Én kb 15 -re gondoltam.
Én kb 15 -re gondoltam.
Köszönöm!
Szerintem egyszerűbb , ha kinézed azt a csajt aki tetszik és beütöd a keresőbe. Esetleg rákérdezel a kiszemeltre. Viszont azt ne várd senkitől , hogy feltérképezi mik is az igényeid. Bocs de egy exel-be ne tegyük be? Nézd ki a csajt és szívesen segít itt a többség ;) Üdv.
Azért osztanak meg egyre kevesebben a tapasztalataikról,mert mindegy mit írsz,van pár túlképzett,aki úgy is lehúz.
Nándi! Privátba nekem is küldd már el! Köszi!
Nándi · Őstag · Részedről mindíg csak kérdés volt eddig! Válaszokat akkor remélj ha a közösbe Te is beteszel valamit! :D
Zeuszkahh · Újonc · Ninettke telitalalat.....finoman kell banni vele, de kellemes elmeny lesz, hidd el
Zeuszkahh · Újonc · Cyntiahoz normalisan kell hozzaallni, es akkor kedves meg odaado...nekem legalabbis mar az 1. alkalommal is ez volt a meglatasom vele kapcsolatban....aki p*raszt, azzal meg lehet h nem teszi oda....de ottvan meg Barbie18, Letti es Lotti is..es ez csak a fiatal vonal
Patrik7 · Tag ·
Szia!
Én is akkor voltam nála amikor barna volt a haja (tavasszal azt hiszem).
Végtelenül kedves,aranyos,az egész idő alatt csak azt kereste hogy tud a kedvemben járni.
Cicik nagyon kicsik,de a hozzáállása a dolgokhoz átlagon felüli!
Lehet felkeresem még.
Nándi nekem is jöhet előlre is köszi :)
Mert még új vagyok és nem sok lányt volt még szerencsém meglátogatni ;) 👍
Nándi · Őstag · Ok vágjuk kétéves nyeretlen. Ha így haladsz az is maradsz! :D
A kora sztem nem valós. Jól tartja magát, testre csinos de azért már nem feszes a bőre ahogy ez ilyen korban lenni szokott. Az arca alapján viszont simán +**év. Olyan mature feeling már inkább mint milf. Amúgy kedves meg teszi is amit kell de semmi extra.
Köszi Zeuszka :) igazad volt Ninettke :) Hmmm remélem Ő is ilyen jól érezte magát mint én :)
ennél csak Egyetlen valaki volt jobb de ezt te nem tudhatod :)
ui.: Detti kerülendő sajnos megszívtam vele..
4 napja lakom a városban bocsi.. Majd irok.. XD
Üdv. az Uraknak! Nem szokásom megírni a látogatásaim során szerzett tapasztalataimat, mert mindenkinek más az elvárása és az igénye.....
Nos, most valami késztetést érzek arra, hogy megosszam az egyik látogatásom észrevételeit, ami engem fusztrált, mert nem tudom elfogadni azt , ha egy nő ápolatlan...
Bíborka26 hírdetőről lenne szó, a lakás átlagos panel, törülköző nagy és tiszta, de a leányzónak nem ártana egy sarokcsiszoló a lábaihoz , a sarkai bőrkeményedéséhez, pedikűr, manikűr, fodrász és egy alapos fűrdés hajmosással és fogmosással egybekötve , a cicije kicsi és lógós nem guszta látvány , így érinteni sincs kedvea férfiembernek. A hancúr egy műanyag takarón történik amin előzőleg többen ott hagyták a védjegyüket, a csaj egy darabfaként műkszik, a franciska elég gyengus és érződik , hogy csak a pénz a lényeg nem a vendég. Nagy csalódás ért , bár a képein is látszik , hogy nagyon gyengus a csaj , pedig azt mondta , hogy több éve csinálja , csak utazgat...
haban is írt róla :
Amit tudok Biborka24- hirdetőről! 2015.04.18.12:43. kori regisztrációt követően többször változtatott nevet, volt Gerda24 Bella24 de ugyanabban az időben és tellószámon hirdetett Zara20 nevű versenyző is.
A ***moderálva*** is fenn van és ott 25 évesnek hírdeti magát! Mi az igazság???! Nem ajánlott a csaj! :-(
Patrik7 · Tag ·
A fürdőszoba nagyon komoly abban a kecóban :)
A tűzcsapot nem vitted még ki? :D
Egy igazi rutinvizsga az oda való beparkolás és kiállás :D
Még szerencse hogy nincs megültetve a verdám,mert lett volna probléma :D
Hello, Andi masszázs érdekelne Debrecenben. Valami info, vagy vélemény? Köszi
Patrik7 · Tag ·
Ez így van :D
Az a kis hölgyike egy igazi furulya bajnok :D
Kicsavart engem is mint a citromot és a befejezés sem volt egy hétköznapi :D
Az Arina30 most hétvégén valószínűnek tartom,hogy ott fog dolgozni :)
Nem látogatod meg? :)
Most kiről beszéltek Anett 40? vagy ? ismerem a kecót kik rendelnek ott de őt nem ismerem kit kell keresni? köszi