de ezeket vmi klán működteti hogy hetente importálnak új munkásokat?
de ezeket vmi klán működteti hogy hetente importálnak új munkásokat?
Kedves Izácskám Te kis vámpír!! Csak arra a következtetésre jutottam hogy igen gyenge szolgáltató vagy. Persze hogy pihenned kell , de akkor miért nem írod ki a hírdetésedben???? Én honnan tudjam hogy egyeztetni kell???? Hmmm?? és ne magyarázkodj mert felesleges. Pussz! Azért is meg..lak!!!!
Szia.
Biztos van valami "logisztikai háttér" .
A strigók mozgatják őket az ország egyik sarkából a másikba, és viszont.
Ebben mi a jó ? kinek jó ez ? Szerintem azoknak a nőknek akik nagyon gyengék
a szeren, és két hét alatt "kitelik a becsület " . Akkor továbbállnak.
Tiszta lappal indulnak egy másik helyen, megint lehúzzák akit lehet,és mennek tovább.
Olyanok mint a vándorcigányok.
MILFHUNTER · Tag · jav.: láTTalak :D
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Már ne haragudj,de nem ettől függ egy szolgáltató hogy gyenge mert nem fogadtalak egyszer a éjszaka kellős közepén :) szerintem az nem itt kezdődik és ezt te is tudod hisz nagyon rég már voltál nálam ;)Honnan tud hogy egyeztetni kell?Ki van irva a másik minden lánynál egyeztetni kell időt nem? :)És nem magyarázkodok csak válaszolok! :) Puszi Kedves Robogó! :)
Nem haragszom én csillagvirág,picit összekuszáltad a szálakat:))de nem baj, nem is az eszetekért tartunk bennetek mi vendégek.
de ha azt írod ki ha 0-24 ig akkor ez azt jelenti h az éjszaka kellős közepén is lehet veled egyeztetni és fogadnod kell az embert. Ha ezt nem sikerül felfognod akkor írd ki azt pl hogy egyeztetni: 23:00ig
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag ·
H a elolvastad volna az adatlapomat ki van irva!Szoval hol tudtok még belém köttni? :D
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Milyen jó lenne ha néha el is olvasnátok és akkor nem minden sz... belénk kötnétek..És mi az hogy fogadnod kell!!? Attól hogy szolgáltató vagyok nem kötelező mindenkit fogadnom ,nincs ki kötelezen erre!!! ;)
ilyen müszike fecóka vagy vmi egyéb dzsúlióra gondolok, akinek dolgozol
Sziasztok!
Huuuuu .... a nagy semmin aztán ti is eltudtok vitatkozni!:)
Inkább azt mondjátok meg , hogy kit érdemes mostanában meglátogatni!
Olyanra gondolok, aki visít az ágyban / mostanában erre gerjedek:)/, mélytorkozik és van
mit fogni rajta!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Megint rosz helyen tapogatozol! :D
Keresed a kákán a csomót? Vannak akiket f*ttatnak és vannak olyanok is akiket meg nem. Ennyi járj utánna:D
Nagyon keresi! De ha nem talál, köt majd rá egyet és az bizony úgy van. :D
Sziasztok Csilla 35 érdekelne.
izácska:"..hol tudtok még belém kötni"?
Elég sok helyen. Igazi ***moderálva*** csaj!
Teloban vállaltakat a személyes ottlétkor
***raként számolja! Ezenkivül orcátlan!
Messze kerülendő!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Ezen nem vitatkozok mert amit mondok, azt válalok és annyiért amennyiért mondom a telefonba!Nem gondolom magam orcátlanak se :D Kerüljél, ilyen ember ne is jöjön felém aki csak rossz hírbe akar hozni!!
Az igazság nem lehet rossz hír!.....
Anett ez esetben Anett 40? Most Győr...
Anikó(21), Regina(20) -ról valakinek infoja? Mintha év elején más néven tolták volna... A most érkezett Bettina(23) nyam-nyam képek, valaki toljon már egy próbát. :)