***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Zsófi27
Zsófi(27) csodálatos nő :)
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Zsófi27
Zsófi(27) csodálatos nő :)
Nándi · Őstag · Ennyire nem megy a bolt? Szerintem ezzekel a megszólalásaiddal, azokat is lesöpörted a porondról akik fontolgatták a látogatást Nálad.
Fütyülős · Őstag · Na beindult megint a "Hű de jó! meg Káprázatos! meg Eszméletlen jó volt!"! Szánalmas! :(
Üdv!
Némi információ az idénről:
Izabella: a kép valós, némi photoshop tapasztalható, de amúgy csinos, arca inkább érdekes mint szép, lakás egy ház a kertvárosbab, zárt parkolóval, diszkrét, belülről is minden ok, gyakorlatilag luxus lakás, árak magasabbak mint Debrecenben szokás, dunántúli árszint, de a szolgáltatás is az, aktus renben, francia kiváló, abszolút ajánlott.
Lili (27): u.a. mint Izabella, ugyanaz az istáló, van némi szilikon, korban némi szépítés van, de belefér, arc átlagos, teste jó, bőre valami eszméletlen selymes. Árak hasonlók, aktus is mint Izabellánál, francia gyengédebb, van anál. Szintén ajánlott.
Viki (18): szintén kertesház, nincs parkoló se bent sem a ház előtt. A lány szép, némi délies beütés látszik az arcán, fénykép, kor, teljesen valós, lakás belülről rendben, a lány aktív, de fontos a szimpátia, akkor van némi barátnő feeling is. Törődést meghálálja. Francia gyenge közepes, érzik a rutintalanság. Árak szokásosak. Ha szimpatikus vagy neki akkor ajánlott.
Csenge (apróból): a valóságnak semmi köze a képhez, kb 20 kilóval nehezebb mint a képen, arcra az elhízott tinit hozza, árak debreceni átlagnak tekinthetők, lakás nem túl marasztaló, de olyan mélytorkos franciát kaptam amit eddigi életemben a legjobb öt közé sorolok. A lány kövér, ház lepukkant, de ha igazi franciát keresel arra a legjobb. Ha véknyabb lenne 20 kilóval bérletet vennék hozzá, így egy alkalomra lett jó.
Lányok (0-24): gondoltam próbát teszek, de sosem veszik fel a telefont, ennek mi értelme????
Remélem segítettem, üdv, Én
Tegnap voltam Dr. Adrinál!
Röviden és tömören minden tuti volt! Az időt nem nézte, oldotta a feszültséget, figyelmes volt és kedves emellett lehetett vele beszélgetni..
Mindent köszönök Adri! Még biztos megyek...
Zsolti
Helló Mindenki! Járt már valaki Pemnél? Valami kis info kellene.....
Nájt · Újonc · Sziasztok!
Kivülről figyelgetve, rossz h a lányok folyamatosan változtatják a nevüket-számukat, adataikat, így ha keresek valakit nem találom meg...ez nekik miért jó?!
Keresek egy valóban 18-19éves csajszit, aki nem kamu életkorral van fent. Ha voltatok már ilyennel, és ajánljátok ki lenne az?!
Köszi! Üdv
Hölgyek! Mi értelme megadni olyan időintervallumot ami alatt elviekben hívhatóak és elérhetőek vagytok azonban napi többszöri hívásra sem reagáltok, mi értelme így a hirdetésnek? Legalább a telefont kapcsolnátok ki, vagy a hirdetést szednétek le!
Az új Tiffany 23 nem vette fel pedig hívtam vagy ezerszer. Ugyanez volt Nikol 26-nál, Laura 21-nél, Ramónánál. Minek hírdet az ilyen?! Más dolga úgy sincs, legalábbis nem kéne, hogy legyen vagy, ha van, akkor ott a megfelelő kommunikáció, de nem élt vele. Mind1.
Gondoltam biztosra megyek felhívom hát Letti 18-at!
Hát, amilyen jó volt az első alkalom annó régebben, most teljesen az ellenkezője volt.
Nem részletezném, de rossz élmény volt. A csaj önmagában szép, csinos, kívánatos, hamar véged is lesz tőle. Ennyi a pozitívum.
Nem leszek visszajárós.
Nájt · Újonc · Szia! Miért volt most rossz? Csak úgy nagy vonalakban, ha nem akarod elmondani, illetve ő valóban 18, vagy csak h jobban eladja magát azért ír ennyit?! Köszi a választ!
Melyik Tiffanit 23-at hívtad? Van belőlük 6 is :)
A profilképén a székre teszi az egyik lábát és az arca is látszik.
Az első kép fekete-fehér.
A második a profilkép.
A harmadikon pedig egy szál tangában van.
Annyira gyönyörűszép az arca, hogy az nem emberi kifejezés :-)
Simán elfogadnám barátnőmnek úgy, ahogyan van.
És nem utolsósorban hasonlít Foxy Di művésznőre :-) :-P
Nájt · Újonc · Köszi a választ! Hááát ez gáz, mert így tényleg nem könnyű beazonosítani, ki az aki jó és ki az aki nem...hiába újként van regelve, de közben meg egy régi rossz :( akkor végülis aki régóta van fent azok a jók :)
Nájt · Újonc · Csak azért kérdem, mert tetszenek a 18-21 közöttiek. Anno 20évesen a legalább 10évvel idősebb lányok társaságát keresetem, most meg fordítva :) ennyi :) de ha meg mégse annyi hanem több...akkor az meg nem ferr...érted!? Ha már *** moderálva ***, akkor maximálisan elégítsék ki mindentéren (alak, súly, életkor, magasság stb) is az igényeinket amilyet te szeretnél, hisz te *** moderálva ***:)
Fütyülős · Őstag · Véleményem szerint a valóság sokkal sokkolóbb lesz, de ne nekem legyen igazam! :D
zandras · Tag · Persze....Aktivia és Vadóc néven is futott.....
latok egy csomo h*rdetest ami ejjel-nappal fent van, amikor ez a lanyokra rajon a stop akkor is h*rdetnek es felveszik a telefont?
Fütyülős · Őstag · Cyntia(20):
Emiatt a hsz. miatt látogattam meg. Fiatal, szép, aranyos lány nyitott ajtót. És ezzel vége is lett a pozitívumoknak. A bőre selymes, és tényleg beszédes, de rájöttem, hogy azért dumál végig, hogy minnél hamarabb tiplizzen a vendég. Van rajta felesleg, és a melle is lóg. A ***moderálva*** előre kéri, és pontosan betartja az időt (óranézegetés). Franciska 10/2, aktus 10/1.
"Ez így nem jó! Feküdj úgy! Mi a gond?" Mondom az hogy sz@rul csinálod! Rákent a gumira (meg rám) annyi síkosítót, hogy úsztunk benne. Elmondása szerint velem volt a baj. Hát mondom ezt így kategorikusan kijelenteni igen felelőtlen, azok után hogy ő a 12-ből az 1. Szóval tipli! Nekem nem adta, és részemről nagyon felejtős. 10/2. Nagy jóindulattal!
Amúgy normal prize, füredi street, közepes kéró, Petra (29)-el rendel, de valami rigolettó, vagy mádám lehetett még ott, mert éreztem a csakráját.