Ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire nem vagy észnél.
Ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire nem vagy észnél.
Sinclair · Tag · claudia most meg mar barbie neven hirdet...tenyleg ennyire sotet az agya? kit akar ez megvezetni?6hirdetes,ket nevet hasznal..eh bena
Nem furcsa, hogy egyik babérkoszorús veterán tag sem válaszol érdemben?
De bakker, lehet megérne egy próbát, ha kövi megyek debibe, összefutunk, feldobunk egy bélást, egyikünk Caludia, másikunk Tiffany gyökkettőhőz megy, oszt a végén összegezzük a tapasztalatokat egy sör mellett. Lehet, még jó buli is kerekedik belőle.
Ó, hogy én mennyire szégyellem magamat itten!
Sinclair · Tag · :))) nem rossz otlet ,mint valami minoseg ellenorok olyanok leszunk :))
Nekem nincsenek***moderálva*** érdekeltségeim ebben a b*zniszben..Nem úgy, mint neked!!!
Gyerekek haggyukmá a meddő dumát, Culasse engedd má el a füled mellett a kötözködéseket, úccse érsz rá annyira, mint 15 ráérős. Nekem spéci azér jött be a szöveged, mer életízű volt, és nem mechanikus intimharc-riport, ráadásul sztem ha vki ilyen lányt talál, önzőn megtartya magának mint, hogy konkurenciát támasszon saját magának! Az ideáltaktika elvben az lenne, ha jóóóóóól eltitkolod a csajt, és addig hajtasz, amig megszerzed a privát számát :)) ............ nem kell lázadni, mondom elméletben!! Egyébként sztem több Zsuzsi18 vót az elmúlt hónapokban, mer amelyikről én tudok, az égimeszelő, tejjesen rendben vót ugyan, de azér ekkorát nem fakított (vagy fuckított :) ?)
Szóval térjünk vissza a lényegre, a beszámolókra. Lili 27-ből kettő van, már eccer írtam mit lehetett megtunni e téren: a plasztikos csajról csupa jót: BF, korrektség, klassz helyszín, valós képek. A másik lány zömmel hátulról van fotózva, őróla vegyes hírek érkeznek, idevágó biztos infóm nincs.
Rita 30 masszőzzel mi van, nem tuggyátok? Se kép, se hang...?
Végül: a like-os szimbolt tán még sose néztem, mit foglalkoztok vele? Csak a bejelentkezett olvasók kattinthatnak rá, a rengeteg hobbiolvasgató nem, így aztán nem is tudható a véleményük. 2-5 véleményre meg ki a fene ad?? Szal nyugi, jöhetnek a hadijelentések tovább!!
Nacsá
Fütyülős · Őstag · Linet(20) = 60 kg.
Nelly(26) = 55 kg.
Ezeknek - a képeket nézve - fél combjuk 50 kg. Sz**alom.hu. :(((
Tisztelt Culasse és Gróf Kurátor!
Szerintünk ennek a vitának nem itt van a helye! Kérjük szíveskedjenek abba hagyni!
Köszönjük!
MyronRead · Újonc · Sziasztok!
Beszámolót szeretnék megosztani veletek hátha valakinek segít majd a lányválasztásban, vagy kedvet kap hozzá. Ritkán jutok el bárhová is, mert nagyrészt külföldön tartózkodom, de az utóbbi időben rászántam magam hogy meglátogassam Kira (24)-et, olvastam már pár jóvéleményt itt, és bepróbáltam.
Egyszerű megközelíthetőség, parkolni is könnyedén lehet, diszkrétan ő nyit ajtót szép izgató ruhában. Ő volt a képeken, amin meglepődtem, sajnos manapság már meglepődik az ember ha ugyanazt kapja ami a képen van, ahogy olvastam itt mások tapasztalatát.
Kedves, figyelmes, és szerintem jól teszi a dolgát én legalábbis meg voltam vele elégedve. Kicsit (nem kicsit, nagyon) magas csaj. Intelligens, el lehet vele beszélgetni, érdeklődik, és nála az alapban olyanok is benen vannak, amik máshol extrák, ez nekem szintén hatalmas pozitívum volt.
Összességében meg voltam vele nagyon elégedve, pontszámot nem írok, mert én úgy vagyok vele hogy nem viszonyítok, vagy megfelelt az illető, vagy nem. :)
Remélem segítettem ezzel valakinek, és egy plusz beszámolóval bővült a fórum.
humm · Kvázi-tag · pontosan, abból él, amit leírtál :)
Kedves Mikulás Kulás ,
ha szellemi fölényt szándékoznál csillogtatni mint shit nest-ből elszármazott, ex-trágyadombi entellektüel, akkor talán először tanulj meg fogalmazni ( ez a valakinek "igazat szerezni" pl. elég kínosan mutat az irományodban, bár nyilván te így beszélsz).
Utána tanulj némi logikát - neked spontán nem megy - , mert az általad egyrészről előadott debreceniek=szegények=trabisok megjegyzésedet logikailag üti a másik kitételed, mely szerint : mi a "fszomból él" egy debreceni, h megengedhet magának 1000+ kommentet továbbá nyilván egy rakat látogatást a hirdető lányoknál.
Végül tanulj némi tisztességet : a baromarcú, shitnest-based rokonaidhoz ha 'lejössz' (a hegyról ? te hillbilly) , hogy nézel a 'paraszt' szemükbe ?
Apropó aprópopó : az irodalmi magyar nyelv és polgári köznyelv a magyar nyelv debreceni-sárospataki változatából alakult ki (nem függetlenül az itteni református anyanyelv-központú biblianyomtatástól ugyebár) , úgyhogy te debreceni eredetűként, debreceni eredetű /változatú magyar nyelven gyalázod a gyakran felkeresett, gyűlölt szülővárost .. Ez a beteges öngyűlölet indirekte utalhat viszont a farokméretedre, ami a hozzászólásaid minőségére is kihatással lehet, azokat sajátos fényben tünteti fel - vermute ich wenigstens...
Csak az 'objektív valóság dokumentálása' ürügyén, ahogy azt máshol hivatkoztad.
Is self-hate not a hate crime ?
P.S.: amúgy a Gróf stílusa sem jön be nekem túlzottan úgy általában ; a str*gó meg szerintem már a helyesírás, központozás és stílus mezején kapásból elvérzik és lebukik, nem kell fölöslegesen egymást ilyenekkel vádolni ...
Na... tényleg hagyjuk már a témát...:):)
Az a lényeg, hogy ki van osztva a meló az ölebeknek, teszik a dolgukat, mi meg jobban tesszük, ha nézünk egy másik fórumot magunknak!
Hát ezt benézted, nem mozgok ilyen körökben, és nem vagyok Culasse nickje. Azt javaslom, látogasd meg te is Zsuzsit, legyél hozzá kedves, utána alkoss véleményt.
Ma meglátogattam Lotti 19 nevű lányt.A csillogó udvarban rendel.Nehezen találtam meg a házat de ez az én balfaszságom volt.Lotti nagyon csinos ,széparcú lány,ő van a képeken,kora kb. stimmel.Szoba,fürdőszoba elmegy,tiszta törölköző,tusfürdők rendben.A leányzó végig azon volt hogy jól érezzem magam,legalább is úgy tünt és ez a lényeg ugyebár.Nem nyafog ,amit megbeszéltünk az úgy is történt.Összegezve :nyugodt lelkiismerettel ajánlom.Szép estét.
haban · Tag · Egyet értek Igor makktársam véleményével szép formás aranyos és mindent elkövet hogy jól érezd magad, ajánlott szolgáltató. Ami feltűnt nekem a bejárat fölött milyen szervezet működik abban az épületbe? *** moderálva ***. Kicsit kockázatos.
davidovo · Újonc · Ancsika35 sz*lg*lt*tó átlagos, inkább felejtős kategória. Unott lagymatag hozzá állás :(
Helló! Hétvégén voltam kitty38 nàl. Kedves figyelmes. A francia keblezéssel kombinálva. ..... nem semmi! Milf és vagy nagy mell kedvelőknek erősen ajànlott.
Pál-Pusztai · Őstag · Nana! :)
Én általában csak olvasgatni szoktam ezt a fórumot, írni nem volt szokásom, de a múltkor az a sz@rfészkező beteg f@sz 'Kulás' kihozta belőlem az előembert, és 'billentyűzetet ragadtam'.
De ha már így történt, akkor illendő, h ne csak az olyasfajta meddő, improduktív vitákhoz szóljak hozzá - ígyhát itt egy kis beszámolóféle...
Előrebocsátom, h ízlésem a női formák tekintetében némileg eltér az e fórumon (és talán a mai közízlésben) elterjedt sztenderdektől, amennyiben az enyhén teltebb (de nem kövér) alakot preferálom.
Bius (28) : a napokban voltam nála, alapvetően masszőz erotikus (NF) befejezéssel. Számomra bomba teste van, kedves, beszédes, közvetlen - ráadásul jól masszíroz, majd jól 'erotikusbefejez'. Mi kell több ? Nekem ott & akkor : semmi :-) Csak egész órát vállal für Z*hn virágszál, szóval ennyit a húzós pricing-ról... Jerico Strasse. A fürdősz. csaptelep viszont langyos állásban zúg és nehezen használható, h vmi negatívumot is keressek. Összbenyomás: jeles.
A többi beszámoló nem ennyire naprakész , régebbi látogatásokról megmaradt benyomások, így pl.:
Kiara (22) : akkor a Bösz-i úti Schell-Tankstelle környékén rendelt Nórával együtt . Kiara szimpatikus fiatal vékony lány , mintha szeplők is rémlenének a hosszú vörös haj mellett. Aktust nem vállalt, csak erotikus kényeztetést átlagos *** moderálva ***, amivel meg voltam elégedve. Azonban a lakás egy szörnyedelem volt : koszosnak tűnt és mindenhol (az ágy mellett is) üres macskaketrecek voltak. Ez utóbbi (állattartás lakásban) nagyon (meglehet, túlzottan) zavar engem , & nem biztos, h más is így van vele - mindenesetre én ezért nem mentem többet hozzá. Na, azért mondjuk, h egy gyenge közepes mégis, a macskák ellenére.