Szerintem ez a fotókon is látszik, de van akinek
pont az ilyen jön be, mint pl nekem :))
Szerintem ez a fotókon is látszik, de van akinek
pont az ilyen jön be, mint pl nekem :))
sziasztok.
segítséget kérnék. biztos vagyunk náhányan ,akik még emlékeznek Niky (25-26-27) re. fekete hajú , mindenben jól teljesítő csaj volt. 1-2 éve eltűnt.vajon dolgozik mág ? ha valakinek meg van a száma, küldje el nekem priviben. előre is köszi.
Sziasztok, Valentinn(51)-nél volt már valaki??? tudnátok infót adni??
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Valaki aki volt már itt olyan lányoknál akikről nem olvasható beszámoló, magában tartja és ajánlott kategóriába sorolandó az legyen szíves már ossza már meg tapasztalatait! Ha itt továbbra sem szeretné megosztani akkor privát üzenetben szivesen veszem ezen irányú kérésemet. Azt hiszem én már írtam annyi beszámolót hogy igazán megteheti az is aki csak olvassa. Sokat segítene a választásban mert itt ugyan több mint 200 hirdetés van de annál nagyobb a rizikó hogy csalódásba fut bele az ember. Ennek megelőzésére gondoltam hogy írok ide, csak a trollkodók kedvéért. Előre is köszi aki ír! ...és aki viszont várja az infókat az használja a fórum jobb oldalán lévő keresőt és aki beírja a nevem az talál beszámolókat tőlem is.
További szép napot nektek!
pöcörő · Kvázi-tag · A ceglédi VIKIKE(32) fotóinak fele megegyezik a debreceni Viktória masszázs fotóival. Most akkor elment volna Ceglédre? Vagy ismét csak lopásról van szó? A fotók másik fele meg olyan, mint ha egy teljesen más nőt ábrázolna. Pl. konkrétan a puncis kép tutira nem a Viktóriáról készült, ezt tapasztalatból tudom.
Victória (46)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves pöcörő !
Nagyon szépen köszönöm az észrevételed, valóban a hölgy lelopta a képeim.
Továbbra is természetesen Debrecenben vagyok elérhető, várok minden kedves régi és új vendégeimet!
Üdvözletem mindenkinek Victória
Patrik7 · Tag · Üdv!
Van még olyan csaj akinél te még nem jártál? :)
Hihetetlen :)
(írtam privátba is)
Nándi · Őstag · Azt azért érdekesnek tartom, hogy itt évek óta hirdető csaj ha új képeket tesz fel míg a a szerkik az ellenőrzést el nem végzik szünetel a fényképgaranciája! Ez miért nem működik Cegléden ahol jól beazonosíthatóan lopott képekkel mahinál a hirdető???
pöcörő · Kvázi-tag · A helyedben örülnék, mert ez azt jelenti, hogy szerinte jók a képeid, gondolom ezért is lopta el.
Ha már szóba került: szerény véleményem szerint neked és az üzletnek is jót tenne, ha a mobilos próbálkozások helyett kerülnének fel rólad JÓ minőségű képek. Nem a tartalommal van a baj, hanem a minőséggel. Valami olyasmi minőségi vonalat kellene neked is követi, mint pl. a Letti/Barbi,stb. csapatnak. Ez a "kritika" vonatkozik sok más debreceni hírdetőre is. A férfiak 90%-ban a fotók alapján dönt, nem mindegy milyen a portfólió. Szerintem érdemes ezen elgondolkodni.
Hi. Elsőre Dóri 24 -et mondanám, kedves rendes megbizható mellben nem túl erős de isteni feneke van, jó lehet még Csilla 24, na ő mellben is erős.
Na meg egy kis élménybeszámoló. Akartam már írni, de a cenzúra másképp gondolta, sejthetően nem volt jó a termés, úhyhogy diszkréten röviden:
Flora 18 Watert*r*ny, lakás low budget, kedves, de kicsit passziv, arca szép, de alul szélesebb mint magasabb. A műfaj kedvelőinek ajánlott. 10/6
zsófi 20 ótós MKdánöld, lakás panel, bomba test, vállalható arc, fapofa. Profi nagyipari hozzáállás, francia ok, szx elmegy, no bf- feeling, not even a little,20 perc mulva kinn vagy, japán robotbabákban több érzelem. Gyors k*nnyites celjabol. 10/3
Laura 19 Watert*r*ny, lakás low, diszkréciő 0, a képek fake, már a színkód se jó, norvég project, arcra szép, kinéz kb. 16 se (lehet tényleg nem több így utólag gondolva), nagyon alacsony, velem kedves volt francia ok, szx ok. 10/4.
Sziasztok!Melyik masszőr hölgyet ajánljátok,egy Jó Lingam Masszázsra?Ha tapasztalatokat írtok megköszönöm!
Fütyülős · Őstag · Azonban az éremnek 2 oldala van, mert futottam már bele a "késbe" a művészi fotók miatt. Szerintem lehet otthon is előnyös, jó minőségű, FRISS, képeket csinálni. Persze az adatlapra azt írnak amit akarnak...
Fütyülősnek igazat adod.:)
adok,elírtam.
Sziasztok! Volt szó Victória33 Masszázsáról! Valaki vélemény, hogy milxen volt nála?
ja ja én is pl. Christina 30 azok a retusált képek, nehezen hittem el hogy az a csaj fogadott aki a képen van.
Sziasztok!
Tilda felől érdeklődnék!
Jöhet privátban is akár.
Sziasztok.
Valakinek nincs kedved 2-en menni egy lányhoz?
E-mail címem: ***moderálva***
Sziasztok.
Sokan érdeklődnek Nily 20 felől de kevesen irnak véleményt róla pedig nem mindennapi csaj.Hétvégén sikerült rászánjam magam hogy végre meglátogassam, és nem bántam meg.Elötte két nappal egyeztettünk, egyből felvette a telefont, kedvesen tájékoztatott az árakról és a lehetőségekről.A hej a jól ismert Meki környéke, bejutás a szokásos, ajtó nyitáskor kellemes meglepetés ért mivel a képek nem igazán tükrözik Nily igazi szépségét.Lerendeztük az anyagiakat és irány a fürdő, tusolás után egy rövid maszirozás, KF és aktus,utánna elbeszélgettünk és elköszöntűnk egymástól.Nagyon meg voltam elégedve és biztos hogy visszajáró leszek.Ritka hogy a szépség és kedvesség meglegyen egyszerre.