Még annyit, hogy a lábaim is remegtek ami persze a jóleső szédülés után alap volt :)
Még annyit, hogy a lábaim is remegtek ami persze a jóleső szédülés után alap volt :)
Erről nem tudok nyilatkozni, mivel egyiket sem nyaltam meg, akikről írtam ők nem használtak síkosítót, de ettől még nem volt rossz sz*guk. De ha használtak volna kicsit, az sem lett volna probléma. Rugalmas vagyok e téren. :)
Szerintem téged úgy megrúgtak egy májgerivel, hogy azóta is a lépcsőkorlátot keresed...
Hello !
Tanácsot kérnék!
Letti 18-hoz, vagy Brigi 18-hoz, vagy Barbie 18-hoz érdemes el mennem???
Olvastam a beszámolókat, de azért jó lenne egy kis tanács:)
Köszöntem
Patrik7 · Tag ·
Hello!
A Lettikénél visszajáró vagyok.
Ha egy gyönyörű szép,csinos csajjal szeretnél együtt lenni,akkor nagyon ajánlom.
A másik két hölgyhöz (még) nem volt szerencsém.
Üdv !
Patrik7-nek igaza van :))
Eddig csak a tésztát majszoltad a krémet elfelejtetted megízlelni !!!! :)))
Jé Gombóc visszatért Diana néven!
Kira 30-rol valakinek volna e infoja??Nagyon fontos volna!!Köszönöm.
Fütyülős · Őstag · Attól függ mi a zsánered. :)
Patrik7 · Tag ·
haban · Tag · Tapasztaltam és egyet értek Lettikéről alkotott véleményeddel de vannak még ott több lányok is pld. Ancsa19 akinél többször voltam ajánlott, vagy Pld. Csilla24 aki már tervbe van véve. Ezt a szalont tarom az egyik legjobbnak gyönyörű lányokat alkalmaznak de sajnos pár havonként cserélődnek a lányok.
Patrik7 · Tag · Az a lényeg,hogy Lettike már ott van fél éve és reméljük még sokáig lesz nekünk :)
A kolléganői valóban cserélődnek.
Ha jól tudom ott volt a közkedvelt Nelly-Kelly páros is.
Ő róluk sajnos lemaradtam :(
Patrik7 · Tag ·
Hali!
Akkor kellett volna lecsapnod rá amikor írtam!
Patrik7 · Tag · A Virág 21-nél járt már valaki?
Így első ránézésre nem is olyan rossz :)
A vélemények jöhetnek privátban is :)
Köszöntem :)
haban · Tag · Letti együtt jött Jessy19-el de rövid ideig volt, rutinosabb volt a kezdő Lettinél bár Ő is nagyon jó volt gondolom azóta már sokat fejlődött a fiatalság megtestesítője nem ide való. Még az első héten leteszteltem mindkettőt. Nelly Kelly páros sajna rövid ideig voltak és csak Nellyt tudtam tesztelni. Ott volt Trixi19-is előtte Vanda néven profitált de munkahelyi balesetet szenvedett, ***moderálva*** lett remélem hamarosan vissza jön. Ott volt még Kelly25- formás karosszériával. Sajna a lányok java nem sokáig vannak itt mennek exportra, így a megjelenéskor ha megtetszettek mielőbb tesztelni kell. Sikeres vadászatot.
Patrik7 · Tag · Akkor te is tudnál már egy olyan szép listát írni,mint a Kanossrác kolléga :D
Sziasztok!
Ancsa 19 nagyon ajánlom mindenkinek, nagyon szép mosolygos csajszi és nagyon jól csinálja a dolgát. Jól el lehet beszélgetni vele, én vissza járos vendége vagyok de nagyon imádom! Elismerésem nagyon jó választás volt! Remelem sokáig lesz még! Én tuti csak hozzá fogok járni!
Patrik7 · Tag · Szia!
Oké,elhisszük neked hogy nagyon jól érzed magad a hölgynél :)
De azért van még itt egy-két gyöngyszem,akit érdemes meglátogatni :)
Fütyülős · Őstag · Köszönjük Ancsa! :)
Sziasztok!
Kamila(21)-ről van valakinek valami infója?
Illetve még egy kérdés: eddig én csak olyan lányoknál jártam (számszerint mondjuk csak 3-nál :P), akiknél többen voltak a lakásban. Kicsit kínos volt összefutni egy másik hölggyel, vagy épp azzal aki a másik szobában rakta helyre az általa választottat.
Van egyáltalán olyan egyébként, aki egyedül r*nd*l?