hello mindnekinek! elvira 20 rol esetleg van valami infoje,es meg is osztana itt velunk? biztos voltak mar tobben is nala,elore is koszonom,boldog uj evet!!
Sinclair · Tag · hello mindnekinek! elvira 20 rol esetleg van valami infoje,es meg is osztana itt velunk? biztos voltak mar tobben is nala,elore is koszonom,boldog uj evet!!
Hello !
Elvira 23 az kamu hirdetés nem veszi fel meg kinyomja, sms-re nem válaszol...
hát köszi az együtérzéseket :-). szerintem itt nem fogok többé próbálkozni senkinél, eléggé elvette a kedvem ez a retek! pedig izgalmas volt .
humm · Kvázi-tag · Év végi számvetés: idén 7 hirdetőnél jártam, összesen 24 alkalommal. Mindannyiuknak köszönöm az együtt töltött órákat, és szerecsés boldog új évet kívánok! (Főleg egyiküknek, aki már befejezte ezt a dolgot, de talán még olvassa ezt...)
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Boldog új évet kivánok minden kedves hölgynek akik megszinesítették az évemet,de akit kiemelnék BOGI 30,MELICICA ,SZILVI 29 !
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Az első, és talán a legfontosabb, a testi lelki jólét, az egész-ség; tehát kívánom az összes hirdetőnek, barátaimnak, és persze magamnak is, hogy az új esztendő egész-séget adjon, abban bővelkedjünk Kívánom, hogy növekedjék a mindenki szívében a szeretet, a harmónia, a béke, és vidámság. Kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet! :) Jázmin
Boldog új évet,mindenkinek!
Üdv és BUÉK:)
Van itt a hírdetések közt egy hölgy: 34éves igényes nő, kényeztettne, számmal hívjatok. így szól a hírdetése.
A száma 30/790-**** a képes hírdetések végén szokott fent lenni, de csak néha.
Erröl a nőröl kéne nekem infó!!
Köszönet
Sziasztok!
Ritkán járok debrecenbe ezért info kellene.Olyan lányt keresnék akinek nincs borotválva az intime.
Írhattok privátra is!
olyan lànyt keresnék debrecenbe aki 24nèl fiatalabb és vàllal an@lt is
BUÉK!
Döníznél járt már valaki?
Nekem Dönizzel eddig csak annyi a tapasztalatom hogy a nap semelyik szakában nem veszi fel a telefont.
Túl jók a képei, a valóságban kifejezetten csúnyácska, zörögnek a csontjai, olyan vékony.
Dia (29)-ről valaki dobjon meg infóval legyen szíves. Nem vagyok telt párti, de bejönne, csak nem szeretnék nagy kapufát rúgni...
nagymellű, jóseggű, közvetlen lányt keresek aki egyedül dolgozik, azaz akció közben nem hallok kívülről motoszkálást. Tudnátok ajnálani vkit?
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Igen, persze :-) ;-)
subfiu · Újonc · Jó, hogy van ez a fórum és a negatív tapasztalatokat is megosztjátok. Durva, hogy mennyi lehúzó lányról lehet olvasni!
ahogy látom ő már nem itt rendel