En is beszeltem vele,Barby23 hosszabb szunet utan ismet visszatert Dalma neven,en is beszeltem vele,kicsit b**sosabban!
Sinclair · Tag · En is beszeltem vele,Barby23 hosszabb szunet utan ismet visszatert Dalma neven,en is beszeltem vele,kicsit b**sosabban!
Sajnos ezek szerint sokat romlott a hozzáálása, néhány hónapja nem ilyen volt. A körülmények eddig sem tetszettek, most már Ő felejthető?
Fütyülős · Őstag · Na mire elolvasnám moderálják. Kiről volt szó?
Nily-ről!
Sunadörgő · Újonc · Sajna, friss személyes tapasztalatból, meg kell erősítsem ironcorc véleményét: Nily20 -tól túl sok tűzre, interakcióra ne számíts (csók nuku, simi nuku, francia nem rossz de egyhangú, környéket kihagyja stb.)...megcsinálja és kész. ez nekem q kevés....pedig bomba popsi, helyes arc és helyke kis cicik...kár érte. Nem idéztem neki Svarcit, hogy "I'll be back"...mert biztos nem megyek vissza hozzá...a hajdani zöld ház is elindult e lejtőn úgy látszik.
Az egyik ember f*tt*tja a legtöbb csajt Debrecenben!A ***moderálva***!Közben meg ő a legnagyobb kritikus.Vajon miért???
Ez igaz! Remélem ért belőle a nagy kritikus, őstulok!
Sinclair · Tag · kernem szepen a szerekesztoseget hogy irja mar le nekem privat uzenetben,mivel szegtem meg az oldal szabalyzatat? azzal hogy leirtam mennyire romlott egyes hirdetok hozzaallasa? felhaborito,nem ez az elso alkalom hogy ok nelkul torolve volt mar mas hozzaszolasom is,nem jelenitettem meg se cimet,se telefonszamot,nem szisalmaztam senkit,es nem onreklamoztam
Sinclair · Tag · ja,biztos valtozott a hozzallasa miutan leirtam itt es meg mielott ki nem toroltek volna a hozzaszolasomat,hogy en hogy is jartam vele.mint irtam,kulsovel semmi gond,bomba a csaj,csak flegma a hozzaallasa.es telefonban egyet mondott,helyszinen meg mar valtozott a kinalat.persz enem ez a melo valo neki,akkor menjen el peldaul diszkoba dj-nek ,vagy mukormozni
Sinclair · Tag · csak az en velemenyem rola.nem sokaig tartott ,egybol ki is torpedoztak
Katica (30)-al vigyázzatok! A fotó alapján jó lenne csak az ajtót kb. egy 90 kilós kisebbség nyitotta ki! Azonnal hátat fordítottam! Milyen gusztustalan férgek tudnak lenni egyes Nők! Más fotójával hirdetni! Sajnos nem szabad már kockáztatni, maradni kell a jó beváltnál! Nagyon meg örültem hogy Kelly és Nelly hirdetését meg pillantottam de sajnos hamar le tűnt! Tőlük jobb szolgáltatót nagyon nehéz találni! Harminc alattiba meg nincs is!
Sziasztok 2007 óta dolgozom ebben a szakmában de mai napig nem értem mire jo hogy valaki bejelentkezik és nem jön el. Semmi értelme,akkor minek csináljátok?érthetetlen számomra.
Sunadörgő · Újonc · Szived joga "beleszeretni" bárkibe...hozzáteszem, ezernyi szép lány van, főleg Bp-en...nagyon sokszor nem ezzel van a probléma, hanem valami bensőségesség, odaadás hiányával...nem mindenkinek elég, ha többé-kevésbé "megcsinálják"...vagy szimplán odatartják a "nunciust"...az viszont tény - és ebben igazad van -, hogy sok múlik a vendégen is ...de a vendég kedvessége azonban önmagban kevés az üdvösséghez
Pedig nagyon egyszerű a válasz...
Izgalmas bejelentkezni, telefonálni , elképzelni hogy megyünk a telefonálás és megbeszélés, már olyan érzés hogy szinte meg is tette. el is jut akár a megbeszélt helyig is, aztán az"erkölcs", és a ***moderálva*** sajnálata visszafordítja az elhatározást :D Na meg a másik a rossz tapasztalatok, ha pld van egy igényes ügyfél aki szeretne úgy együttleni egy nővel ahogyan kell, kölcsönös francia, csók, tudjátok, mintha valóságos lenne, nem egy robot, aki csak odatartja. és minden ami normális egy szexben, pld, ugye a kölcsönös francia, és a csók az *XTRA rózsaszál. és ezek a rossz tapasztalatok is mindig visszafordítják az embert, ezért gondolja meg magát :)
Bunkóság nem jelezni időben, ha valami probléma adódott, de a szeretett Hölgyek részéről isl. Szerintem a fogyasztói oldalról is gyakran megtapasztaljuk ezt a problémát, viszont nem tudom, hogy mi a szolgáltatást igénybe vevők hogyan várhatjuk el a visszajelzést. Küldhetik nekünk sms-ben, vagy megcsörgethetnek? Én ezt előre lebeszélem a választott Hölggyel, hogy, ha probléma adódik nyugodtan küldjön egy sms-t, mert vidéki vagyok és ne utazzam potyára.
Ennek elllenére két hete egy kedvelt Hölgy nem jelzett vissza, az egész délelőttöt Db-ben töltöttem. Másnap el sikerült elérnem kérdezvén, hogy mi volt a probléma, aggódtam érte, hogy valami baja esett. Azt válaszolta, hogy nem érezte jól magát és nem fogadta az aznapi vendégeit. Kérdésemre, hogy szokta-e jelezni ezt bárkinek is, azt válaszolta NEM. Egy évben egyszer- kétszer előfordul, hogy valami közbe jön, azt nem jelzi senkinek.
Azóta nem keresem, mert így kockázatos beutaznom Db-e és más opciók után keresgélnem.
Ez az esetek 1%a,nem ez volt a kérdés!
Suzy (54)· debreceni szexpartner · Tag · Már bocsánat hogy bele szólok, de nem igazán szeretik a vendégek, a telefonálgatunk, utánuk, én pl. nem is szoktam, mert tiszteletben tartom hogy , esetleg nincs egyedül, ott ülnek mellette, és magyarázkodjon, stb., és nem hozok senkit kellemetlen helyzetbe.Ezért kérem, meg előtte a kedves vendéget, hogy előtte . még 30, percel jelezzen vissza, és nincs gond. szép napot mindenkinek.
Ird már le légyszi mert eltűnt mire elolvastam volna
Sziasztok! Tudtok ajánlani valakit, aki nagyon jó csúszka masszázsban? Privátban is jöhet.
Köszönöm!
Csatlakozni tudok Zsolokához. Nily egy fantasztikus csajszi. Nemrég én is jártam nála. Nem bántam meg, hogy hozzá mentem. Gyönyörű. Nekem is leesett párszor az állam. Feleségűl is venném, ha hozzám jönne :-D.