Létezik, hogy van még aki bedől a Tiffany SC kamuáradatának?
Létezik, hogy van még aki bedől a Tiffany SC kamuáradatának?
Csak Jessykánál jártam eddig, nagyon-nagyon kedves és közvetlen volt, aranyos, olyan "szomszéd jócsaj". Nem bunkó és nem fadarab. Tényleg csak jót tudok mondani róla.
Patrik7 · Tag ·
Csak megerősíteni tudom a kolléga úr szavait!
Egy-két szolgáltatónak csak feleannyira lenne olyan a hozzáállása a dolgokhoz,tiszta kánaán lenne :)
Fütyülős · Őstag · Ahogy a Greóf is írta, igen. El kell egy kis időnek telnie ahhoz, hogy az ide látogató urak és "lányok" elkezdjék használni a fórumot, és a KERESŐT (jobb oldalon)!
Csodálkozok hogy Zoé 33-ról nem ír senki 178centijével nagyon jó szerintem tervbe van.
Sziasztok. Rita20_ról valakinek valami tapasztalata élménye van már :D be írtam már a keresőbe is,de semmi infot nem találtam róla csak annyit hogy állítólag nem valami szép de ezt nem akarom elhinni,ilyen testel hogy lehet valaki csúnya.a hétvégén próbáltam elérni de nem sikerült szóval minden infot megköszönnék mert eléggé érdekelne a,kiscsaj.
Ettől már csak az a borzasztóbb hogy küldjetek már róla beszámolót privátban. Az mitől jobb h privátban kapja vki?????? Ígyis úgyis bekell lépni az oldalra tehát mindenképpen bukó a pancseroknak az asszony előtt... :P
Patrik7 · Tag · Szia!
Régebben voltam nála.
Az arca egy kicsit serdülőkorban van,de ettől függetlenül nem nevezném csúnyának! Csókot kezdeményezte volna,de kihagytam.
A mellei gyönyörű szépek nem tudtam velük eltelni :)
A plasztikai sebészek szerintem hozzá szoktak járni levenni a mintát :)
Franciska nekem megfelelő volt,de nem engedte hogy a szájába élvezzek.
A hátsó bejárat is játszik nála méretfüggetlenül,de én nem igényeltem.
Szerintem egy látogatást megért.
misterX · Kvázi-tag · Csodálkozom hogy ha ennyire bejön miért nem mész el te hozzá és írod meg azt a beszámolót. ;)
Sziasztok. Anitabellininek valaki nem mentette el a számát? Sajnos nem látom az oldalon. Esetleg ha megvan valakinek kérem ossza meg velem. Köszi.
Fütyülős · Őstag · Rocco Siffredi, vagy Pierre Woodman szerintem tudja.
Bocs ;)
Patrik7 · Tag ·
Ilyenkor lehet hogy felnőtt film forgatáson van :D
haban · Tag · Tellószáma megy privibe mert itt kimoderálják.
TibetiSzerzetes · Tag · Megerositem. Képek valósak, mint mindenki pont ezért hátulról támad, viszont onnan kárpótol minden. Nyugodtan próbálkozzon tovább :)
Köszönöm mindenkinek! Rocco is elküldte :D Lehet hogy figyeli a fórumot ? :)
Nándi · Őstag · Novemberi látogatásaim összegzése: 2x Amina21 1x***moderálva*** 2x Kiara:)
Kiara és***moderálva*** redszeres látogatója vagyok mind két lány nagyon jó, biztos ezért is szeretek menni hozájuk. Tenni is fogom míg lesznek!
Új felfedezettem viszont Amina21 nemrég kezdett hirdetni! Az elején mikor még apróban hirdetett mentem hozzá először. Egyeztetés első alkalommal kicsit döcögött ( ez betudható a kezdeti lámpalázának) De csodás volt a Vele való találkozás, ilyen fiatal lány nem varázsolt még el így első alkalommal ennyire sohasem:) Ezért párnappal később újra meglátogattam és megint csodás volt az együtlét Vele:) ezen tapasztalatok birtokában kijelenthetem, hogy Nála is törzsvendég leszek!
Patrik7 · Tag ·
Az Amina nekem is a kiszemeltjeim között volt :)
Te pedig megerősítetted hogy meg kell "néznem" :)
Nyugodtam meg lehet nezni. Nem fogsz csalodni benne. En nem csalodtam. En is a torzsvendegek kozze fogok tartozni
pöcörő · Kvázi-tag · Sziasztok!
Vendinél már többször jártam, ezét most gondoltam, hogy házon belül váltok.
Flora(18) a kiszemelt. Az adottságait a képek alapján látom, de nagyon érdekelne, hogy milyen arc társul hozzá? Aki volt nála néhány szóban jellemezhetné hogy vizuálisan milyen a hölgyike.
Legutóbbi látogatásom:
Viki(29) masszázs: régebben már jártam a hölgynél, hosszú idő után most ismét megtettem. Titkon reménykedtem, hogy a feltételek hátha lazultak egy kicsit és bevállal olyat is, amit korábban nem.
Sajnos csalódnom kellett. Olyannyira, hogy gyakorlatilag semmit nem vett le magáról, ami egy decemberi öltözködési viszonylatban igencsak gáz. Régebben azért a fehérnemű (illetve nála a bikini) bejátszott.
A masszázs egyébként korrekt, de ez gondolom ezen oldal látogatóit egyáltalán nem érdekli. A végén kizárólag kézi befejezésre van lehetőség. Ez nem is lenne baj és technikai szempontból nem is lenne rossz, de sajnos annyira rezzenéstelen és érzéketlen arccal csinálja, hogy ez a szokásoshoz képest igencsak hosszúra nyúlt kilövellési időt eredményezett nálam.
Ilyen tesi adottságokkal nagyon sokra vihetné a városban. Egy jó franciás befejezéssel és némi mosollyal a legjobbak között lehetne. Korosztályában szerintem a legjobb testtel rendelkezik, amihez egy kellemes arc is társul. Kár, hogy ez az arc mindig túlzott pesszimizmust és érzéketlenséget sugall, amit nagyfokú szótlansággal fűszerez.
Távozáskor az a gondolat járt a fejemben, hogy így ebben a formában nem akarok hozzá visszamenni röbbé és rögtön fel is jött a deja vu érzés, hogy legutóbb is ez járt a fejemben, mikor távoztam tőle. Sajna az idő mindent megszépít, így ismét visszatértem hozzá, de gyanítom, hogy most már tényleg utóljára - hacsak megint cserben nem hagy a memóriám.. :-(
Flora(18)-ról jól készült képek ügyesen eltakarják, hogy deréktól lefelé elég erős. Mondhatni azt is, hogy nagyon vaskos combjai és tekintélyes feneke van. Arcra átlagos. Egyéb infóm nincs róla mert nem vele voltam.