Maximus, Ne általánosítsunk. Ninettke a hozzáállásával nagyon nem vált be mindenkinek, például nekem, de többen is vagyunk ilyenek, nem ismétlem magam, akit érdekel a keresővel megtalálja a tapasztalatokat, véleményeket.
Maximus, Ne általánosítsunk. Ninettke a hozzáállásával nagyon nem vált be mindenkinek, például nekem, de többen is vagyunk ilyenek, nem ismétlem magam, akit érdekel a keresővel megtalálja a tapasztalatokat, véleményeket.
Sinclair · Tag · Hello en is voltam Nelly-Kellynel penteken, mar visszajaro ismerosuk vagyok,szinvonal ugyanaz mint eddig,lakas fasza,csajok rendesek,aranyosak,imadni valoak :) 4en rendelnek ossz-vissz,nincs idolopas,nincs kapkodas,bulis tarsasag az egesz,panaszra nem volt okom,ui soha nem megyek hozzajuk ureskezzel,egy csokival mindig meglepem oket :P
Szia!
Lizi 40 száma 20/573****. Nagyon jó milf! nem szabad ki hagyni! Mióta külföldre is ki- ki látogat még több mindent be vállal. Igazi szűk kis finom puncija van. Hibátlan vele a szex. ( és nem nyafog nagyon jól tűri a pakolást. ritka)
Nándi · Őstag · :D De nagy tüske ment a körmöd alá be is köttöted, hogy ki ne essen! Vagy csak egyszerűen irígy vagy azokra akinek jó Vele.
Váljon mindenki egészségére, akinek jó volt Ninettkével. De nekem - és voltak még ilyenek - nem, és (X-Y)/X az nem lehet 100% ("mindenkinek"), ha érted, amire reagáltam. És az sem érdektelen, hogy miért nem volt jó, de azt majd elolvassa, akit érdekel.
Egyetértek az előttem szólóval. Bár nem mostanság de jártam Ninettkénél. Szép lány ez kétségtelen de nagyon flegma tud lenni és amennyit hallottam, hogy "ezt ne, azt ne, ezt nem szeretem, stb." az enyhén szólva is sok volt.
Nagyon kényes a testére és túl sok dolog tabu. Nekem csalódás volt.
Üdv! Dorka 33-ról tud valaki mesélni valamit?????
Sajnos Ninettkéről nekem is van negatív és pozitív élményem.Az első alkalom nagyon szuper volt de a második látogatásomkor flegma ,kedvetlen és passzív volt.Egyébként jó csaj.
Lora 19 megvan valakinek? :) Ejj de jó lenne némi info, rázizzentem! :D
Millió csók neked kedves Sinclair
KELLY és NELLY
Velük már régóta szemezek, csak nem tudok napközben elszabadulni! :S
úgy látszik Ninettke egy megosztó személyiség. Teszi a dolgát ahogy tudja. Nekem sem igazán jött be de alapjában véve egy tisztességes szolgáltatót ismertem meg benne. Bárcsak ő lenne a gyenge láncszem.
Nándi · Őstag · :D Össze állt a quartet, na nem muzsikálni! Csak kárognak mint a varjak.
Élménybeszámoló
Én inkább a már általam megszokott lányokat választom, mert már volt épp elég érdekes élményem a fotók alapján felépített kép és a valóság megélése kapcsán.
A megszokott szol*gáltat*óim nem elérhetőek (Lara 18) és egy másik lány egy másik portálról. Napok óta szemezgettem Lora képeivel, aztán mondom, hajrá, próba szerencse.
Lora 19.
Felhívtam, máris jött az első pozitív élmény. Olyan közvetlenül szólt bele, mintha a barátnőmet hívtam volna. Ráadásul szerintem nagyon szexi a hangja (és a nevetése). Nekem ez is fontos. Jókedéjű beszélgetés volt, épp edzeni indult, mondtam neki, az pont jó, mert én is csak olyan 2 óra múlva mennék hozzá. Amikor letettem, már tudtam, hogy jó estém lesz! :)
Hívtam amikor idő volt, szinte azonnal felvette, és ahogy mondta már várta a hívásom (nah ezt sem sűrűn hallom, pici figyelmesség, ami szerintem nagyon sokat jelent). A füredin az autós hambizós környéken r*nd*l a szoba korrekt, nem lepukkant. A lány már első benyomásra bejött! Az alakja számomra tökéletesen ideális (maximálisan ő van a képeken, életkor is hiteles). Imádtam a testét, mindenhol feszes, szép kerek tenyérbe illő c*ck*k. Imádtam az arcom belenyomni. Elkezdtük a játékot, amit kértem megkaptam, nem volt hiszti, nem volt szájhúzás. Egy-egy mozdulatból vágta, hogy mit szeretnék, nem kellett kérnem. A hosszú lovaglásba tuti elzsibbadt a lába, nem szólt, csinálta. Egy nagyon finom játék alakult ki köztünk. Elmentünk a határig, aztán picit vissza, majd újra és stop majd újra és stop ... iszonyatosan élveztem. Húzta az agyam, ami tetszett. Ő látta, hogy tetszik és folytatta :)
Durván egymásra voltunk hangolódva. Jó érzés, ha nem egy fadarabbal vagy, hanem olyan nővel, aki a kis antennáival érzékeli mi kell neked, mi tetszik neked, és kérés nélkül (!) kapod. Egy órára mentem, és életemben először történt velem az, hogy hosszabbítottam még egyet! A második óra első felében hagytuk elszabadulni a dolgokat ilyen előjáték után (amit csak kevés nővel éltem eddig át). Ő is élvezte, érzékeny lány, nem játszotta meg, mert a finom apró szexi nyögések elárulták. Tudja a dolgát, éreztem, hogy fontos vagyok, és végig flörtölt a szemével (!), ez lehet scak nekem szólt, lehet mindenki felé ilyen nyitott, nem tudom, de a nézése beleégett az agyamba. Mondtam neki, hogy én a helyében arcképes fotókkal nyomnám, főleg, hogy egy hónapja van Debrecenben, nem sokan ismerhetik. Nekem sokat jelent az arc. Amiket még imádtam azok a kis vadóc grimaszok, amiket dobott, vagányság, érzékenység egy igazi dög! :D Az utolsó 30 percben csak feküdtünk egymás mellett, cirógattam a popsiját, hasát, derekát, ő meg a hajamat cirógatta, és csak beszélgettünk. Hogy volt-e barátnő feeling? Hitelesebben még egy barátnő sem adná! :)
Végén megkérdezte: "ugye nem volt futószalag érzésem?" Mondtam, hogy nem .... ellenkezőleg. (Soha nem kérdezték meg ezt eddig tőlem).
Ma van (volt) a szülinapom, és ezzel leptem meg magam ... mit mondjak, az elmúlt 10 évem legjobb szülinapja. :)
(Vittem egy szelet tortát neki :P)
A legdurvább csak a végén jött, elköszöntünk lementem a ház elé, elindultam az autó felé, és azt éreztem, hogy hiányzik... túl jó ez a lány ahhoz, hogy ebbe a szakmába maradjon. Maradandó élmény volt, nem csalódtam, jobbat kaptam, mint amit vártam. Szerencsére talpraesett, intelligens, szóval bármikor ki tud szállni, remélem mielőbb megteszi.
Csak olyan menjen hozzá, aki vigyáz rá!
Szóval én maximálisan ajánlom, nem tudom meddig marad Debrecenben, de mától eggyel több törzsvendége van! :)
Kelly 19 és Aliz 23 is a kiszemelteim között vannak, de azt hiszem egy ideig most van hova mennem! :)
Nem lehet mindenkinek azonos élménye. Csak arra próbáltunk rávilágítani, hogy Ninettke nem az a lány akivel mindenkinek nagyon jó. Az élmények nagyon ambivalensek.
Lehet, hogy esetében sok függ a kölcsönös szimpátiától vagy, hogy egyáltalán mennyire fáradt vagy kedvetlen, nem tudom. Nekem az hatalmas csalódás volt, hogy lovagló pózban nem volt hajlandó csinálni. Nem egy nagy kérés szerintem, nem is szokott emiatt senki se finnyáskodni. Az egy dolog se a p*ncit se a ciciket nem engedte fogdosni, de azt még elfogadtam. Én még régebben voltam nála, lehet azóta már másképp áll hozzá a dolgokhoz de akkor olyan volt mint egy porcelánbaba, sehol se lehetett vele szinte semmit se csinálni :)
Régen írtam már, itt van pár szösszenet.
Eszter(25): Átlagos, tiszta lakás. Eszter aranyos, vékony lány, szimpatikus. A fr*nciája elég jó, a teste feszes, mellei nekem kicsik, de van aki ezt szereti. Ajánlott.
Anna(34): Egy belvárosi panzióban rendel, ahova az amatőr nőismerőseimet is szoktam vinni. Szép, formás mellei vannak, csak nekem fura, hogy befele van fordulva a bimbó. A csókja édes, csak kicsit érződik a cigi. Szereti a kényeztetést, jól nedvesedik. A fr*nciája elsőosztályú, olyat művelt a szájával velem, hogy csak azért megérte vele lenni. Semmi kezezés, totál m*lytorok, élvezettel csinálja, látszik rajta.Amikor már majdnem felrobbantam, védőfelszerelés fel, és úgy meglovagolt, hogy csak na. Hatalmas élvezés, elégedett kuncsaft, a nap további részén huncut mosoly az arcomon., Csak ajánlani tudom.
Jázmin(30): Múlt héten kerestem fel. Ajtó nyit,áll le. Basszus. Azt gondoltam hogy telt, de hogy ennyire. Sebaj, az igazi férfi nem futamodik el a kihívások elől. Az arca gyönyörű, de tényleg. A hangja is aranyos, izgató. Pici lábacskáján piros magassarkú papucs (+1 pont, mert ez az egyik gyengém), cickók fűzővel felpolckolva(+még 1 pont). A fürdőszoba tiszta, választék van tusfürdőből, a szoba is kellemesen van berendezve. Kihámozom a páncélból, a bőre selymesesn puha, a csókja édes. Kicsit kényeztetem, hatalmas mellei is puhák, jól lehet marcangolni őket, majd ő következik. A fr*nciája jó, bő nyállal, teljes bedobással, élvezettel nyeli tövig. Nem hagyja ki a kényeztetésből a mogyorókat sem, profin, kézimunka nélkül dolgozik. Na, akkor következik az akció. Védőfelszerelés fel, és egy halk fohász elrebegése után mögé térdelek. Első meglepetés, hogy szűk. Nem is kicsit, nagyon. Alig tudom magam beszuszakolni. Második meglepetés, hogy bele akarok markolni a hatalmas fenekébe, de nem megy.Kemény, mint a kő. Nem tudom összemarkolni,csak simogatom,próbálok rajta fogást keseni, de nem megy. Úgy néztem ki mögötte, mint Fekete László az erős ember versenyen a 130 kilós kőgolyóval. Hatalmas segg,de komolyan. AKárhova nyúltam, csak fenék. Simogattam két kitárt kézzel. Úgy éreztem magam,mint egy néger repper egy videóklippből, ott lehet látni ilyen hatalmas zsírfenekű csokicsodákat.
Edddig tehát pozitív volt az élményem,de sajnos a videóklip-életérzésből vissza kellett zuhannom a magyar rögvalóságba. Ahogy ki-be járatom kéjlécemet, olyan pállott, erjedt "illat" csapott meg, hogy majdnem hátrahőköltem. Ezután nem is tartóztattam magam, hamar elsütöttem az ágyút, és gyors visszavonulótfújtam, mert nem lett volna jó leh*nyni a hátát a kedves hölgynek. Nem mondom, hogy pánikszerűen hagytam el a lakást, de majdnem.
Kedves Jázmin, ne haragudj, de ezzel nem lejáratni akarlak, inkáb ez egy vevői reklamáció, amit ki lehet küszöbölni,mert egyébként mindennel elégedett voltam.
Jártam még masszőröknél is, izgat a lingam masszázs.
Alexa(20): Tiszta lakás, a fürdőszoba kissé felújításra szorul, csak hideg és tűzforró víz van (vagy az egyik, vagy a másik, átmenet nincs). Alexa vidám, csacsogó kislány, élvezet vele beszélgetni. Vékony, kismellű,formás lány. A masszázsa messze áll a lingamtól, jó indulattal egy olajos farokverés. Kérdeztem, hogy képezi-e magát, próbál-e esetleg lingam videókból tanulni, de azt mondta,hogy nem, nem tanulta, és nem is akarja, ez csak úgy jött neki. Ő kérte, hogy nyugodtan fogjam a fenekét masszázs közben, amit természetesen nemhagyhattam ki. Mást nem engedett, bár szerintem ha rendszeresen járnék hozzá, rá lehetne venni egy kis hancúrozásra. Élvezés, fürcsi, törcsi, uzsgyi.
Viki masszázs(29): Polírudvar szélén r*nd*l, rendezett, tiszta lakásban. Gyönyörű szép lány, hosszú, sötét haj, eszméletlen formás cickók. Ő már képzettebb lingam masszőr. Alkalmaz fogásokat,késleltetéseket, nem csak a f*rkam masszírozza, hanem a mellkasomat is. Kedvenc részem volt, amikor a fejem felől áll, és előrehajolva masszírozta a mellkasomat és lenyúlt az intimebb részekig, akkor a két csodaszép, csodálatos melle az arcomnak nyomódott. Ő csak a második maszírozásnál engedte meg, hogy megfogjam a fenekét. ÁÁÁÁÁHHHH. Barátaim, ha szobrász lennék, sírva könyörögnék, hogy ezt a feneket had faraghassam ki márványból. Valami fantasztikusan formás, kerek,kemény. Maga a tökély. Biztos, hogy sportolt valamit fiatal korában. Egy baja van, kicsit szótlan, csendes. Úgy kell erőltetni néha a beszélgetést vele.
Van még Balmazújvároson is egy lingam masszőr. Nevére nem emlékszem, jó negyvenes hölgy. Családi ház melléképülete, fürdőszoba nincs, augusztus van, meleg, izzadás. Letörölgetettpopsitörlővel. Hmm. A nő nagydarab, nagy fenekű, amit kér is, hogy simogasd nyugodtan. Hatalmas dumás a nő, egy igazi standupos, ha nem lingamra mentem volna, már az is megérte, hogy hallgathatom. Nagyon jó fej. A lingamja egyébként a z egyik legjobb. Háromszor húzott fel a csúcs előttig, majd ellazulás, újra felhúzott, mire megkegyelmezve a negyediknél megengedte, hogy elmenjek. Ordítva élveztem el, majdnem elájultam gyönyörömben. Szakszerű fogásokkal dolgozó lingamos. Ha jobb lenne az infrastruktúra, könnyebben ajánlnám.
Tud vki ajánlatni egy olyan lányt, aki bőnyálas m*lytorkos nf-t nyom (nem csak hírdeti) és nem akkora, mint egy b*lna ? :D
Lehet Szandykának érzékeny az ánuszrózsája és nem szappanozza/szivacsozza csak egy kis meleg vízsugárral huncutan kicsapatja :D
Előbb utóbb az már bizony sz*glani fog.
Figyelj dzsínó (Sergio) nem igazán tudom átérezni amit írsz de más éppelmélyű ember sem hiszi amit írsz! bekukkantottam már néhány helyre de a kecó átlagon felüli a lányok hozzá állásával pedig kimondottan pozitív SŐT! Az ódákatzengő "kolléga" nem sokat tulzott. Sztárolni nem akarom met a végén nekem nem lesz helyem! aki érti érti aki nem annak hiába írod. Ki az a hülye aki fűnek fának mutogatja a kincseit ;-)
Lányok! minden elismerésem a tietek! A bigámia legalizálását követően szeretném ha csatlakoznátok hozzám :-)
Megnéztem a csajszit akiről írtál. A fotók alapján nem gondolnám, hogy ilyen bajok vannak. Ebből is látszik, hogy a képek becsapósak tudnak lenni :)