Belzebub · Újonc · Sziasztok. Masszazsra kit ajanlotok, aki tenyleg is erti a dolgat. Elore is koszonom.
Sziasztok Zoé-rol van valakinek tapasztalata?
Szia!
Melyik? Zoé(33)? Őróla írtak itt már jópáran. Nehezen megközelíthető de igényes kertvárosi környezetben van, pesti rózsacsokor, alkatra rendben van, magas de más pozitívumot nem tudok róla mondani. Én egyszer voltam nála, de nem hiszem, hogy megyek még. Olyan egyszer rá lehet próbálni kategória szerintem.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Köszönöm szépen! Majd még próbálok kicsit fogyni.. 😀
Kedves Iza! Szerintem felesleges lenne, hisz pont így vagy gyönyörű és nem mindenki a vékony lányokat szereti. Remélem a beszámolómmal nem sértettelek meg. Rég éreztem olyan jól és felszabadultam magam, hölgynél mint nálad.
Ma voltam egy kedves lánynál, maximális szolgaltatást kaptam, a ápolt igényes lány.A lakás tiszta rendezett hangulatos ma voltam nála először de még menni fogok ( MÓNIKA25)
Fütyülős · Őstag · Köszönjük Mónika!
Üdv!
Ebben az évben idáig még biztosra mentem és két olyan hölgyet kerestem fel, akikkel már korábban jó tapasztalatom volt.
***moderálva***
Másik felkeresettem pedig Csilla 24 lett, akivel tavaly volt egy igencsak jó kis élményem, ami most sem maradt el, ismét meg voltam elégedve vele, kedves odaadó, és nála is megvolt a barátnő feeling.
Dollyról valakinek tapasztalat??? Kivel kínálja a DUO szolgáltatást nem tudjátok????
Roll-al. Dolly Roll :) bocs nem tudtam kihagyni :)
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · *** moderálva ***
Sziasztok!
Csakis azért írok itt és utoljára hogy tudasam azzal a hirdetővel vagy vendégel. Mert még perpillanat nem tudom ki lehetett az a gátlástalan, gusztustalan ember aki most teljesen tönkretette minden fajta módon az életem. ..Most örülhetsz .sikerült tönkretenni egy embert remélem megérte neked.Nem tudom kinek szúrtam a szemét..De itt mutatkozik meg a diszkréció.Ugyanúgy mi is elvárnánk!Kirakni egy mocskos szenny oldalra egy facebookos képem és alá linkelni a facebookos linket meg a videkit ...Van fogalmad mit tetél? ?
Sajnos nagy az isten állatkertje, remélem vele is meg fog történni ugyan ez!
Patrik7 · Tag ·
Szia Izácska!
Mi a probléma?
Privátban légyszi.
Patrik7 · Tag · A paci69 kolléga szavait csak is megerősíteni tudom :)
Egy perverz, szadista barom, aki mások lelki, érzelmi vagy fizikai szenvedését élvezi.
haban · Tag · Szia Ízácska! Légyszi megírni kire gondolsz aki ilyen mocskos dologra képes?
Szerintem=Valentinn 51-el. Nézd meg a képeit!
Sziasztok.Régen próbáltam új szolgáltatót.Tegnap viszont utazásom előtt kipróbáltam Nillyt.Előtte Anitabellini próbáltam elérni,de sajnos nem jött össze.A sajnos szó értelmét vesztette,mikor megláttam Nillyt!
Arca aranyos,teste bomba,a bőre feszes,selymes és olyan feneke van...ááá! Igazi nyelves csók,űberelhetetlen barátnő filling!Nagyon csevegős vidám csaj.Azonnal bekerült az amúgyis szűkös kedvenc keretbe,ott viszont az elejébe ;)
Szerintem ezt én rábíznám a rendőrségre!Én biztosan azt tenném ,hagy tudja meg az ő családja is holy keresi a partereket.Aki ilyet tesz abban csakis rosszindulat van!Perre vinném!
Személyiségi jogok megsértése!