Elvirát (37) egyszerűen nem tudom elérni telefonon. Tudja valaki mikor érdemes hívni? Én délelőtt próbálkoztam.
Elvirát (37) egyszerűen nem tudom elérni telefonon. Tudja valaki mikor érdemes hívni? Én délelőtt próbálkoztam.
Noémi? Ja felejthető! Fogai tendezetlenek, a szülés szembetűnő a hasán, a képek alapján csalódás. Nem hiszem, hogy visszamanjek!
"Árpád Lőwy" · Újonc · A képek, vagy nagyon régen készültek, vagy nem valósak. A kora sem egyezik, láthatóan. Sajnos, nem fordultam vissza az ajtóból. Nagy hiba volt! Noémi, már régi játékos, erre későn jöttem rá. A rózsák száma, nagyon magas az elvárhatókhoz képest. A környezet: 2/5, az eksön, jóindulattal is: 2/5. Nem részletezem, mert én hibáztam, azzal, hogy őt választottam. Nagyon felejtős!
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok,
Dia (29)-ről van valakinek infója, beszámolója?
Köszi, előre is!
Szép napot!
haban · Tag ·
Szia Orfeusz. Ne aggódj nem a monitoroddal és a szemeddel van baj. Mind három hirdetés ugyanazon személy (nem hármas ikrek) bár már Kyra20 nincs fenn. Egyszerűen több esélyt adott magának, a három több mint az egy, ezzel nem is volna baj, fontosabb milyen szolgáltatást ad és a logisztika. De keresd meg 60-uton közel a postához. Ha lottózol és minél több szelvénnyel játszol annál több az esélyed. Egyébként ugyan ezzel a háttérrel készült Timi nevű hirdető (nem azonos aki még most is fenn van) de pár nap után el tűnt. Mellesleg tudok olyan hirdetőket akiknek jó menő munkaadója több mint féltucat lányt foglalkoztat, lehet kap rá munkahelyteremtő támogatást? Ez onnan sejthető, hogy a lányok fotóin azonos hátterek vannak. Ez sem volna baj csak a törölközők egyre kisebbek, lassan már nagyobb lesz egy zsebkenő mint a törölköző. Kedves munkáltató ezen már ne spóroljon.
Sinclair · Tag · Nelly & Kelly ujra a szinen :D oh yeah!
Fütyülős · Őstag · Kelly End Nelly avagy Kelly Vége Nelly!? Érdekes elnevezés lányok. Erre az angolra még rá kellene gyúrni picit. :D
Bocs a poénért.
Kelly And Nelly talán.
https://videkilany.hu/kereses/talalat?sortkey=vG4ZZ9wI&megye=9&korig=24&rendezes=kor
Sinclair · Tag · a lenyeg hogy ujra itt vannak :))
Egyébként a két lány közül melyikük a jobb?
Kedves Fütyülős!
Ismersz, nem vagyunk sértődős leányzók :) képzeld, a nagyon okos rendszerben nem lehet az and jelet használni:) de ha itt leszel, elmeséljük:))))
várunk szeretettel: Nelly és Kelly
Nos mivel Hanna 21 eltűnt, kit ajánlanátok ha egy szolidabb, szerényebb lányt keresek max. kb. 30 éves korig?
Akiket a képeik alapján szívesen bevállalnék: Mona 20 - Letti 18 páros, Kendra 28, Kerol 29, Kinga 27, Ági 20, Zsuzsi 23, Anett 30, Nóra 21, Szandra 28
+/- infó is jöhet róluk vagy más tipp akár privátban is.
Lotti 18 hova tűnt?
Fütyülős · Őstag · Nos. Biztos, hogy az általad felsorolt lányok közül senkiről nem írt senki infót?
A jobb szélen lévő kereső amúgy csodákra képes.
Még jó hogy nem soroltad fel az összes hírdetőt.
subfiu · Újonc · Sziasztok Hölgyek, Urak!
Csinos, Nőies, igényes és megbízható hölgyet nem tud valaki aki vállal dominát?
Köszi!
Melitta 19: épp nem rendel, jó fenekes képei voltak. :) Meki környéke, fiatal csaj, igényes panel. A lány laza, fiatal, jó kedélyű, aktus is rendben és még jobb is lehet egy kis hangolódás után, szerintem ajánlott.
Lora 20: fiatal, ahogy a képeken, franciska átlagos, aktus rendben, lehet forgatni, szintén ajánlott.
Kereső kedvéért: Kinga 20 = Lilike 20
Anett 30, illetve Szandra 28-ról valakinek infoja? A képeken ugyanaz a csaj van, ez tuti, csak más hirdetés, más-más számmal.
Barby 19-ről a keresőn túl valakinek friss ajánlása, vagy nem ajánlása? Valamint ajánlott páros lány van a városban?
Köszi
Jessy 19 csak ajánlani tudom . Bűbájos aranyos korrekt nő,lány !
Jessy 19 csak ajánlani tudom! Szép arcú leányzó,van mit rajta fogni ;) Tudja a dolgát !
Sziasztok! Maránál járt már valaki?
Miáról (25) van valakinek infója?
sziasztok,
tud valaki ajánlani lányt (inkább fiatalt) a belvárosban?
köszi