Mekkora trauma lett neked ez a nő! Az utolsó nyolc hozzászólásod csak róla szól.
Mekkora trauma lett neked ez a nő! Az utolsó nyolc hozzászólásod csak róla szól.
Sinclair · Tag · Hello,igenen tavaly elott szeptemberben jartam nala utoljara.tiszta ,feszes testu csajszi,korrekt hozzallassal,semmi kivetni valom nem volt.hozzaszolas keresoben utana lehet nezni :)
Sinclair · Tag · most Lora vagy Lara ,dontsuk el :)
Sinclair · Tag · koszonojuk az elmenydus beszamolodat,hasznos es irigylesre melto :) csak igy tovabb!
Fütyülős · Őstag · Hát igen, egy olyan srác aki naponta 3-4 lányt kielégít az ilyeneket ír:
"...van a beszimben...."
"Én ha átugrok debibe, akkor 3-4 hölgy/nap, egész napos progi v ottalvós progi keretében teszem."
"...h valakinek máshogy jönnek le a talik során történtek..."
"Ma olyan flash-ben volt részem, hogy egyből elkapott a filling debikében!"
Na nehogy már bedölj neki Sinclair!
Most melyik leányrol van itt szó pontosan???? Milyen néven hírdet most??? Köszönet :)
Sziasztok. Barbi 22 lanyrol szeretnek erdeklodni volt mar nala esetleg valaki es hanigen mit tapasztalt? Kedves baratno feelinges csaj?es kepeinek megfelel? Elore is koszi a segito valaszokat
Egy kis érdekesség, tegnap olvastam facen: megosztottak egy hírt, hogy nőtlenségi adót akarna bevezetni valamelyik nagyon hülye. Erre kommentbe egy néni azt írta, hogy "Nagyon helyes, legalább nem járkálnának az úriemberek a negyedikre!". Az összefüggést nem egészen értem, de aki a hírt megosztotta az pont abban a házban lakik a polírudvarban aminek a negyedik emelete ismerős lehet sokunknak. Szóval ennyit arról, hogy a szomszédok vagy esetleg az egész ház nincs tisztában azzal mi folyik a világban...
S pontosan ki is ez a leányzó most?? MIlyen néven található??
Van jobb?? Akkor írj már légyszives vagy3-4.-lányt, aki tényleg tuti:). Feszes mindenhol stb....! Én Lora 20-ra, vagy Lora22-re gondolok vagy esetleg még Zsuzsi23 talán?
Sziasztok! Lenne számomra infótok Lilike, Dia, Fannika, vagy valamelyik Dettiről? Milyenek, merre vannak stb? Előre is köszi!
Nincs kidobandó pénzem,nem szeretem ha lehúznak. Nekem csak negatívum az egész,éppen ezért teszek is róla,hogy más is megtudja.
Sokszor ezért van az olyan, hogy szálj ki egyel feljebb a liftből és gyere le a lépcsőn egy emeletet. Ezzel próbálják valamennyire megtéveszteni a lakókat. De amúgymeg mi közük hozzá, hogy egy másik lakásban mit csinálnak? Inkább legyen mellettem egy ilyen csapat minthogy egy folyton egymással üvöltöző veszekedő pár vagy egy alkoholista férj aki ki tudja mikor gyújtja fel az egész házat, vagy egy szakajtónyi egész nap bömbölő gyerek... A lányok vigyáznak a kéróra. Ha valamit szétcsesznek azt gondolom velük fizettetik meg. Nem hiszem azt sem, hogy olyan nagy zajok szűrődjenek ki. A jövés menés a lépcsőházban az egyetlen ami talán zavaró lehet de ennyi. A sok pletykás vénasszonynak kell valami amin csámcsoghatnak :)
Viszont hiába nem azon az emeleten szállok ki, ha amikor enged ki a lány a szomszéd pont próbál bejutni a lakásába :) Csak azt nem tudom miért nem vette észre a csaj mikor kinézett a kukucskálón... na mindegy, egy jó hangos "Jó napot kívánok"-kal próbáltam úgy csinálni mintha semmi különös nem történt volna :D
A kellemetlent hogy érted? Te érezted magad kellemetlenül mert úgy néztek rád, hogy szerinted tudták mit keresel ott, vagy pedig konkrétan tettek is valami megjegyzést? Mert azért az előbbit fejben le lehet rendezni, az utóbbi viszont már tényleg meredek...
pár napja meglátogattam anitabellinit elöre megbeszéltük a találkozást.Mikor odamentem ö nyitott ajtót személyesen, a képek valódiak ö van a képen nagyon aranyos kedves csinos lány pont amilyen a képen.Csak meglepödtem hogy nagyon alacsony. A franciskát nagyon jól ismeri tudja hogyan kell látszik most ismerkedik vele.Az aktus is felejthetetlen volt nagyon kellemes idöt töltöttünk együtt.Nem gondopltam volna hogy a nagy szerszámmal ilyen könnyen elbir egy ilyen apró lányka köszönöm szépen neked anita ajánlani tudom mindenkinek!
en hivtam normalisnak tunt...de hogy kamu e...ki tudja...
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Már több éve járok el csajokhoz és kipróbáltam már a debreceni felhozatal legjobbjainak nagy részét. A polírudvar, akarva akaratlanul is sokszor az úticéljaim közöt szerepelt.
Bár ott vannak jó minőséget nyújtó csajok is de ott igazából egyetlen gondom az hogy a csajok zöme az órát bizony nézi.
Nos, az lenne nekem a kérésem vagy kérdésem hogy valaki adjon már nekem arról itt vagy akár privát üzenetben hogy olyan csajokról pozitív infókkal szolgáljon már nekem akik nem szigorúan az idővel vannak elfoglalva, és nem gond neki ha 5-10 perc ráadás van, na és persze odateszi magát maximálisan a hozzáállását tekintve. Lehet hogy most a kevesebb létszámú hirdető lányt céloztam meg ezzel de hiszem hogy vannak ilyenek akik nem szólnak már 5 perccel előtte hogy ..." mindjárt letelik" mert eléggé nem lehet úgy teljes nyugodtsággal végezni az ősi mesterséget mikor ez megy.
Bár voltam néhány lánynál akiknél nyugodt lehettem e-téren, és azt is megértem hogy fél óra az fél óra, az egy óra meg egy de azért ami jó azt ne hagyjuk már.......mert azért 5-10 perc nem a világvége!
Nati27 szerintetek valós? Olyan ismerősek nekem a fotók valahonnan a nyugati országrészből... Vagy ilyen 1-2 napra leugrott mint ahogy időnként szokták az ottaniak?
Hello
Most a Zsuzsi23 akinek 70-es kezdődik a száma, vagy a Zsuzsa23 akinek 30-al kezdődik a száma????????
Köszöntem :). Silver kisasszonyt máskorra hagyom :)
Hali