Szia!
Zsúfolt volt a mai napom :) Legközelebb holnap tudunk beszélni;) bocsi.
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
Zsúfolt volt a mai napom :) Legközelebb holnap tudunk beszélni;) bocsi.
Köszi, megértettem, csörgök amint tudok. puszi
Sziasztok!
Igen én voltam, már kétszer. Nekem bejön, aranyosnak tartom. Jó vele. Nem akarom dicsérni, mert tényleg jó vele.
Patrik7 · Tag ·
Na ez tényleg érdekes!
Remélem az nem igaz,hogy Lettike már nincs :(
haban · Tag · Tapasztalatom szeretném megosztani. Bettyke (23) fotói alapján vonzó és ígéretesnek tűnt. Tegnap egyeztettünk hogy ma 08:30-kor tiszteletem teszem. Adatlapja alapján rendelési ideje 07-20-ig. Távoli vidékről járok be így az előzetes időpont egyeztetés nekem fontos. Megérkezés előtt és után is 09:10-ig számtalanszor hívtam ki volt kapcsolva, így azonnal kénytelen voltam más szolgáltatót keresni szerencsémre Dobozi lakótelep és környékkén több számomra vonzó lány van és azonnal találtam is amit nem bántam meg. Észrevételem később hogy ne tudják beazonosítani ki vagyok. Szélhámosságnak tartom Bettykétől ez a magatartás rontja hitelét, bár más néven újból tud regizni.
Sinclair · Tag · hello! nagy valoszinuseggel Anita 19 uj hirdeto = Amina 18 al.csipo hasonlosag,monroes kepek,testsuly,magassag, fogadasi idopont,na es persze az anyajegyek
Fütyülős · Őstag · Egyetértek, csak a haja ami megzavart. Amúgy már én is meg akartam írni. Ha tényleg ő az nem ajánlom!
Zeuszkahh · Újonc · Sziasztok! Nelly (26)-ról tud valaki mondani valamit?
a nagy keblű Evelin 22-ről tud valaki valamit?
Patrik7 · Tag · Hali!
Az Anita19-nél járt már valaki?
Jöhet privátban is.
Fütyülős · Őstag · Pem(21): A hely a Czapó street. Normál rózsaszálak. A képeken szereplő hölgy fogad. A kéró 10/4, panelban is a legkisebb. Zuhiban nem folyik le a víz. A konyha egy lepedővel van elkerítve, ahol a kolléganő éppen főzte a vacsit. A csaj aranyos, beszédes, gyönyörű cickókkal, szép, kerek popsival. DE! Poci is van bőven. Szerintem "van benne egy vonóval", de nem biztos. A franciska 10/10, az action szintén. Jah, és legénybúcsút is vállal.
Epilógus: Egy jobb környezetben, kisebb pocival aranyat érne.
A napokban tettem látogatást a Dóri (24) nevű hölgynél. Rászolgált a a nevére (Dóra = Isten ajándéka). Könnyű egyeztetés, ingyenes parkolás. A lakás tényleg igazán exklúzív, ami mit sem érne, ha Dóri nem olyan lenne, mint amilyen. Gyönyörű teste van, minden porcikája. Helyes arc, fekete vállig érő haj. A mellei pont abba a kategóriába tartoznak, ami a zsánerem. Nem mű, nem mesterkélt, a természet csodája. Isteni fraciát kaptam tőle, amit egy remek aktussal koronáztunk meg. Lovaglóban látni, csókolni a melleit, markolászni a formás fenekét... Utána a beszélgetés sem maradt el. Igazán jó csevegő partner. Feltöltődve tértem vissza a munkába. Remélem nem lesz negatív élményekben része, és sokáig ugyanilyen marad meg a mi örömünkre. És még egy kis adalék... Nagyon finom illata van! Nálam ez sokat számít! 10/10!
Sziasztok. Lány párost keresnék Debrecenben, akik összeszokottan és jól csináljék. Tudtok ajánlani nekem ilyen lányokat? Akár privátban is :)
Dóri 24. Tényleg egy rendkívül bájos, értelmes és kifinomult lány. Persze izlések és pofonok különböznek. Jómagam is kedvelem a hölgyet, de ami a cickóit illeti hát, aki szereti a tacskófül tipusú melleket azok kétségtelenül élvezkedhetnek, mert nem kell túl magasra nyúlni, de ez a lány egyetlen hátránya, amúgy tényleg egy értékes teremtés, és bár nekem kifejezetten nem tetszenek az erősen csüngő cicik, de az összhatás az kifejezetten jó. Egyébként, miközben igen jóra értékelem és is a hölgyet, a cickói az általam meglátogatott cca 30 hölgy közül a leggyengébbek, de ismétlem, az nem von le semmit a lány értékéből, különösen, ha nem veszi le az amúgy sexi melltrtóját.
Persze, ízlések és pofonok. Mindenki a saját véleményét írja le. Nekem bejöttek a cicik. Az összhatás meg főleg.
A napokban 2 hirdetőnél jártam :
Szilvi (29) : valszeg unalmas leszek, mivel - a hozzászólók túlnyomó többségével egyetértésben - csak dicsérni tudom.
Szép, jótestű, tiszta, kedves, a lakás is teljesen megfelelő, órafigyelő-fixációja nincs.
A cicik szilikonosak (ez amúgy nem annyira az én világom) , de a popsija, na az egy csoda - legalábbis nekem durván f@szállító. De az egész alakja is, mint már említém.
Full blowjob (NFVSZ) nála nincs, de a French kiss témában nagyon otthon van. Magát is szolgálatkészen hagyja ny@lizni. Szájcsókról nem tok nyilatkozni, azt nem szoktam igényelni.
Egyébiránt most elég egyszerű volt bejutnom hozzá.
Jó értelemben látszik rajta, h van rutinja : kedvesen magabiztos, kezdeményező, de egyúttal keresi a kedvét az ügyfélnek.
Pricing policy: mint már korábbiakban is írtam, minimálisan átlag feletti. ***moderálva***
Breaking : felminősítés !!! Az emlékeim alapján korábban neki adott erős négyes helyett jelenleg nálam : erős ötös .
*** moderálva *** Straße as before.
Alíz (22) : a képek alapján vonzott a teste - kerek, ahol nekem kell és ráadásul fiatal.
A képek valósághűnek bizonyultak.
Telefonban nagyon kedves volt és tulajdonképp az életben is, de : érkezésemkor előjött az az általam - a fiatalabb service providerek körében - nem először tapasztalt probléma, h egyszerűen szinte lefagynak, ha egy náluk cca 20 évvel idősebb értelmiségi(szerű) , mondjuk, h jó kiállású (csak így szerényen :-)) és/vagy vmiféle tekintélyt sugárzó (még szerényebben) figurával kerülnek össze. Nem tom, mondjuk egy volt tanárukra emlékeztetem őket, v ilyesmi. Mindenesetre szinte bénultan, szégyenlősen viselkednek. Na, itt pont ilyesféle érzésem volt. Konkrétan semmi rosszat nem mondhatok róla, de ez a feeling rányomta bélyegét az egész eksönre.
Amúgy die französiche Arbeit nem volt rossz, továbbá jól markolható cicikkel rendelkezik.
Talán egy 2nd vagy 3rd látogatás már máshogy zajlódna le, de pinanyalatnyilag nem tom eldönteni, h akarnék-e ismétlést. Egyelőre egy háromnegyedet tudok kiosztani.
*** moderálva ***
Kürtfújómagyarvezér street.
Mindkettőtöknek igaza van,de Dóri személyisége ,hozzáállása,kedvessége,nem utolsó sorban lovagló tudása feledteti,hogy nem túl feszesek a cickói.
Sziasztok! Dia40-rol es Jazmin33-rol valami velemenyt irtok? Akar privatban is szivesen fogadom. Koszonom elore is!
Evelin 22. A hightowerben rendel az állomás mellett. Gyanús a kis csaj, ugyanis már többször jártam úgy, hogy abban a kéróban nem az fogadott akivel beszéltem Tegnap egyeztettem vele, és jeleztem, hogy kifejezetten a képeken látható cickókra indultam be. Persze állítrotta, hogy az övéi, meg ő nyit ajtót.....Amikor konkretizáltam volna az időpontot, akkor már ő nem ért rá, és a barátnőjét ajánlotta. Aki Panni 24, és egy egyébként kitűnően teljesítő, sorozatélvezésre képes odadó nő, de engem a változatosság is gyönyörködtet, és jeleztem neki, hogy engem ő érdekelne, ha tényleg ő van a képeken......de van időnként zűr ennél a címnél, mert sajátos okok miatt változnak a lányok nevei (Panni pl, Hanna volt) és nem kifejezetten piac-hódítási szándékkal...... Ugyanitt, pl. Nati sem olyan, mint amilyennek a képeken látszik, a teljesítménye meg nem igazán érdemes említésre, pedig van benne fabtázia azok részére akik a 35-40 kg-os csöpp lányokat kedvelik, és itt is igaz az, hogy tényleg Nati-e az, aki annak adta ki magát? Ugyanitt mondták, hogy azért hirdetnek másnak a testével, hogy ne legyenek felismerhetők..........Akkor mire is cuppanunk mi rá?????
Dóri24: Csatlakozom az előttem szólókhoz. Valóban nagyon kedves lány, teljesen barátnő feelingem volt. Nálam ez a legfontosabb. A melleivel nekem nem volt semmi bajom, nem szilikonos égnek álló, de az nekem amúgy sem jön be. Természetes rajta minden, tuti vissza megyek még hozzá. Remélem a hozzáállása és a kedvessége megmarad mert ritka manapság az ilyen.