Nem is a jelentősége miatt jár oda, az aki. Lényeg az, hogy fakkocska nem egyenlő Izával, így ez a téma ebben ki is merült. Tehát a másikban, amiben segítenél, az jelentéktelen.
Nem is a jelentősége miatt jár oda, az aki. Lényeg az, hogy fakkocska nem egyenlő Izával, így ez a téma ebben ki is merült. Tehát a másikban, amiben segítenél, az jelentéktelen.
Szevasz Kislány!
:)
Tisztelt szerkesztőség!
Nyílván ip-cím alapján szűritek ki sz önreklámozást.Ez azomban nem zárja ki annak lehetőségét, hogy azonos a két személy!
Azért mert nem írok folyamatosan, és csak most regiztem lehet el tudom neked mesélni a legjobb csajokkal milyen volt;) Akár 12 évre visszamenőleg!
Szió! :)
Nem csak IP cím alapján szűrnek. ;) Tehát, fölösleges az üres köröket futnod. Nebáncsvirágra is írtad, hogy az is Iza. Hát nagyon benézted, nebáncsvirágot személyesen ismerem.
ezt te nézted be:) nebáncsvirág :D most hallom elősször, de amúgy hadj békén:) foglalkozz a sz*kmáddal :D
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Figyelj már!Most őszintén mit tettem én ellened hogy 2-3 oldal velem van tele hogy te ezen vagy megakadva,mért pont engem fogtál ki?Mikkor a szerkesztőség is megirta nem én vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!A másik milyen jogon szekálsz te kinek képzeled te magad hogy beszologatsz hogy ha mozgásra több időt öszpontositok jobban menne amit csinálok,mit képzelsz te magadról??Magyarán ledagatoztál!Ki vagy te??pfff Nagyon sz*nalmas amit müvelsz itt és jó lenne ha befejeznéd!Senki nem kiváncsi erre nem ezért vanna itt az emberek hogy ezt olvasák.
Miért, mi az én sz*kmám? Vagy csak volt a sz*kmám? :D Ezt is benézted, mint mindent!
Akkor miért nem száltok már le rólam? Te saját magad "dagadtoztad " le. Figyelj szerintem csaltatok, szerinted nem és a szerkeztőség szerint sem! Szóval győztél, csak hadj békén fakkocska ööööööö izácska.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Semmibe nem csalok!Ha igazad lenne befognám és nem irsogálnék itt!Te szoltál ugy be.Gondolkoz el kicsit.Te vagy felháborodva száljunk le rólad?!Te kezdted,nem gondoltad hogy hagyom magam hogy itt pocskondiáz és besároz mikkor nincs igazad és izácska vagyo nem fakk!!! :)Na szép napot jobb lenne ha nem irnál!Én biztos nem reagálok erre többet!
ti-bike! nebáncsvirág most hallod először??? Érdekes! De miért hazudsz?
ti-bike - (33 hozzászólás) írta Tegnap, 08:47
önreklám, és nagyon átlátszó
Előzmények elrejtése
nebáncsvirág - Újonc (1 hozzászólás) írta Hétfő, 12:05
Izácska egy tündér ! csipem nagyon !
Ennyi a te szavad! ;)
Tisztelt Hirdetőink / Látogatóink!
Szerintünk ez a fakkocska... téma már eléggé túl lett ragozva.
Megértésünket megköszönve
VidékiLány Szerkesztősége
Kedves ti-bike ke én Nyíregyről írtam és ott is vagyok, és nem azért írtam h te megkérdőjelezd a tapasztalataimat mikor te még nem is voltál nála. Abba kelle hagyni miattad és hasonló emberektől válik hiteltelenné a forum!
Ezennel elnézés szeretnék kérni Izácskától , mivel alaptalan volt a vádaskodásom! Minden bizonnyal fakkocska egy létező másik személy!Szeretném kiemelni, hogy ez a komett nem tartalmaz bújtatott cinizmust. Őszintén bocsánatot kérek.
Hibázni bárki tud, de belátni, hogy tévedett, csak kevés embernek sikerül.
ti-bike ez példás.
Kelly (25): könnyű egyeztetés telefonon, könnyű bejutás a lakásba. A lakás, a fürdőszoba, a baszoba átlagos, elfogadható. A lányt nem mondanám kimondottan helyesnek vagy csinosnak, de az összbenyomás számomra kellemes volt első pillantásra. Közvetlen, beszédes, nincs zavarban. Tudja miért van ott, mit csinál, és azt próbálja odaadóan végezni - sok sikerrel. A közben előkerült cicik világbajnoki esélyesek, szépek. Kedvesség, simogatás van, TP-nek nyoma sincs. Magas fokon beszéli a fr*ncia nyelvet. Vegyvédelmibe öltözés után több formációt is kipróbáltunk, ő is tudja élvezni. Nagyon jó élménnyel távoztam.
Összességében nagyon ajánlom olyan MT-knak, akik nem plázacicát akarnak, hanem odaadó szeretőt.
Debrecenben melyik lány vállal nyelvvel való p*póizgatást férfiaknak? (PM-ben is jöhet)
Hali!
Debrecenben a vénkert körnéykén valami fullos csajszi kellene .. írjatok ha tudtok
Fütyülős · Őstag · Jók ezek a viták. Azért néha lehet olvasni értékelhető hozzászólást is!
Tisztelt szerkesztőség!
Milért esik negatív elbírálás alá a színes betű?