Legalább vetted volna a fáradtságot, hogy regelj egy új accot és ne azzal írj ide amivel hirdeted a lányaid okostojás!
Szép pofára esés..
Legalább vetted volna a fáradtságot, hogy regelj egy új accot és ne azzal írj ide amivel hirdeted a lányaid okostojás!
Szép pofára esés..
Sziasztok! Evelin 22-ről van infója valakinek? Privátban is jöhet, köszönöm. Képek alapján nagyon ígéretes..
Tillala! Nem azt írtam, hogy nekem nem sikerült, hanem arról említettem pár szót, hogy valaki esetében nem Cyntia vette fel a telót...Nálad igen, és senki sem volt a kégliben! Rendben! De hogyan viszonyultál volna a szituhoz, ha neked is fickó kapja fel a telefont? Én is hívtam Cyntiát, a képről bejön a csajszi, igaz a franciskát nem vállalja végig szba, de a képei kíváncsivá tettek....de nem örülnék, ha nekem is más jelentkezbe be. Volt olyan lány, akit inkább magamhoz vittem, mert ott tuti nem zavarhatott be semmilyen mellék zönge....Lehet, hogy ez leet a megoldás, van is olyan aki eleve bevállalja, csak hát azért az sem mellékes, hogy elfogadom-e az önként jelentkezőket válogatás nélkül......
Szeretném felhívni a tisztelt szolgáltató hölgyek és esetleges munkatársaik figyelmét, hogy képtelenek stilisztikailag hiteles ál beszámolót irni. Egyszerüen nem megy valamiért. Viszont a szolgáltatás szinvonalának emelése és magasszinten tartása a leghatékonyabb reklám. /de télleg:-) :-)/
Fütyülős · Őstag · Na ez egy öngól különdíjat megérdemelne! :)
Ez már szánalom kategória!
De most tényleg. Akinek NEM MEGY, márpedig egyre többeknek nem. Lehet nézni mást.
Fütyülős · Őstag · Lili-t nem tudom miért sorolod a másik 2 lányhoz, de te tudod! Viszont itt szokik volt lenni Brigi is, aki ajánlott. Nekem még nem volt szerencsém találkozni ebben a kéróban kandurral, de mondtam a lányoknak, ha előfordul "nem fogok sokat gondolkodni". Ezt mindenki oda teszi ahová akarja! :) Főleg a rigolettók!
Fütyülős · Őstag · Na "megint" itt van a Mortal Kombat-ból Kittana(22), aki a legenda szerint 10.000 éves. :)
Bocs az OFF-ért! :))))
Az hozzászólók nagyrésze elveszik a részletekben.
Nem veszi észre,hogy 3 ember irányítja a hozzászólásokat.
Kíméletlenül lehúznak bárkit,aki azokat a csajokat fikázza,akiket ők futtatnak.
A független csajokról egy szó sem esik.
Olvassatok vissza!
Rakjátok össze a részleteket...
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A tegnapi napon fél négy körül a Víztorony utca ***moderálva*** szám alatt voltam egy magas, szőke csajjal, szerintem bomba testtel.
Időhiány miatt csak S.O.S. fr*ncia volt. Viszont nagyon megtetszett a teste, és még visszamennék. Ugyanakkor mivel ott is többen rendelnek, és több ( napokkal előre noteszba kiírt), számot felhívtam aznap, és utána töröltem a híváslistámból, így nem tudok rájönni, ki volt az.
Tud esetleg valaki segíteni?
Esetleg a lány magára ismer?
Előre is köszönöm a segítséget!
Amúgy S.O.S. fr*nciára kihez érdemes még menni? Olyan akinél NFVSZ?
Üdv makktársak!
Egy vállalkozó szellemű hölgy után nyomoznék, még korábban voltam nála, anno a water tower környékén volt elérhető, liza 38 névvel, ha valakinek volna infója róla, megköszönném, akár privátban is!
Úgy gondoltam, hogy a Március 15-ét egy kiadós francia kultúrával teszem gazdagabbá.....a tv-és szónollatok helyett. Felhívtam néhány általam már látogatott, és új, vasárnap is áldozatos munkát hirdető hölgyet, akik nem vették fel a telót (igaz nemzeti ünnep is van). Ezt még megértem, de azt már nem, hogy a hívásokat követően kaptam -persze számkijelzés nélkül- két hívást, amikor is fickó szólt bele a telefonba....Szóval a meglátásom: nem keresnek ezek a lánykák olyan rosszul, hogy ne legyen egy üzleti telefonjuk, amihez a havejuknak nincs hozzáférhetősége...azt meg nem gondolnám, hogy a stci hívott volna, hiszen neki az üzlet a buli. De a fenébe is, ha mindegyik azt kéri, hogy számkijelzős telóval hívjuk, akkor hol is diszkréció???? És ezek olyanok voltak, akikben eddig bíztam...! Erre kössetek csomót kedves ifjak!
Elvira 37, mikor vagy újra elérhető?
misterX · Kvázi-tag ·
Kicsit átlatszó és sz*r duma. Gondolom mindjárt jön egy másik accountrol a burkolt reklám "á az xy volt kedvescsinosaranyos legjobbavárosban hetinégyszerjárokhozzá". Ha kiírtad noteszbe miért nem ott keresed? Miért nem nézed végig a hirdetéseket csak felismered kinél voltál.
Hölgyek urak a kamu képek és az ál reklámok helyett a minőségi vendéglátásra kellene fordítani az energiát. Mindenki jobban járna vele.
A notesz lapját családi okokból el kellett dobjam. Talán vagyunk még páran így, A hirdetéseket nézem, de amelyikre gyanakszom, nem felismerhető a fotón. Gyanakszom, hogy ő az, de nem 100%.
Nem reklám,ezért is nem írom le, kire gondolok, bár sejtettem hogy lesz ilyen támadás.
Ettől függetlenül az utolsó kérdésemet továbbbra is fenntartom.
kispe · Lelkes újonc · Hello!
Nem akarok "*gyvédkedni", de ismerem baltam81-et egy másik ilyen oldalról (csak ott valamivel aktívabb) és ugyanúgy vendég, mint mi!
Sőt, én javasoltam neki, hogy tegye fel itt a kérdését, hátha kap rá választ, bár mi mást is vártam volna az itteni fórumtól, mint ezt a fajta hozzáállást!
Én ezért nem szoktam ide írni besziket, mert itt állandóan csak a mocskolódás megy!
Minden jót!
misterX · Kvázi-tag · Már adom is a választ!
Tök mindegy hogy kinél volt a "haverod" és kihez szeretne visszamenni azon a környéken azt fogja kapni aki épp ráér.. ott ez a vendéglátás.
Nem számoltam de fogadni mernék rá hogy dupla annyi hirdetés van fent jelenleg is azokból a lakásokból mint ahányan vannak, olyan képekkel is akik már nem is dolgoznak ott. Diszkréció nulla, néha épp hogy sor nem áll a ház előtt. A lakásokról meg ne is beszéljünk, talán egy van ami nem lepukkant.
A szolgáltatás meg egy siettetős, percre kiszámolt, futószallag élmény.
Érdekes módon mégis ezekről a helyekről születik itt a legtöbb dicsőítő beszámoló, vágod hogy mire akarok kilyukadni?
Sajnos ez nem mocskolódás hanem a valóság.
Marketing helyett ezeket a dolgokat kellene rendbe tenni inkább.
Mostanában úgy alakult hogy elég sokat jártam Pesten munka miatt és ha már ott voltam összekötöttem párszor a hasznosat a kellemessel.
Adnék pár kéretlen tippet a "szakmabelieknek" és én örülnék neki ha magára venné akinek inge, hátha pozitív irányban változik valami
Figyelj mondom mi tetszett:
1, azzal beszéltem telefonon akivel találkoztam, normális kedves természetes hangnemben kaptam tájékoztatás (igen sajnos itthon már ez sem megy bármennyire is alap lenne)
2, órákkal előre egyeztettem időpontot amit be is tartottak, nem szerveztek rá nem kellet a ház előtt még fél órát várnom és nem kellet 26x telefonálnom sem
3, a lakás minden esetben igényes tiszta és rendezett volt, nem egy lepukkant, penészes, panel retkes csempével máladozó festékkel a fürdőben, és nem nagyanyám bútoraival volt berendezve
4, legtöbbször kávéval innivalóval kínáltak mikor megérkeztem
5, a zuhanyzáshoz, tiszta, friss, nagyméretű törölközőt kaptam nem egy pici besárgult félig nedves szart
7, a fürdőben egyszer sem éreztem azt hogy na itt tuti lábgombát kapok
8, a vendéglátóm vagy előttem vagy utánnam de lezuhanyzott
9, a zuhanyzás, az üdítő és a kis bálycsevej nem számított bele az időbe, sőt most ha így belegondolok egyszer sem sürgettek vagy jegyezték meg az idő múlását ez nem volt téma és tök természetes volt az is hogy a végén is beszélgettünk pár percet nem csak ki lettem baszva az ajtón hogy na jöhet a következő.
10, a rózsákat legtöbbször nem előre kérték, és nem volt variálás sem a programmal amit megbeszéltünk az megtörttént annyiért amennyiért megbeszéltük
11, az fogadott aki a képeken volt
12, a lakásban egy vagy max két lány volt
Mindez pár rózsával került csak többe mint a debreceni átlag, persze lehet hogy csak szerencsém volt és mindig a tuti fogtam ki nem tudom, nem végeztem előtte olyan kutatásokat mint amit itt kell hogy ne verjenek át.
Debrecenben sajnos nagyon kevés olyan hölgy van akiktől valami hasonló emléket kaphatsz, őket puszilom :) .
A többiek meg marketingeljék itt hülyére magukat mert az a helyzet, hogy 2-3 itteni csalódásból már kijön egy ilyen élmény útiköltséggel együtt.
Fütyülős · Őstag · Jessica(20):
Mivel valaki jókat írt róla, hát meglátogattam. Amit misterX leírta a pesti szolgáltatásról, pont az ellenkezője következett be. A lány "régi" motoros, új profillal, de a műsor ugyanolyan bűn rossz, mint anno. Ráadásul a rigolettó ott volt a másik szobában, bár nem találkoztam vele, kiábrándító volt. Egyszóval nekem nagyon nem adta. Lehet más szerencsésebb volt nála! :(
Az elvárások nem nagyok, de ha minden "jó" lánykára lecsapnak a réti négerek, márpedig "lecsapnak" akkor megette a fene az egészet. Itt pedig jelenleg ez dominál, úgyhogy sok esetben a lánykák nem a maguk urai, hanem valamelyik Jabba uralma alatt "sínylődnek"! Pedig van segítség, csak tudni kell hova fordulni! :))
de egy jó lányka hogy tehet ilyet h retkenek dolgozik? gyomorforgató :/
reteknek*
Nagyon igaz, hogy a debreceni felhozatal nagyon híg és sok benne az egyszerűen rossz időt sem érdemlő sz*lg*lt*tó. Pl. jártam Kaposváron ahol Virágnál jártam majd egy másik alkalommal Kingánál. Az a két lány olyat tud, hogy a gyönyörtől remegve jöttem ki tőlük. Értük odaadnám a debreceniek 90%-t simán. Annyi előnye van, hogy ennyire sokan vannak itt, hogy a kezdők meg azok akiknek nem számít kihez megy mert úgyis piásan drogosan megy (a lányra nézve szégyen, hogy ilyen embert fogad amúgy) azok nem a 10%-hoz járnak leharcolni őket hanem meghagyják a normálisaknak. Ha kevesen lennének de mind jók akkor sose lehetne egyiket se elérni. Szóval ez olyan szükséges rossz valahol :) Nyilván kisebb létszámú városban nem kell ennyi sz*lg*lt*tó. A kaposvári lányokat is gond nélkül elértem és egyeztettünk pedig ott közel sincs ennyi lány mint itt mégsincs tumultus.