35 nem 36 :)
35 nem 36 :)
Hanna30-ról jó lenne,ha valakinek lenne infoja,jöhet privátba is...
Szia!
Már irtam róla , határozottan ajánlott kategória.Központi irodát működtet, diszkrét helyen, a fotók valódiasságáért garanciát vállalok.
Egy pár kilót felszedett magára azóta, de más tekintetben nem változott.
Alíz 23
Szandy 19
Nelly 19
Jessy 19
Alexandra 18
Srácok, csak egy rövid kis ismertetőre lenne szükségem a lányokról! :-)
Külső és belső tulajdonságok. :-)
18-30 közötti szörős lányt keresek, van ilyen Debrecenben?
Tapasztalat: Ariel kedves aranyos odaadó a mellei nem a legjobbak de ezenkivül mindenben nagyon jó a hozzáállása tetszik.
Dettike 30 nyikorgós ágy tuti nem 30
Szandy 19 phuu nagy csalódás
pöcörő · Kvázi-tag · Nyíregyházán dolgozott az utóbbi időben. Nekem meglepetés volt, mert a kerülete majdnem megduplázódott. Amúgy ok.
Kedves MT-k, utóbbi időkben írtok korrekt beszámolókat, én se leszek rest.
Viktória (24): KanMan-nal ellentétben én nem éreztem jól magam. Először is, szerintem a képek egyáltalán nem fedik a valóságot: igaz, hogy magas, de cserébe elég nagy hasa is van. Egy kevés túlsúly nem zavar, de a pocak nekem undi. Ehhez jön még egy vitatható arc, ami nekem szintúgy nem jött be, a franc tudja miért maradtam. A hozzáállása nem olyan rossz, franciskája elmegy, az action hátulról nem rossz, de...
Tudjátok, k@rvára zavar, hogy a képek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal! Nézzétek meg a képeit, az a csaj a Playboy-ba is elmenne, ezzeh képest élőben nagyon nagy csalódás. NO NO NO!
Ilyen vagyok és ilyen is maradok!! Akinek nem tetszik nem jön el!!!
Kata (19): Nekem jobb tapasztalatom volt vele, sőt, nagyon jól éreztem magam vele! Lehet, hogy jobb napját fogtam ki, vagy jobban bejöttem neki. Valóban a polírudvar ismert házában rendel, itt talán másik rendelő is van, ami rosszabb hírű. Ebben a k@piban már volt jó élményem más lánnyal.
Az arca, igen, az érdekes. A teste csinos, kifejezettem bajnokesélyes cicik, bár a bimbói nagyobbak a szokásosnál, érdekes. Szép formás popó. Kedves volt, csók is van, közben a szemedbe néz. A franciskában irányítható, figyelt arra, hogy mi esik jól nekem. Az action-t minden irányból szereti, a p@ncija szép, mint egy rózsa, izgató volt közben nézni. Orbitális élvezés lett belőle. Még megyek.
Szandy (19): Na ő egy "veszélyes" kis ribi, olyan jól csinálja a franciskát, hogy ha nem vigyázol, 5 perc alatt kész leszel, mint a mateklecke. Jól néz ki, kedvvel csinálja a dolgát, beszédes. Még megyek hozzá is.
Na, mára ennyi.
Hogy őszinte legyek legyek osztom a véleményedet. Érkezéskor, és távozáskor is kedves volt, viszont eléggé távolságtartó. Az első menet után így:nah... majd szójjál mikor készenálsz a következőre. Aztán feküdt mellettem tv-t nézett. Valóban a volt egykis poci, engem ez nem zavart, viszont a képek jól fel vennek tunningolva.
Viszont szorít mint a satu... :-)
Sziasztok
Pár infó következik.
Trixi, régebben Vanda:Fiatal kiscsaj (inkább 16nak néznéd), a füredi út környékéről, pici, és nagyon csinos, széparcú, legalábbis nekem nagyon bejött.
Extrákat nem igazán vállal, de talán mert megvolt a kölcsönös szimpátia, csókolózással teljesen barátnőszerű volt.
Bianka(19): a polír végéről. erről a nőről nem gondolnád az utcán, hogy ezt csinálja. Nem csúnya, testre átlagos, de teszi a dolgát, a reklámszövegnek megfelelően.
Szandy(19):füredi meki mellett.Aranyos kiscsaj, mikor mosolyog az jól áll neki.Nem tuudok se túl jókat, se túl rosszakat írni, azért összességében rendben volt.
Alíz(23):valaki kérdezte. Régebben voltam nála, akkor a malompark környékén volt. A képek köszönőviszonyban sincsennek a valósággal.
Nem rossz nő, de egyszerűen nem így néz ki.(talán régi fotók) Amúgy hozzáállás ok.
Krisztin(19):szintén a polír végéről, ahol Bianka is van. Na róla sem gondolnád civilben, hogy mivel foglalkozik. Magas, aranyos csaj, francia tudásán még csiszolni kell. Erre a helyre jellemző, hogy azt kapod, aki pont ráér, sokszor beugranak egymás helyett.
Ketrin:sajnos kétszer is megváratott, aztán nem jött össze a dolog, talán megpróbálkozook mégegyszer.
sziasztok. gondoltam irok pár sort.mert felháboritó ami már itt megy . voltam egy hölgynél. kinéztem az oldalrol. vékony szép cici szoli barna és 49 kilora volt irva. oda megyek. egy j*ti nyitott ajtót. kb 90 kilo. fehér börű. átverés ami a viztorony környékén megy. nem ajánlom senkinek a környéki csajokat. telefonon elmondottakkal is pont ellentétes mi9nden.
A víztorony és környékén valóban vannak jók is, pl. Bogiék. Viszont bentebb az a bizonyos k*pi a nagyívben kerülendő. Sokszor szó esett már róla. Oda ne menjen senki akármennyire is csábos a hirdető hölgyike.
Ott azt kapod aki épp szabad, a telefonban soha nem azzal beszélsz aki fogad és jó esélllyel még másik vendéggel is összefutsz. Akad egy két kedves lány ott időnként de a hely maga, a diszkréció teljes hiánya és a futószalagszerű rendszer (ami elsősorban nem a lányok hibája amúgy) teljesen leh*zza az egész helyet. Őket kéne kip*colni onnan mert elsősorban ők csinálják a negatív reklámot a környéknek.
Komolyan senki? Hihetetlen.
Üdv !
Annyiban tudok Neked segíteni, hogy amikor Én meglátogattam (úgy kb. hat hónapja Ariel-t) még azon a környéken "d*lg*zott" egy csöndes mellék utcában. A diszkréció érdekében nem írnám ki a pontos címét, hiszen
Bell bácsi már régen feltalálta a telefont. :))))
Cső Skaccok !
Az Én monitorom készült ki vagy már a szemész orvosomat kell felkeresnem ? Miért van az, hogy Kyra20, Alexandra18 és Gabriella22-nél is ugyan az a fürdőruha, cipő és környezett van a fényképeken ?
Jessy 19
Duci kislány, de arányosan, nekem ezzel nem volt igazán gondom. Kezdő, néhány napja van az "iparban", de a hozzáállása jó, arcra szép. :)
Kisgömböc környékén rendel.
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok,
Dia (29)-ről van valakinek infója, beszámolója?