nagyon jó!!!!
Zeuszkahh · Újonc · nagyon jó!!!!
Sziasztok
Valakinek lenne infója Ryta 30 ról?
Csüsz !
Valaki aki már volt látogatóban Rita 36-nál (fényképgaranciás) milyen, érdemes ?
Lara 28 legjobb tudomásom szerint abbahagyta. Már a nyár elején mondta, hogy lassan leáll a dologgal, úgy tűnik, beváltotta az ígéretét és befejezte. Pedig jó volt vele.
jövöhéten megyek Debrecebe,kit/kiket érdemes meglàtogatni?A túl vékony lányok nem jönnék be..
Sziasztok!
Közelmúlt tapasztalatai a napfényes udvar szélső ismert lépcsőházából. (egyébként teljesen véletlen , nem tudtam , hogy a 2hölgy egy lakás)
Fruzsi 31: Kicsit több a kor és a kilók de én prosztatamasszázsra mentem. Eddigi próbálkozó hölgyek tevékenysége max segvakarás benn kategória.De Fruzsi tényleg jól csinálta franciával kombinálva, kb mint robbanás a légzsákgyárban....Amúgy kedves, szimpatikus.
Másik hölgy Nórika 19. A képek alapján nem gondoltam , hogy m ilyen sovány ,törékeny. én sem vagyok szálfa termetű de szinte apakomplexusom lett. Igazából a fő gond a hozzáállással volt. "kölcsönös franciához nincs kedvem, állva ne csináljuk mert úgy fáj" ac franciája rém gyenge bekapom a makkot osztjóvan. Egyetlen pozitivum , hogy szűk.
don1 · Újonc · Eszter (27).
Nagyon jo a lany, csak ajanlani tudom.
Bujos is, es vadmacska egyben. :)
A franciaja "folyekony"! :D
don1 · Újonc · Koszonettel az hozzaszolasaitoknak, kezdokent a Ti velemyeitek alapjan meglatogattam Eszter (27) -et.
Nem-szolgaltatokkal valo tapasztalatom volt eleg, igy nyugodtan mondhatom, hogy a lany csucs! :)
Irjatok forumba, ez a legjobb ajanlas, mind negativ, mind pozitiv ertelemben.
Nekem sokat segitett, csak atutaztam Debrecenen...
Hadd jaruljak hozza az infokhoz:
Eszter (27):
Tuti francia, mehet szajba, gumi nelkul! :)
Elvezi a szexet! Fenomenalis! :D
Tiszta, es (nagykepuen mondva) megizzadt mellettem, rakerdezett, "Kimenjek lezuhanyozni?" Ez csillagos otos!
Jo illata van... ;)
Szereti a rose bort, ha uriember vagy, azt vigyel neki.
KezdőSrác86Db · Újonc · Üdv!
Csapókerten belűl keresnék hölgyet,aki tud esetleg segíteni irjon privibe!!!
Sziasztok! Én a segitségeteket szeretném kérni! A jövő héten debrecenben leszek és van itt két lány aki komolyan felkeltette az érdeklődésemet, az egyik Pem, a másik pedig Letti..Privátban tudnátok infot adni a két csajról? Érdemes meglátogatni őket? Segitségeteket előre is köszönöm!
Fütyülős · Őstag · Fórum jobb oldala: "Keresés kulcsszóra" / Lány neve / Csodálkozás.....
Patrik7 · Tag · :D :D :D
Hali! Tóciba valakit tudtok?????
Nem csodálom hogy kimoderálták amit írtál.Gondolom azt hiszed nagyon vicces voltál pedig nagyon nem...
Szia! Virág 22és Csilla 30.
Ha valaki tud még lànyokat a tóciból én is kivàncsian vàrom. Köszönöm!
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia Évi 35 ,Kitty 35 ök is tocis lányok.
Fütyülős · Őstag · Valaki volt már Katka(43)-nál Dunaújvárosban? :-)
Rebeka, de jól nézel ki!
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Én is ezt mondom.Szerintem a kategoria legjobb nője.