Ennyire áhítozol a Modiért ? Tedd meg magad :D
Nándi · Őstag · Ennyire áhítozol a Modiért ? Tedd meg magad :D
Nándi · Őstag · Neked is:) cuppanóst
Azért Szanyka se kispályás. Nekem nincs bajom a kerekded formákkal de egy bálnával csak nem bújok ágyba.
Be meri vállalni a 10-ből valaki, hogy kedvencnek jelölte? :-)
Nagyon menő vagy:)
Nem volt elég egyszer lefikáznod már megint kezded,de csak ilyenkor mikor nem moderálnak,holnapra ki lessz mind az tuti:)egész jó veled szórakozni. D
Kedves Nana!
Az utolsó hozzászólásom ez hozzád. Én már unom ezt amit művelsz. Ámokfutást végzel a többi topicban is és más fórumokon is mint pl. a piros. Már már zaklatásnak minősülő kommentekkel bombázol engem is és másokat is. Nem veszed észre, hogy ezzel magadat járatod le nagyon durván és nem nekem ártasz vele hanem saját magadnak. Ha ez neked jó csináld, én a jövőben egyetlen kommentedre se fogok többet reagálni. Azt csinálsz amit akarsz.
Szép napot!
Tina győrből jött ide ha jól látom. Legalábbis pár napja még ott volt. Győr-Sopron. Ott vannak róla írások is. Alapvetően jókat írnak róla. Kérdés, hogy csak 1-2 napos csereüdültetésre jött vagy hosszabb időre?
Egyébként nem szemétkedni akartam Szanykával. Ott van pl. Dori aki most kecskeméten hirdet. Kerekded a hölgy jó 80kg körül amit az adatlapján se titkol. Voltam nála amikor itthon volt és nagyon élveztem. Ő is telt de olyan formában ami még szexy egy nőben. Szanyka viszont fiatal kora ellenére nagyon súlyosan elhízott. Biztos van akinek bejön az ő alkata is, de szerintem a férfiak elenyésző rétegének. Mint írtam nekem semmi bajom a kerekded formákkal, de mindennek van határa.
Pedig nincs is annal jobb mint mikor a randi elejen megtriplazod az ajandekot..csak ugy csillognak a szemek olyankor es mintha beled szeretne arra a keves idore a leanyzo...ki kell probalni foleg azt ha igazi nokent bantok veluk masabb lesz a hozza allas...Jancsifiu erre erzett ra:) persze nem akarkikkel lehet ezt megtenni...
Ezt Elviranak! Koszi a tanacsot es meg is fogadom!En se fogok valaszolni! :)
Mondom én mindig: Aki nem bírja az (minden nap,tetemes mennyiségben fogyasztott)alkoholt,az ne erőltesse,és ne csodálkozzon ha felborul....
Ez egy ilyen oldal kedves Mucus05. Ha valaki tetszik leírjuk,ha nem tetszik azt is leírjuk. Akár legyen szó külsőről,akár a sz*lg*lt*tás minőségéről. Jah és persze mindenkinek megvan az oka,hogy miért hirdet itt,szebbnél szebb indokokat,sztorikat hallottam már. :) Ilyen olyan helyzetbe kerültek,családi gondok stb. stb.. Mindig azt a kérdést teszem fel magamban,hogy mivan ha nem nőnek születik,hanem pasinak? Akkor ugye ez a "m**kalehetőség" ugrott. Más megoldást kellene találni. Biztosan nehezebb lenne az út,de rá lennétek szorulva pasiként,egy nehezebb útra. :) Most nem bírálni akarok itt senkit,mert mi férfiak örülünk,hogy az ókor óta űzik ezt a "sz*km*t". :) De azt nem szeretem,amikor az okokkal jönnek,hogy meg volt rá az oka. Van egy ismerősöm,aki évekkel ezelőtt kilátástalannak tűnő helyzetbe került,emlékszem anno azt beszéltem egy haverommal,hogy csoda hogy nem lett öngyilkos vagy hogy nem lett itt hirdető. Aztán eltelt pár év és egyenesbe jött,igaz vért izzadt abban az 1-2 évben. Amikor elmondjátok nekünk,hogy miért csináljátok,mégha úgy is teszünk,hogy teljesen megértünk,akkor sincs így. Ez olyan,mint amikor a pasi azt megpróbálja a kiscsajnak megmagyarázni,hogy azért kicsi és puha,hogy ne fájjon. :D
Ilyen sötét b*nkó nem lehetsz. Nekem a telt nők jönnek be. És nem értem, hogy mi tetszik sokaknak, ha egy lány a bordáival dicsekszik. De nem szólom meg őket, pláne nem név szerint. Az egyinél már voltam. Nagyon kedves Nő. A másikhoz tervezem.
Nem kell b*nkónak lenni.
Szanykánál is voltam már. Ő nem jött be. De csak a stílusa miatt.
Nem védem a Fütyülős-t,de csak egy véleményt írt le. A sajátját. Azt írta számára rémes,ijesztő és morbid egy-két kép. Jó,megfogalmazhatta volna másképp,de alapvetően egyetértek. Talán jobbak lettek volna olyan képek,amik nem mutatnak ennyit,ilyen formában. És a bemutatkozó szövegbe írta volna,hogy nagyon duci vagyok. Na lényeg a lényegben,hogy Fütyülős kommentje nem a legízlésesebb volt ez tény,de maradjunk annyiban,hogy a képek sem. Sok esetben egy igazán csini csaj sem mutat ennyit meg magából itt. Végig lehet nézni a hirdetéseket.
Azért telt és TELT között óriási a különbség! Nem értem miért pont a csontsoványokkal példálózól? A két végletet emelted ki, a kettő között szerinted nincs semmi?
Létezik átlagos, sportos, telkarcsú, duci, stb. Megsúgom igen nagy halmazról van szó. Az, hogy valaki nem bukik a súlyosan elhízottakra még nem jelenti azt, hogy a zörgő csontú bulémiás csajok után rohangál...
Az egyik hölgynél akiről Fütyülős ír ráadásul a lábai között a combján meg van feketedve a bőr. Ne haragudjatok de ez már nálam is kicsapná a biztosítékot. Ezen nincs mit szépíteni. Sajnos :)
Fűnyíró! A telt nők nekem is bejönnek! És szerintem Fütyülősnek és Marcus-nak is. Csak a képeken látható két hölgy nem telt nő. Vannak akik nincsenek tisztában azzal,hogy mit jelent a "telt nő" kifejezés. Ha ők neked "telt nők" akkor milyen kifejezést használsz egy százhatvanöt centi magas és hatvannyolc kilós nőre? Mondjuk ismim apróhirdetésnél járt így,hogy telt hölgyként volt hirdetve kép nélkül,hát elment hozzá és a csaj volt vagy kilencven kiló. Természetesen sarkonfordult és eljött. Ez csak játék a szavakkal. Ilyen módon mondjuk egy totál vak csaj is hirdethetne itt olyan szöveggel,hogy szemtelenül fiatal. :) Mert végülis nem hazudna,de gyanítom nem egy vakra számítana senki. :) Szóval,ha már a két hölgyre a telt jelzőt akarjuk ráhúzni,akkor legyen modjuk extrém módon telt. :)
Marcus80! Egyetértek.
Én a stílus miatt írtam. És azt tartom, hogy elfogadhatatlan, ahogy ő írt.
Nem a kifejezéseken akarok lovagolni, hogy kinek mi a telt. A példédra a 165/68-as hőlgy szerintem csak atlagos testalkat.