Konkrétan ki az?
haban · Tag · Konkrétan ki az?
haban · Tag · Jessyka21 visszatért Nyíregyházáról vélhetően sokunk örömére. A régebbi fotói többet mutattak főleg hogy arccal vállalta be, a mosolyától már megmozdul a családfa.
Így bizony! Az utolsó percig ugyanazt a maximális hozzáállást kapod.
Természetesen direkt és komolyan! Viccből nem írok értékelést, pláne ilyen jóról nem viccelődöm.
A fórum azért van, hogy a jó szolgáltatókat és a rosszakat mások is megismerjék.
Az ilyen okoskodók, mint te, nem viszik előrébb az információk áramlását.
Elnézést, ha mint újonc, sértem az önérzeted.
Szép napot.
Patrik7 · Tag ·
Természetesen neked van igazad!
Te vagy a korrekt!
Csak az a gáz, hogy majdnem minden nap leírod! Vettük az adást.
Sziasztok. Kyra 24-nek nagyon jók a képei.Be is tettem a kedvenceim közzé. Sajna beteg vagyok, de valaki feláldozhatná magát Kyra oltárán :D Szívesen hallanék róla egy beszámolót! Üdv.
Patrik7 · Tag ·
Nem az a gáz!
Hanem,hogy korábban ez a téma le lett tágyalva mindenféle szempontból,ő meg megint elkezd okoskodni!
Patrik7 · Tag ·
Részemről ez a téma lezárva.
Sziasztok
Évek óta járok én is hölgyekhez. Mindig fegyelemmel kisérem a fórumot, hogy kinek kiről mi a véleménye. Eddig nem mertem regisztrálni mivel én se vagyok egyedül álló, de most úgy éreztem miért ne. Az évek alatt engem is értek pozitív és negatív élmények is de ez előfordult már másokkal is. Jó dolog ez a fórum tényleg lehet követni ki kivel mivel hogyan. Most sajna ,munkámból adódóan távol vagyok 1-2 honapja, de rendszeresen figyelek böngészek hogy ha hazamegyek tudjam kit érdemes felkeresni. Én személy szerint köszönöm azoknak akik megosszák a tapasztalataikat. Sok mindenki nincs már fent azok közül akikkel már voltam az elmúlt évekbe gyakran cserélődnek , de néhány hölgyről aki épp fent van én is megosztanám a tapasztalataimat, véleményemet.
Niki30
Nálam mindig ö volt a legjobb a saját ranglistán! Mindig korrekt, figyelmes odaadó volt, tényleg igazi szerető volt bármikor voltam nála. Sajna mióta megvariálta az időbeosztását azóta hanyagoltam kicsit! De ha haza megyek ezt megpróbálomm orvosolni! Aki volt már nála tudja milyen, aki nem azt csak sajnálni tudom. Nálam ö minden szempontból 10/10 es
***moderálva***
Párszor megfordultam nála is, igényes csinos lány. Rosszat nem tudnék mondani róla, kedves figyelmes, talán csak egy kicsit több tűz, szenvedély elférne. Biztos, hogy még megyek hozzá ! Nálam ő 10/9 es
Rita 20
A képeken is látható nagyon szép lány testre! Nála 1 szer voltam kedves, rendes lány, de én nem éreztem semmi olyat amiért visszamennék hozzá. Aki szereti a fiatal csinos lányokat ajánlott. Nálam ő 10/7 es
Adél
1-2 szer megfordultam nála is. Aki szereti a negyvenes vékony alkatú nőket annak ajánlott! Nála mindig kaptam egy kis pluszt amiért bármikor érdemes visszatérni hozzá. Nálam ő 10/8 as
Zsuzsi18
Általában a fiatalabb hölgyeknél több a negatív élmény. Nála még csak 1 szer voltam de nagyon kellemeset csalódtam! Megkaptam tőle mindent ami elég ahhoz, hogy ha haza megyek mindenképp megkeressem! Nálam ő 10/9
Réka19
1szer voltam nála. Mit is mondjak amit kérsz megcsinálja de én az odaadást hiányoltam engem személy szerint nem fogott meg. Nálam ő 10/7
Dr adri
1szer voltam nála Amit kérsz mindent meg tesz! Kedves figyelmes. Viszont nagyon éreztem rajta, hogy olyan gépies volt az egész. Sajnos engem nem fogott meg. Nálam 10/7 es
Első körbe ennyi ha észre veszek még esetlek olyat akinél megfordultam írok róla. Ha bárkiről bárkinek kérdése van hajrá!
Haza megyek mindenkép megkeresem.: ninettke, anitabellini, jessika s majd akit a véleményeitek alapján ugy érzem érdemes
Azért ha nem vagy egyedülálló akkor könyvjelzőbe ne mentsd el az oldalt és jobb privát módban böngészni :)
Az asszonyok kiolvassák a szemedből, hogy sunnyogsz :)
Egyébként múltkor volt itt róla szó, hogy a telefonnal is lehet para ha az asszony kezébe kerül. Ha androidos telód van akkor a Vault hide nevű progi sztem pont erre lett kitalálva. Nem csak el tudja dugni a nem publikis kontaktokat de magát is elrejti csak a tárcsázóból jön elő egy kóddal, a programok között nem látszik, kamu széfet is lehet vele csinálni, hogy ha lebuksz akkor a kamu kóddal a oda lépsz be és raksz bele valami nem kompromittálót. ELrejti ha esetleg visszahív vagy sms-t küld a titkos kontakt. Csak arra kell figyelni, hogy nehogy meghallja más ha a lánnyal beszélsz és persze, hogy ne érezzék meg rajtad más illatát :)
A második teló másik számmal nem jó mert ha az kiderül akkor nagyon gyanús lesz, hogy minek az neked, én ezt preferálom. Úgy is, hogy most nincs senkim, már megszoktam, hogy a lányok száma ezzel van kezelve :)
Sziasztok! Regisztrálásom oka igazából az hogy leírjam a minap ellátogattam Micus hoz, mindent megtudtunk beszélni, maximalisan pozitívan állt a dolgokhoz, igyekezet mindenben kedvemre tenni. Ahogy telefonban is a megbeszélt időpontot progamot sikerült kellemesen és aktívan eltöltenünk. Vékony alkat, formás popsi, és a cicik huhh annyiraaa tetszettek hogy először alig mertem megérinteni de kaptam segítséget :) valami elképesztőek bár ez képeken is látszik, arcra is gyönyörű szép, és csók vele valami mennyei. Sokat ad a külsejére, ezek így egyben megadták a kellő hangulatot. Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele, csak ajánlani tudom mindenkinek! a higénia és a "futószalag" tekintetében példát lehetne venni róla! Várom mikor lesz ismét alkalmam meglátogatni, igazából nem ajánlanám senkinek szívem szerint megtartanám magamnak, deeee! kéretik nagyon nagyon vigyázni rá megérdemli! mert ritka az ilyen lany aki tényleg ennyire odaadó, és ezek mellett ilyen ápoltsággal (amit azért illik neki is megadni) és ilyen alakkal rendelkezik, s ne visszaélni ezzel...
Számomra abszolút csalódásmentes más lányt nem is keresek tovább, maradj is ilyen Micuskám!
Puszi
Valaki tud ajánlani lányt az állomás környékén? privátba is jöhet. Az lenne a legjobb ha szombaton is megfelelne neki.
makktársak! ma bejentkeztem Letti 22-höz, nem ahhoz a kis tündérhez, akit sokan ismerünk a Zöld Házból, egy másikhoz. 172 cm-esnek hirdeti magát, hosszú barna haj, stb...ezzel szemben egy cca 150 magas borzos vöröses hajú nő fogadott...köszönőviszonyban sem volt a képpel...OK mondom ez még nem olyan nagy baj, mert azért nem volt visszataszító, csak másra számítottam. Az szintén zavaró volt, hogy gyere ide, gyere oda, állj amoda, aztán odaállított vagy 2 számmal arrébb, és onnan intett, hogy menjek....de amikor a tetthely felé tartottunk, akkor az egyik szobából a másikba átsuhant a csávó....A vendég mondja az erotikus munkás....Ja mondom, akkor most engedjél ki, mert ez már nem az a szintje a diszkréciónak amit én elfogadok...miközben távoztam, a csávó folyamatosan ordibálta, hogy g..ci, g..c.., aki állítólag vendég volt....
Az ilyen egyszerű parasztgyerekek szokták kiabálni, hogy "g3ci g3ci" mielőtt elmennek :) Úgy szokták mondani ugye, hogy elmegyek, vagy élvezek, stb. Csak hát nekik ennyi a szókincsük :)
Üdv!
18-30 év közötti, 70 kiló alatti/átlagos testalkatú szolgáltatót keresek...kit ajánlotok? Ismeretelen vagyok Debrecenben, azért kérdezem.
ugy lessz :-)
pöcörő · Kvázi-tag · Én is használtam egy darabig ezt az alkalmazást, de egy sima androidos tárhely felszabadítás után eltűn belőle az összes tartalom. (Teló számok, képek.) Azt hittem szétbasz az ideg. Újra beírkáltam a kedvenc számokat (a fotók végleg eltűntek) és egy nap mikor a telóm lefagyott újraindítottam és láss csodát az összes titkos szám megjelent a névjegyzékemben.
Letöröltem a g*cibe és azóta is vadászok valami hasonlót, ami normálisan működik egy S6-os készüléken.
Tévedés, ehhez ami ide lett írva ahhoz neki semmi köze nincs, csakis annyi hogy róla írtam . de ezek szerint ilyet sem szabad mert egyből a rosszat látják. akkor mi értelme a forumnak ? Ha nem az hogy leirom a tapasztalataim.