A Tócóskertben vagy környékén tudtok valakit? Köszi előre is! (Privátba is jöhet.)
A Tócóskertben vagy környékén tudtok valakit? Köszi előre is! (Privátba is jöhet.)
önreklám, és nagyon átlátszó
ez is kamu! több energiát fektess a mozgásba, és akkor nem kell ilyen kamukat írni Izácska :)
Nyíregyházi játékosokkal erősített a debreceni csapat, így az ottani fórumot böngészve az új játékosok korábbi teljesítményéről tájékozódni lehet.
Még szerencs, hogy ezen a fronton a két városk közt nincs rivalizálás és ellenségeskedés.
A szomszéd kertjéből érkező minőségi gyümölcsöt helyben is szívesen fogyasztja a polgár.
Kitty és Anikó debreceni próbajátéka oly rövidre sikerült, hogy mam már ismét a nyíregyházi csapatban játszanak
darklord · Újonc · Ahá, hát ezért volt ismerős a hirdetés. Borítékoltam a kimenetet.
Kösz és üdv
ez nem kamu! ez így volt fogadd el! és hozzátenném h én írtam nem önreklám!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Kedves ti-bike nincs szükségem kamu irásra,,inkább nem mondok semmit mert szánalmas hogy beszologatsz ha valakiről jot irnak!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Mégegyszer elmondom és nem többször!Nincs szükségem rá!De nem fogok pont neked bizonygatni ;)
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Jah és ha én irnám akkor már odda lenne rakva hogy /Kérjük az Önreklám mellőzését/
chaten rádírtam! be voltál jelentkezve" fakkocska" néven, fel sem fogtad , h izácskának hívlak:D szánalmas
nem szoktam "beszólogatni" :D csak vicc a vergődésed!
nekem nem nagyon számít mit gondoltok , csak szeretném felhívni a kezdők figyelmét!
Tisztelt Hirdetőink és Látogatóink!
Mivel szép vita és félreértés kerekedett ki fakkocska hozzászólásából, úgy érezzük, ideje eloszlatni a kételyeket.
A legjobb tudomásunk szerint fakkocska regisztrációjának semmi köze Izácska nevű hirdetőnkhöz (mi nem találunk semmi nemű összefüggést közöttük). Ha ez másként lenne, ahogy elolvastuk a hozzászólást, kiírtuk volna rá, hogy önreklámról van szó.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Yes! Én, mint a nagyarcú chat lakó :D tanúsítom, hogy Izácskának semmi köze fakkhoz. Fakkocskát ismerem a fórumról. No meg Izát is. ;)
vagyis a chatről!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Kedves!Én nem szoktam vergődni :D Nem is értem a felháborodásodat! :) De a tisztelt Szerkesztőség most is megerősitit hogy nekem nem szokásom hazudni sőt vergődni se ahogy te mondod :D
Üdv!
Nagyon megköszönnék némi infót akár privát levél formályában is az alábbi lányokról(róluk igazából nem találtam eddig semmit):
Maya(19), Szandy(19), Kitti(21)
Valamint Liza(23) remélem nem végleg vagy hosszabb időre tűnt megint el...erről is szívesen olvasnék valami jól értesült látogatótól! :)
Előre is köszönöm aki billentyűt koptat az érdekemben! ;)
Pacsi
sziasztok. még uj vagyok ezen a téren tudnátok nekem ajánlani megbzható hölgyeket? tapasztalatok satöbbi priviben. köszi
Üdv!
Léda(45)-nél járt már valaki? Azért kérdezem mert nem vagyok benne biztos hogy új versenyző kis városunkban kíváncsi lennék egy pár tapasztalatra. A válasz jöhet privátban is, köszi szépen!