tisztelt gerof ur
nem talalom az eszter 28 at.
dobd maz at nekem a szamat legyszives, en is gerjedek ai ilyen piszkos szaju kis ribizlikre
koszonet xd
tisztelt gerof ur
nem talalom az eszter 28 at.
dobd maz at nekem a szamat legyszives, en is gerjedek ai ilyen piszkos szaju kis ribizlikre
koszonet xd
Kezdenek megszaporodni a Laurák.....Ebből még Tiffany-kór lesz.....
Seemi gond nem volt Lucával, de semmi extra sem, hozzáállása jó, teste korához képest jól karban tartott, arca nekem már valamelyest viseltes. Nem adott olyan élményt, hogy visszamenjek.
Az már biztos, főleg Rita :)
misterX · Kvázi-tag · Sajnos csak a képeik jók :(
Crystal (23) - a száraz patak völgyének lakótelepén vár. A képeknek megfelelően csini -bár nekem már túl vékony - de sokakanak ilyen az esete. Kis tenyérben elférő (sajnos nem igazán ficánkoló) kis popó. Arca nekem kicsit markáns, emiatt nem fordulnék utána, de semmiképpen sem csúnya - vizuálisan összességében mindenképpen kellemes jelenség. A hozzállása alapvetően és a debreceni átlaghoz képest jó - kedves, "ügyfélorientált," de elég visszafogott, semmi igazi beleélés -mindenesetre abszolút korrekt. A szakmája átlagánál értelmesebb is, őszintén érdeklődött beszélgetésünk tárgyáról, bár olyan téma volt, ami a nőket alapvetően érdekelni szokta, de értelmes megjegyzései is voltak, és az (említett körbeli viszonylatban értelmezett) értelmeség minden mozdulatából, a lényéből átjött. A virágcsokorszínvonal magas, a budapestivel mérhető, sőt a NFVSZ extrával már mintegy 25%-kal magasabb is annnál, amit ott sokszor alapban megkapok. A csők ímmel-ámos, a francianyelvjáték bár kellemes, de mindössze felső harmados. Alapvetően kellemes együttlét volt, a debreceni átlaghoz képest jobb lány és szolgáltatás, de épp az a kicsi plusz hiányzott, ami miatt meg lenne az X faktor, és ami miatt visszamennék. 7/10.
Sziasztok,
Rita 20-ról tud valaki véleményt nyilvánítani ? Képei alapján a legszebb lány akit valaha láttam ! :D
Patrik7 · Tag ·
Ezek szerint már volt szerencséd hozzájuk.
Patrik7 · Tag ·
Hát b@szki, nem semmi egy fazon vagy :D :D :D :D :D
Rita 20? Tényleg rendkívül csinos lány, különösen azok számára akik a vékony, de formás nőket kedvelik. Az arca is formás, helyes pofija van, de engem zavart, hogy hogy az egész arcocskája himlőhelyes, egyébként akár dolgozhatna a "zöld" házban is. "Kezdő" koromban jártam nála, akkor nem volt eredményes a látogatás, de ez nem biztos, hogy az ő hibája volt. Emlékezetem szerint a franciát inkább lapozta, mintsem ananyelvi szinten kezelte volna...de az esztétikai élmény miatt -már ami a testét illeti- tervezem, hogy meglátogatom. A képek a valóságot mutatják, de talán az életben jobb is....
Patrik7 · Tag · Ahogy a kolléga Úr mondja a Gréta23 fotóit elnézve,na ő nyújt még "esztétikai élményt" :)
Róla esetleg van valami kézzel fogható információ?
Jöhet privátban is.
Tegnap délután felhívtam Jessyka(20)-at.Udvariasan bemutatkoztam,megbeszéltük az időt,helyet.A megbeszélt idő előtt 5 perccel felhívtam,hogy itt vagyok az utcában,de késnék 15 percet.Probléma-e?
Azt mondta nem probléma,minden oké.
Negyed óra múlva hívom,aztán azóta is egyfolytában veszi fel fele....
Jellemző!
Mielőtt pár okostojás elkezdené az észt osztani,nem voltam még nála,és udvarias voltam a telefonba...
Ha felveszi a telefont és azt mondja,hogy nem jó az időpont,vagy bármi,akkor rátudok...
de így...10/0
miert mind keritek az infokat privatba. lehet mast is erdekel.
Egy öreg barátom mondta: a lényeg ugyanaz, legfeljebb a "keret" változik. Nos Ritánál a "keret" kifejezetten jó, én meg már nem tartozok a "kezdő" kategóriába, ezért a tervezett látogatás eredményesebb lesz/lehet mint az első volt, de szemlesütve vállalom, hogy szeretem ha a nő esztétikai élményt is nyújt.
Ma meglátogattam Cintia 23-at, Doboz(készítő) street. Mentális zavarral küzdő enyhén terhelt nő, mosdás után is oda nem illő szagok, otthagytam...erősen felejtős. A társa Vanessza, aki nem engedte, hogy bemutatkozzam...nos ez is egy új tapasztalat. Így aztán továbbra is a zöld ház, aztán Dóri.....
Sinclair · Tag · ra se rants cimbora! te mindent jol csinaltal,en is irtam mar a csajrol regebben,nem veszitettel semmit hogy nem jutottal be hozza.ajanlanam inkabb Lejla-t neked :)
Sőt, 33% az a plusz virágszál ha az alapcsomagra számítjuk, nem 25, belegabaolydtam mint az ÁFA-ba (hogy oda vagy visszafelé számoljuk). Ennyi virágért két debreceni lány is kedveskedik, bár két gyenge teljesítmény nem tesz ki egy majdnem jót (amilyen Crystalé). De ez a majdnem kategória sem indokol két csokrot. még ha jobb is a debreceni átlagnál.
Sziasztok!
Látogatást tettem***moderálva***-nél. Nekem még a sokat dícsért hölgy ezidáig sajnos kimaradt. Sokan írtatok már róla, amihez csatlakoznék. Fontos megemlítenem, hogy már a Nagyállomás környékén rendel, de nem a toronyban. A lakás célnak megfelel, voltam már jobban, rosszabban is. Hozzállás KIVÁLÓ! Aktus, ami teljesen rendben volt után kávé, üdítő. NAgyon kellemes volt. A cicik tényleg nem a legszebbek, de egészen érzékenyek. Popsi finoman markolászható. A legszentebb része, pedig egyenesen tökéletes. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Árakat szolídnak mondanám, de a ház előtt a parkolás fizetős, mondjuk nem húzós. Jó kalandozást nektek!
Sziasztok!
Kitty 35-ről valaki tud véleményt mondani? Köszönöm
Sziasztok.
Irna valaki bővebben Micus 34-ről? Hétfőn megyek Debrecenbe és szeretném meglátogatni.Érdekelne hogy mit vállal és hogy milyen a modora?Extrák esetleg?
Sziasztok!
Mendy/26/van valakinek infója a hölgyről?Szeretném meglátogatni de elötte ha tudtok segítsetek.Köszönöm előre is.