Szerintem max a p**zébe.
Szerintem max a p**zébe.
Szerintetek van olyan lány aki eljut a csucsra a vendégjével
Tud valaki olyan 25 vagy annál fiatalabb csajt, aki megbízható,jó és vállal *n@lt is. privátba is jöhetnek a válaszok
előre is köszönöm
Sziasztok! Gabica 26 nevű lányról tud valaki valamit (masszázs)? Mert a kereső amit talál az úgy tűnik nem róla van írva.
Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok, Bianka(19) érdekelne, tudtok valamit írni róla?? akár priviben is, köszönöm előre is
Bius28 kedves, aranyos, mellben (de hasban is) erős. Lakás és diszkréció nem a legtutibb, masszázs 6/10, hozzáállás kiváló, fr. közepes, összességében ajánlott, ha bejönnek az ilyen alkatú lányok. Vivi23 és Gabica26 engem is érdekelne..
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok.Ez igy igaz ahogy haban makktársunk leirta.És példa is volt rá de a leányzo hű maradt a férjéhez.Pedig ő is ezen az oldalon hirdette magát.
Üdv, valaki tudna -e beszámolot , irni Mása 22 " hölgyröl .A keresöben , nem igazán irtak még beszámolot , képei alapján igen csinos . Érdemes - e felkeresni ? Jöhet privátban is , üdv...
Csao aletta20rol esetleg tud valaki valami infot??koszi
haban · Tag · Erre a kérdésre a lányok tudnának kielégítő választ adni.
Csak az egyéni véleményem próbálom kifejteni. Lányoknál alapszabály hogy érzelmileg ne kötődjön a vendéggel. Vendég különböző igényinek kielégítése közben számos pozitív inger éri a Nőt is. Akárhogy próbálja visszatartani magát a hormonoknak nem tud parancsolni legfeljebb próbálja minél kevésbé látványosan kimutatni. Akaratunktól független reakció ami jól érzékelhető lányoknál mennyire nedvesednek. Azonkívül előfordulhat hogy a vendég megtetszik a sz*lg*ltatónak és mért ne jusson a csúcsra, mért hagyná ki amikor két legyet üt egy csapásra jólis esik neki még f**etnek is érte. Nőknél orgazmus elérése több formában válik láthatóvá, vonaglás, nyögés, sóhaj, sikítás, partnerének különböző testrészének változó erősségű szorítása, karmolás stb. Legfeljebb visszatartja magát hogy minél kevésbé legyen látványos. Még párkapcsolatban sem minden esetben éri el az orgazmust a nő, sz*lg*ltatás teljesítése közben még kevésbé de elő fordulhat. Ez az én véleményem de kíváncsi lennék a lányok véleményére is Ők hogyan vélekednek. Kedves lányok írjátok meg véleményeteket ezzel is segítve a férfiakat hogyan csináljuk hogy ne csak mi jussunk a csúcsra hanem benneteket is oda tudjunk juttatni. Legtöbb férfit doppingol ha látja partnerén hogy jól esik neki, még ha színészkedik is.
Röviden és tömören: nem éreztem jól magam nála és ez nagyrészt neki köszönhető. Az egyeztetéssel, a bejutással és a hozzáállásával is vannak gondok. Lélekben teljesen máshol jár, nem neki való ez. Az látszik rajta, hogy muszájból megtűr, elvisel, próbál kedves lenni, de nem sikerül. Én soha többet nem megyek hozzá, az biztos.
Lili (27)· debreceni szexpartner · Újonc · Sziasztok Fiúk! Vagy Inkább meglett férfiak!
Lili vagyok.
Valóban...az életkorom tényleg nem 25, mint ahogy az itt hírdető kolléganőimnek sem a valós számot látjátok...mint ahogy ti is szám nélkül jelentkeztek be, ami nem is gond. Nem célom a fórumon való szereplés, és senkinek a megélhetésének a meggátolása!!! Mint egyeseknek. De ez már irritáló, és nem FÉRFIAS:) , hogy amit leírtok, az nagyon nem valós. Ja, és terhes sem vagyok, de nem értem, mire jó ez a félrevezető kijelentés.Ha összetévesztettél valakivel, akkor elvárom a bocsánat kérésedet. Aznap utolsó vendégként jártál nálam, kedves Fütyülős, és már a megérkezésedkor morcos, kedvtelen voltál, pedig már jártál itt...Alapvetően mindenbe és mindenembe belekötöttél. Csak azt nem értem, akkor miért maradtál, pedig felajánlottam, ha nem felelek meg az elvárásaidnak, akkor elmehetsz. Maradtál...megtettem mindent, ahogyan a telefonos egyeztetés alapján ígértem. A képeken retus nélkül engem láthattok, a döntés minden esetben a tietek. Nem szándékom kritizálni a megjelenésedet, a nem épp öblítőtől illatozó ruházatodat, a cipőről, na és a többiről nem is... na mindegy, én nem azért vagyok itt, hogy ezt megoldjam. Tudod, kinek a pap, kinek a ...kutyája:) Szerencsére az azóta meglátogató vendégek , mint előtted is, meg vannak elégedve velem és a tőlem kapott sz*lg*ltatással, és kérdően teszik fel nekem a kérdést, hogy "azafütyülős" miért nem érezhette jól magát. De választ nem tőlem kapnak, hiszen nem ezért jönnek. Azt elolvashatják itt az előtted íróktól itt a fórumon.
Kívánok sikereket, és a ti szavaitokkal élve: jó vadászatot
Puszi mindenkinek: Lili 25
Visszatérő vendég vagyok Bius28-nál, rendszeresen látogatom! Szeret massszírozni, örömmel és jól csinálja! Megnyugtató, felüdítő! Emellett káprázatosan szép! Telt időmokkal megáldott NŐ! TÖKÉLY! A ráadás pedig, hogy nagyon kedves, figyelmes, eygüttérző, aranyos!
Habannak teljesen igaza van......Hoember ha idézőjelben önbizalom élményre vágysz ajánom neked Lotti18 nekem haban ajánlotta gondoltam elnézek mi lehet belőle...a kis csaj aranyos nagyon 10/7 mindennel együtt. De annyira hangosan élvez hogy még a földszinten is hallották az tuti. Nekem nagyon adta..... igaz nem egy vékonyka model de az élmény f*xa volt. Próbálj rá.
Lili (27)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Fütyülős!
Amint olvashattad, nagyon bántott a dolog, amit írtál rólam.Nem hagyott nyugodni, de nincsenek véletlenek. Az aznap esti vendégem nemrég ismét meglátogatott, akinek téged hittelek. Elnézésedet kérem. Viszont arra is fény derült ma, hogy ugyan engem hívtál a telefonomon, de valami oknál fogva nem nálam, hanem a kolléganőmmel, Trixivel voltál. Akivel ma tisztáztam is ezt a dolgot, mivel tényleg más az állapota,ahogyan írtad, és......már nem is dolgozik. Remélem ezzel tisztáztuk a dolgot, és ne haragudj, hogy helyettem Trixi "áldozata" lettél.Minden esetre örülök, hogy legalább nekem elmondta, bár rám nézve elég csúnya dolog. De minden helyre hozható, szerintem ez is. Köszönöm a megértésedet!
Az ő nevében is én kérek elnézést, puszi: Lili
Az a nő aki heti 40-50 menetet leteker az akkor van a csúcson amikor beteszi a vendég után az ajtót.:-) :-) :-)
Hadd írjak néhány mondatot a megjegyzésedhez; ugyanis rendszeresen járok Biushoz!
Írod, hogy kedves és aranyos lány - hát igen! Finom kezű, finom szívű HÖLGY!! Superlativusokban tudok csak Róla beszélni, bár nyilván, nem vagyunk egyformák.
Azt írod, hogy mellben és hasban erős! Nos, tudod, vannak karcsú, sportos és telt idomokkal megáldott Hölgyek. Bius az utóbbiak közé tartozik. Akinek a karcsúk vagy sportosak jönnek be, menjenek oda! Bius telt, nőies idomokkal rendelkező lány! És ebben a kategóriában káprázatos, lenyűgöző!
A lakás kicsi, tudom jól! De hiába hatalmas egy szoba tatamival, masszázsággyal, tükrökkel felszerelve, ha a vendéglátó gépies, akkor nem ér sokat! Bius melegszívű, s Ő otthonossá teszi kicsiny szobáját is!
Nem tudom, mire gondolsz azzal, hogy nem a legtutibb a diszkréció, ezzel nem értek egyet! Beszélget, mesél és Te is beszélgethetsz Vele, de ami elhangzik, azt tiszteletben tartja.
A masszázsról. Szereti csinálni, odaadóan masszíroz. Persze elismerem, hogy vannak igazi profik, de talán az erotikus masszázs nem arról szól elsősorban!
A hozzáállás kiváló, ahogy mondod! Egyet értek Veled!
A franciát közepesnek értékeled! Azt soha nem kértem Tőle, mert tisztelem! De azt hiszem, nem lehet elvárni azt, hogy egy Hölgy a vendégével 20 mp után szenvedélyesen csókolózzon. A francia szerintem a párok között működik, akik szeretik egymást, akik ismerik a másikat.
Véleményedet tiszteletben tartva írtam meg az én véleményemet, hogy kerekebb legyen a kép!
Üdv!
Fütyülős · Őstag · Mivel meg lettem szólítva reagálnék.
Az első hozzászólásodnak szól ez a hsz. Persze csak ha a szerkesztőség nem moderálja ki! Jó lenne, ha nem vádaskodnál ismeretlenül, mert csak találgathatsz, hogy ki vagyok. De akire te gondolsz biztos nem én voltam. Nem ad(tam)ok ki soha egy hírdetőt sem, pedig soknak tudom a valós nevét...stb. De te "büdös ruha, bunkó" meg hasonló jelzőkkel illettél valakit, akiben engem véltél felfedezni. Mivel a szerkesztőség nem törölte - pedig most megírtad, hogy tévedtél - ezért ott virít a sok baromság amit leírtál.
Amúgy legyen béke, szeretet, és egyetértés. Ezt megmondta Smith Pál is, majd kirúgták, mert....
Olvass a sorok között, és meg foglak érteni. Ha privát beszélgetést akarsz velem folytatni hívj fel, vagy írj üzenetet itt..
Na jóccakát!!!
pöcörő · Kvázi-tag · Ott a pont! :-) :-) :-)
pöcörő · Kvázi-tag · A hobby q*rva dologgal kapcsolatban annyit, hogy másfél éve jártok (jártam) valakihrz, akit akkoribian egy másik weboldalról sikerült leakasztanom. Munka mellett csinálja így korlátozott a látogatások lehetősége is, de alkalomról alkalomra egyre előrébb haladtunk - bár mindez érzelem mentesen. Eljött néhány látogatás után az alkalom, amikor jó formában voltam és úgy isten igazából megraktam. Óriásit élvezett és a végén nem kért pénzt. Azt mondta néha csinálunk majd ilyet is, mert ez neki is kifejezetten jó.
Nagyot nőtt a szemembe ezzel a hozáállásával és látogattam is heti-kétheti rendszerességgel. Volt, hogy az action után mondtam, hogy beszaladok majd a boltba és ő lejött velem és ő is elintézte a bevásárlását, illetve egy alkalommal szex után egy közös pizzázás is bejátszott.
Kb. egy hónap kimaradt és múlt héten felhívott, hogy mi a gond, miért nem megyek felé? Ezen kicsit kiakadtam és finoman mondtam neki is, hogy lehetőség szerint ne hívjon fel, mert senkinek nem hiányzik a magyarázkodás.
Ennek ellenére megbeszéltünk egy másnapi randevút. Munka után, hulla fáradtan estem be hozzá és bevallom férfiasan, hogy egyszerűen nem tudtam csak kb. félkeményre felizgulni a franciájától és mondtam neki, hogy ha nem haragszik most inkább hagyjuk, mert azt érzem agyban nem vagyok itt és nem tudnék úgy teljesíteni, ami mindkettőnk számára elvárható.
Felöltöztem és megkérdeztem mivel tartozom. (férfiasan bevallom azt hittem azt mondja , hogy majd legközelebb és már fejben el is terveztem, hogy ennek ellenére adok neki pár ezer Ft-ot, amiért az idejét raboltam.) Ő szemrebbenés nélkül mondott egy összeget, ráadásul olyat, amit korábban csak olyankor kért el, amikor egy este majd 3 órát voltam nála.
Kifizettem és angolosan távoztam.
Utólag bánom, hogy nem kérdeztem rá a miértekre, de akkor nagy sokk-ként kért a kapott információ.
Hívni valószínűleg nem fogom többé és remélem ő sem teszi.
Ezt csak azért írtam le, hogy
1.... lehet ő is olvassa és tudja majd a jövőben miért nem keresem, vagy esetleg priviben elmagyarázza a miértet...
2.... nem érdemes beleringatnia az embernek magát ebbe a hobbi kurva dologba, ha pénzről és tarifákról van szó. Érzelem (részemről) nem volt iránta, de egy kellemes "vonzalom" igen, a szó jó értelmében. Nem is igazán iránta, hanem az egész helyzet iránt.
3... az eltelt idő alatt megélt orgazmusok részéről vajon mennyire voltak valósak? Utólag már gyanítom, hogy a pénztárcámnak szóltak és nem nekem!
U.i., ami nem ide kapcsolódik csak eszembe jutott és nem akarom magamban tartani: Utálom az olyan nőket, akik kibeszélik nekem a többi kuncsaftot, hiszen nyílván így engem is "kiad" másoknak. Ennél jobban már csak azt utálom, mikor egy szolgáltató fényezi magát és azt amit nyújt, hisz pont az ilyen esetek többségében nincs mögötte igazi minőség.
Bocs az off-ért. Nacsá!