Sziasztok! Legénybúcsúra tudnátok lányt javasolni aki nem lép le 15 perc tánc után és esetleg kicsit kényezteti még a vőlegényt. 2 lány még jobb lenne. Irhattok privátba is. Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok! Legénybúcsúra tudnátok lányt javasolni aki nem lép le 15 perc tánc után és esetleg kicsit kényezteti még a vőlegényt. 2 lány még jobb lenne. Irhattok privátba is. Előre is köszönöm a segítséget.
Virág 22 . Enikö 23 Dr andi beszámolot tudok irni ..
Nándi · Őstag · :) Nyugodt lehetsz Rigolettó bizt nincs! Ha meg másik lánny is van azt észre se fogod venni, hacsak nem kimondottan kettőjükhöz mész:D
Patrik7 · Tag · Üdv!
Van egy kolléganője,de nyugodj meg hogy nem fogja zavarni a kettőtök tevékenységét :)
Ja és kitűnő ízlésed van :). Kellemes időtöltést :)
Pontosan, hímneműre gondoltam :) köszönöm a választ :)
Valami vicces csapdába esett a tudatod...
Összesen annyi történt, amit leírtam. Vagyis konkrét időpont egyeztetés után lettem magasról le...izélve. Amire gondolsz, az te képzeled a történetbe, annak hatására, amit ő válaszolt az írásomra.
De nyugi, az emberek nagy többsége ilyen, keveri a szezont a faszommal, nem tényeket vizsgálnak...
Igazából semmit nem akarok megoldani. Probléma nincs. Egy esetet írtam le, mindazok okulására, akik tantrikus lófaszkodásra vágynak és tanuljanak a történetemből. Úgy látszik, az én eljárásom nem célravezető. Valamit nem úgy csináltam, mint kellett volna, egyébként ami másokkal normálisan működik.
A helyszín a terep egy tetszőleges pontja volt, lehetett volna bárhol, ugyanis még azt sem tudtam elérni, hogy emlékezzen rám. Hol volt ehhez képest a hely egyeztetése...
Mindezek következtében lehetetlen személyesen lerendezni, mert fogalmam sincs, ki ő. Hírdetése van, meg nagy szavak.
Tehát, ha a már leírtakon kívül bármit hozzáteszek, az meghaladná a történeti tényállás objektív egységét.
Eddig nem adott választ semmilyen formában. Szerintem ez suttyóság. Továbbá szerintem rohadtul elfelejtette, mert a nagy hallózások közepette nem kis csörömpölés, és több ember által előidézett egyéb zajok hallatszottak. A rendezésnek ilyen módja ismét csak suttyóság.
A személyeskedét meg inkább hagyjuk, alacsonyrendű elmeállapot kifejeződése az érvek (mint értelmes vita) ilyen helyettesítése.
Szal ennyi a történet. Nem kívánok ezzel a továbbiakban foglalkozni.
Rita20 nevű művésznőről ha valakinek van friss információja, arra igényt tartanék (privátban)
kanossrác · Lelkes újonc · Üdv mindenkinek! Valaki aki járt már lingam masszázson írja már meg nekem hogy ki az a hölgy aki a leghozáértőbb módon tudja ezt a mesterséget nyújtani a debreceni nem túl bőséges ilyen mesterséget űző holgyek közül?
Hali!
Csak, hogy biztos legyen (mert más is összekeverte már őket ha jól látom): most Fruzsi(18)-ról vagy pedig Fruzsina(18)-ról van szó? Vagy a két lány egy és ugyanaz?
És ha már... miért jó ez, hogy van "rendes" hírdetése a lányoknak aztán feltesznek az apróba is egyet (jó esetben ugyanazzal a telefonszámmal) de más névvel?
Akkor ne tartsd magadban... bár lassan egy éve nem módosult az adatlap és Virág képei még az előző hírdetésében is tök ugyanezek voltak...
De tényleg lányok: olyan jó lenne ha havonta (maximum kéthavonta) új képeket csinálnátok... és nem, nem úgy mint ami mostanában nagy divat lett, hogy egyszerre elkészül 100 kép és hetente kerül fel ugyanabból a sorozatból egy-egy új kép, vagy még csak nem is új hanem egyszerűen levágja "valaki" a szélét, elmossa, lekerekíti stb.... nem a fotosop tudásotokra vagyunk kíváncsiak, hanem rátok, hogy most hogyan néztek ki!
Adalék a diszkrécióhoz. Mennyiben tekinthető diszkrétnek a bekamerázott kégli? Olyan ahol jövet-menet rögzítik a vendéget?? Gondolom nem a lányok találták ki, hanem strigó! Fedjétek le az arcotokat ha Dóri 23-at, vagy a kolleganőjét látogatjátok a a korai naplekelte utca első páros számú házában....
Igazad van, a felhívásodra kiderült, én is megkevertem. Nem tudtam, hogy az aprók között van egy konkrét Fruzsi18.
A vótőrtóvőr és a sejtésem a barátnője felől nekem Fruzsina18-et dobta. Illetve az a felismerés, hogy az értékelő igen nagyra tartotta a culasse-t, és igen, nekem is nagyon tetszik.:)
Én úgy látom, teljesen nem ugyanaz a két lány.
Gondolom a tekében is azért van annyi bábu, hogy a legk**ténebb is eltaláljon legalább egyet. Ha csak 3 lenne (az is egymás mögött), senki nem tekézne, csak a sör fogyna.
Sziasztok!
Jessyka (20)-nál járt valaki? Mik a tapasztalatok?
haban · Tag · Kérésednek megfelelően tájékoztatlak Lolita23 ról. Rózsacsokor átlag ha jól emlékszem alapba minden benne van, a fényképen Ő van, bár a hasán meglátszik a három gyerek, a korával kicsit füllent, logisztika átlagos. A város fényesebbik részén található, könnyen megközelíthető, nem óra nézős, oda figyel és maximálisan próbál kielégíteni. Punciját sok nő meg irígyelhetné. Egy próbát mindenképpen meg ér, ajánlott.
Csatlakozom. Amikor voltam, max. odafigyelt, meg voltam elégedve. Maga a helyszin viták tárgya volt itt már sokszor, gondolkoztam is, hogy menjek-e. De aztán elmentem, és nem bántam meg.
Helló mindenkinek! Kriszta 19, Dórika 21, Lolita és Huncutka egy istálló a volt micsurin végén. Illetve Dórika = apróból Csenge. Na ő beveszi tövig...
darklord · Újonc · Aki tudja, hogy lehet ezekhez a lányokhoz időpontot egyeztetni:
Zsuzsa23, Barby23, Niki30, Lili27(a barna hajú), Lora20
az írja már meg nekem privátban, én hiába hívtam eddig őket.
Köszi
Nándi · Őstag · Az utóbbi időben több alkalommal látogattam meg Kiarát na és koleganőjét a Nórát is:) Részleteket nem taglalnék de nem véletlenül lettem Náluk törzsvendég:D
Üdv!
Nelly 22 (de a név szokott változni, nem véletlen)
Hely:lepusztult panel a n*gyállomás közelében. (belül is borzasztó állagú, koszos, rendetlen)
A lány: A képek erőssen csalnak, (ha ő van rajta), a valóság igen kiábrándító, erőssen molett, szőrös lábú, nem kifejezetten fehér parancsolgató (nem is értem miért maradtam, többet ilyet nem csinálok)
Itt minden a lehúzásról szól, minden extra, kicsit nem figyel a telefonos árak mennek felfele.
Az action sem volt jobb, borzasztó hozzáállás, gépies, parancsolgató, nem ragoznám, kár rá a szó.
Összességében MINŐSÍTHETELEN SzOLGÁLTATÓ. NEM AJÁNLOTT. 10/0.
Patrik7 · Tag ·
Akkor ezek szerint rabul ejtett a két hölgy :)