Jessica 20mar nem rendel
Sinclair · Tag · Jessica 20mar nem rendel
Kár
Remélem csak átmeneti.
Aranyos csaj, a jobbak közül való.
Annyira nem vagyok Milf rajongó, de Dettike 30 (inkább a negyvenhez van közelebb) testre tipikus milf.
Mondjuk a képei erőssen jól sikerültek a valósághoz képest, de cici, és a test nagyjából stimmel.
Azért írtam őt, mert kb nekem ő volt a legidősebb partner.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia.Én Lizi 40-et ajánlom ő igazi milf kategoria.Nekem jo élményem volt vele de proba szerencse lehett hogy neked is jo élményed lesz.
Nándi · Őstag · Csak a telójára ügyelj, hogy az véletlen se kerüljön be az akció szinhelyére.
Azért taníthatnál minket tudatlanokat... kíváncsi lennék mi mindenre jó még a strigolettó-rutin...
Fütyülős · Őstag · Még mindig a fórum jobb oldalán van a kereső. Vagyis "Keresés kulcsszóra", lány neve, és TÁDÁM! Mindig jönnek újjak, vagy "reklám szakemberek" , és én mindig leírom nekik.
Javasolnám a szerkesztőségnek, hogy írjatok egy fejlécet valami ilyesmivel:
"A fórum keresőrendszere tartalmazhat kommentet a hírdetőröl, úgyhogy bátran használd!" :)
Jah, és kérem vissza a színeket! :P
Hihetetlen milyen jó teste van Amina leányzónak, kár, hogy nem ajánlott!
Kedves Alvin! Eszem ágában sincs tanítani a tudatlanokat, nem mindenkinek, csupán neked írtam azt amit.....Másrészt, van egy kor, ami neked is eljön, ha szerencsés vagy, amikor már esetleg eljuthatsz oda, hogy több nővel volt dolgod, natúrban, csak az élvezetért, és nem p**zért vásárolva, az életben, mint ahányan ezen oldalon hirdetik magukat....Akár le is öcsikézhetnélek, de a jómodorom tiltja a kor és bőrszín szerinti szegregációt!
Tisztelt Őstag,
Ha már ennyire okos vagy, akkor írd már be azt a keresőbe, hogy rita 20 :D
Az én két kommentemet és másik két ugyancsak vele kapcsolatos érdeklődőt ad ki eredményként!
Nem kedvelem a vitát, pusztán olyan itteni tagoknak a visszajelzésére volnék kíváncsi aki megerősít abban, hogy érdemes meglátogatni az addot hölgyet illetve keressek mást és erre ír javallatot!
Azt hittem a szponzorokon kívül találok itt még értelmes és segítőkész tagokat, hiszen ez mindenkinek az érdeke....
Üdvözlettel.
Na szevasz Mordor, gondolkoggy-gondolkoggy-gondolkoggy! Ha évszámot is írsz a keresőbe, kinyírtad magadat, mert karakter mismatch stb meg éééévszámváltozáááááás. :)) Szóval Füttyöst ragozva: keresőbe csak a név (nagybetű nem számít) és hajrá!
Hogy valami hasznosat is írjak. Masszőr Rita (talán 30, de mindegy mondom!) jó fej, jól masszíroz, norm helyszín, masszírozásnak megfelelően szerényebb rózsacsokor. A happyend elég happy, fr*nciáról, akcióról nincs hírem. Azt ugyan nehezen érteni, hogy a 60 perces masszás miért alig több 40-nél, sztem ezt az elején érdemes tisztázni.
Nacsá
Köszöntem, különben közben már én is rájöttem a saját szarságomra..
Mellesleg Rita 20 érdekel és nem masszázs terén (akár még popsi is), Niki 30 érdekel maszázzsal is...
Azért köszi, Te legalább vetted a fáradozást és normális hangnemben emberhez méltóan írtál és nem csak sunyin like és dislike! :D
Nándi · Őstag · Mert a fr*ncia nyelvleckét képes megszakítani, hogy a következő krepetálásra váróval egyeztessen!
Hát remélem én azért tovább/máshová is jutok, mint hogy vénségemre elmondhassam, hogy több mint 100 nőt "natúrban, csak az élvezetért, és nem p**nzért vásárolva"... Bár az még mindig nem fér a fejembe, hogy ez hogy segítene abban, hogy csak úgy, ránézésre meg tudjam állapítani egy f*zetős lányról, hogy kifejezetten szűk puncija van...
Egyébként a bácsinak mi baja tetszik lenni a fehér emberrel? Arról igazán nem tehetek, hogy nekem napoznom kell ahhoz, hogy barna legyek...
Kedves Alvin! Nem szeretném kettőnk diskurzusává minősíteni ezt az oldalt, azért itt vannak értelmes kommentelők is. De az elfuserált francia (amit írtam) elég sokmindent jelenthet, amibe bőven belefér egy kis kézi játék is, ha már tömni a szolgáltató felkészületlesége miatt nem lehet. Van abban valami ciki, ha előtted telefonál a haverjának, azt kérdezve, hogy hol a gumi, miközben persze a barát/nő nem veszi fel..... Nyilván nem nőgyógyász vagy, ha nem tudod, mit lehet az újjal kitapintani és mit nem. De ez egyébként lényegtelen. Kezdem azt hinni, hogy a leányzó mentora vagy, ha ennyire a lelkeden viseled azt, amit írtam. A bőröd színével meg semmi bajom, mint ahogyan senkiével sem, felőlem lehetsz akár Sreck zöld is. Az meg, hogy natúrban jelentős sikereid legyenek őszintén kívánom. A bácsi megnevezés nem sért, már csak azért sem mert számos helyen az országban és a határainkon túl a "bácsi" megszólítás a legnyagyobb tisztelet jele...de nem tudhatsz mindent..., meg azért sem, mert feltehetően több leányzó keres privátban, a hirdetett szolgáltatáson kívül, mint ahogyan az megszokott. Többségüknek meg éppen a fiatalos "lendülettel" van bajuk. Másrészt ha kommentelek valamit, akkor azt azért teszem, mert úgy gondolom, fontos lehet tudni a szolgáltatókról, hogy valójában milyenek..és a nevezett fehércseléd esetében sem a szűk punci volt a fő mondanivaló, hanem az, hogy úgy jött "szolgáltatni", hogy semmire sem volt képes, mert álmos, fáradt volt, és egyébként is mást helyettesített. Ez volt a lényeg, de ennek felfogásához nem a bőrszínnek van jelentősége, és ezen a szolival sem tudsz segíteni !
Enikő23-ról:
A teste, akár a miloi Vénuszé. Az alakja tökéletes, ideális, a bőre selymes (szolis), de keze nincs.
A francia bemutatónál ez még különleges is volt! De később sem kaptam semmi ölelést, simogatást. Az ígért csók sem az volt, amire számítottam. Ő célirányosan dolgozik, és szoborként tűri, ha simogatom. Menjek el, aztán menjek el! Nem is zaklattam sokáig. Aki csak franciára vágyik annak talán jó választás lehet.
Én több törődést várok a szolgáltatótól.
Szóval a hozzáállását nullára tudom értékelni. Akár hunyja be a szemét, de egy kicsit tegye oda jobban magát, ha már ezzel foglalkozik, és ilyen fantasztikus testi adottságai vannak.
Mentse meg egy milliomos, és tegye vitrinbe.
Lilla 25 jutott az eszembe, akinél hasonlókat tapasztaltam annak idején.
Én meg hanyagolom továbbra is a fiatalabb korosztályt. Az érettebb korosztály több kedvességgel, természetességgel csinálja. Judit41-nél többször megfordultam.
Ebben a kategóriában is volt mellényúlásom:
Dóra37 – ről a képek alapján kialakult elvárásaim nem váltak valóra. Ő van a képeken, de azok nem a mai valóságot ábrázolják, ami miatt becsapva érzetem magam. A hozzáállásával nem volt baj, a hardver hangolt le.
Sziasztok!
Nem szeretném megzavarni a diskurzust, de az új lányokról van valakinek valamilyen infója!?
Detti 25 / Bogi 30 / Dya 40 / Tünde 40 / Regina 33
van valakinek róluk tapasztalata? privátban is jöhet
Múlt héten új lányként felkerült egy Jenny (22) nevű lány, aztán nagyon hamar el is tűnt az oldalról. Esetleg tud valaki róla valamit? Akár egy vendég (aki hívta telefonon, vagy volt nála), akár a szerkesztőségnek van valami infója, hogy miért került le? Esetleg kiderült, hogy kétes hirdető?
Azért furcsa számomra, mivel másik 2 oldalra szintén frissen felkerült lányról van szó, és azokon még megtalálható a hirdetése, gondolom valami nyomós oka lehet, hogy itt már nincs.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Igen elég nyomós oka lehet... Megunta... :-) nem jött be a dolog neki. Ha kétes lenne akkor se veszi le a szerkesztőség a hirdetest csak rá nyomnak egy kétes hirdető cimkét
😉 a hirdetést csak saját maga vagy valakije tudja le venni 😉