Ha nagyon el akar intézni valamit az ember, néha becsukott szemmel a vakvágányra is be kell tolatni.
Majd ha lesz vidékifiú pont hu...
Ha nagyon el akar intézni valamit az ember, néha becsukott szemmel a vakvágányra is be kell tolatni.
Majd ha lesz vidékifiú pont hu...
Patrik7 · Tag · Őket pedig (még) nem látogattad meg?
Luca40,Niki30,Szilvi29,Bius28,Lara28?
Pont a javát hagytad ki? :))
Patrik7 · Tag · Te tudod :D Ha valamit megkíván a szervezet azt meg kell neki adni :D
Erre iszunk!
kanossrác · Lelkes újonc · Nem, de a Nikit nehéz nagyon elérni meg egyeztetni kell előre meg a Szilvi meg hol van hol nincs, de őt is nehéz elérni
Patrik7 · Tag · Na ja :) Vajon miért? :))
Gondolom a Kira24-et könnyebb elérni! :D
Sinclair · Tag · hello mindenkinek! el tudna nekem magyarazni valaki hogy klaudiabol miert van 4-5 darab?
Sinclair · Tag · jo sok zsetonodba akkor ez a hobby teso :D
Sinclair · Tag · igy van,ott a sarkon a kis allatkereskedesnel vagy mi van ott,kutyakajas :D
Sinclair · Tag · hello,most ujabban lejla es rubi reklamozzak magukat hogy eles lesby showt adnak elo
Patrik7 · Tag ·
Hello!
Na ez egy nagyon jó kérdés :D
1 Klaudia van.
Claudia-ra gondolt, és belőle tényleg 5 db van. Arccal hirdet szóval látszik a képeken, hogy mind ugyanaz a lány.
Fütyülős · Őstag · Claudia(18) úgy látom harcba szállt a Tiffany-kal a "Ki tud több hirdetést feladni?" című műsorba. Ha az első 3 helyezett Tiffany, Claudia, Kittana eltünne még talán a kereső is használhatóbb lenne! :)
Ezt én is láttam.
Csak a spori pontatlansága, általa be nem látható "következményekkel" járhat Klaudya (meramúgy ez a r**des neve) üzletére nézve.
...elnézve nagy átlag populáció értelmi képességeit...
Boni (20)-ról van valakinek információja? Köszi!
Kedvencem az a kép, amelyiken egy kétsoros csapágy van a szájában.
kispe · Lelkes újonc · Ezen lista alapján az jön le, hogy neked a 30-40-es kissé telt hölgyek jönnek be elsősorban, de természetesen akadnak kivételek is szép számmal!
Az biztos, hogy én ide nem tennék ki ilyen "trófea" listát, de te tudod!
Kiváncsiságból megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? (akár priviben is megírhatod)
Köszi!
Claudia és Klaudya nem ugyanaz a lány.
Bakker annyira jó élményem volt ma Lottival és a barátnőjével, szokásos tusi után úgy kezelezésbe vettek, hogy szó szerint a végére szédültem amikor elmentem, szinte majdnem elájultam, erősen ajánlatos a páros. ;)