helló rossz a lány flegma nem tetcik neki az élet hamar le akar tudni stb. de írok egy részletes privát üzit.
helló rossz a lány flegma nem tetcik neki az élet hamar le akar tudni stb. de írok egy részletes privát üzit.
Hello! Van valakinek infója Regina 30-ról?
Üdv! Nagyon köszi segítséget. Kár, hogy épp akkor olvastam, ahogy hazaértem a csajtól :)
De egyébként nem is számít... leírom azért az én tapasztalataimat is:
Való igaz, hogy nem olyan vékony mint a képeken, de egyáltalán nem zavaró. Nagyon csinos a lány, és nekem arcra kifejezetten tetszik. Egy buliból simán hazavinnéd :)
Velem nagyon kedves volt egyébként nem éreztem nyomát annak amit leírtatok.
Sőt még mikor franciázott akkor is adott ki kellemes kis hangokat. Szinte elhittem, hogy élvezettel csinálja.
Aktus közben is csókolgatta a nyakam, simogatta a hátam, félig meddig barátnő feelingem volt. Bár én annyira nem rajongok ezért, de összességében nekem nagyon jó volt vele.
Nem tudom lehet, hogy embere válogatja és én voltam szimpatikus neki.
Ha mindenkivel olyan mint velem akkor én csak ajánlani tudom, persze ez az én szubjektív véleményem.
Az á*ai valóban kicsit magasabbak, de én nem bántam meg, hogy kipróbáltam. Sőt még egyszer biztos visszanézek hozzá :)
Egyébként valóban értelmes lánynak tűnik, én tudtam vele beszélgetni is egy pár szót mielőtt eljöttem, és nem tőmondatokban válaszolt.
Szóval nekem megérte :) Másoknak is azt tudom mondani tegyetek egy próbát.
kispe · Lelkes újonc · Hello!
Egyszer régebben voltam nála, de nekem bejött.
Mondhatni baráti volt rögtön a hangulat, szerintem úgy néz ki, mint a képeken.
A cicik valóban szilikonosak, ha jól emlékszem :)
Szerintem ne félj tőle, tegyél egy próbát!
Szia Peti! Voltam már a csajnál. Amikor kezdte a melót még aranyos volt és jó volt a szolgáltatás. Utána valamiért teljesen átment egy rosz stílusba. Tényleg nagyon flegma lett és csak a *** moderálva*** veszi el és gyorsan le zavarja a dolgot. Szerintem most már messzire kerülendő ha nem akarsz csalódni. Több helyen is hirdet más nevekkel. Van olyan hely ahol olyan támogatót keres aki nagyobb *** moderálva*** tudna neki adni sűrgősen. Lehet van ilyen hülye ember aki ezt megteszi. Én azt mondom mindenki kerülje el ha nem akar magának rosszat.
Na arra én is kíváncsi lennék! Brutál mellek.
Évekkel ezelőtt jártam nála. Már akkor is flegma és lekezelő volt. Már az ajtóban előadta a kis műsorát egy olyan stílusban ahogy én egy állattal sem beszélnék. Szerencsére már ott kapcsoltam és leléptem a francba, így legalább egy fillérem sem veszett kárba. Lehet, hogy kitartót/eltartót keres magának de messze nem olyan jó nő, hogy bárkinek megérje beruházni rá. Meg szerintem senki nincs olyan hülye, hogy egy ilyen fapicsát folyamatosan pénzeljen. Ő is azok közé tartozik akiknek régen semmi keresnivalója nem lenne a szakmában. Nem véletlen, hogy rendes hirdetése szinte soha nincs, hanem csak itt ott aprókban látod néha, hogy szöszi ismerkedne és hasonló szöveggel. Messzire kerüld el ha jót akarsz!
Sziasztok
Voltam Tamara 23-nál csak nem úgy alakultak a dolgok ahogy elképzeltem. Felhívtam a csajt, hogy szeretnék hozzá menni már 3 nappal előtte mivel nem helybeli vagyok így mire megyek tudjon fogadni, 2x is hívtam hogy biztos, hogy megyek nehogy gond legyen azt mondta oké , telon mindent megbeszéltünk megmondta hova menjek. Nos elérkezett az időpont megérkeztem hívom a lányt hát mit mond: hát már bejelentkezett más! miért nem szóltam hamarabb! mondon 3 nappal előtte szóltam neked azt mondtad OK hova kellett volna hamarabb szólnom?
Szabit vettem ki, kocsikáztam miatta(d) 100km-rt de nem igazán érdekelte. elbahtam egy napot miatta. Szóval a lány nem igazán megbízható. Helyszínről meg annyit húgyszagu kutyasza.ral teli hely! bűzölög az egész, plussz hajlékonnyokkal védett környék, helyszínből ítélve nagyon valószínű, hogy utólag mégis jobban jártam. Szóval akár milyen csilivili a csaj messziről kerülendő az egész környék! (már nevet is változtatott 1x)
sziasztok köszi az infót sokan írtak hogy fannika 23 nem jó, de most akkor ki hez menjek aki tél leg meg éri a *** moderálva *** és lelkes.
vagy már nincs jó hirdető itt Debrecenbe mos már más városba kel járni ???
Tamara volt már rengeteg féle néven, a hírhedt fényeskupi tagja. Azt az egész helyet jó messzire el kell kerülni, már a telefonban sem azzal beszélsz akit a képeken látsz. A helyszínen meg előfordul, hogy nem is az fogad akit vártál...Katasztrófa az egész. Mindenkit kerülni kell akinek annak a helyhez köze van.
Valaki tud információt adni Barby23-ról. Nagyon durva a teste, és érdekelne hogy megéri-e meglátogatni. Előre is köszi! :D
TibetiSzerzetes · Tag · szia,
a fórumnál jobb oldalt a "Keresés kulcsszóra:" mezőnél írd be, hogy Barby, és lás csodát, kiderül, hogy sokak kedvence. A leírások alapján nézve megéri, de ezt dönts el te...
üdv és derűs napokat
hmm, még lehet akkor el is kaptam volna valamit kedves tamara 23 tól.
Kethrin fenekén Sanyi szerepel ,én Sanyika vagyok ,szerintetek van esélyem ? :DDD
pöcörő · Kvázi-tag · Tesó, örülj, hogy nem jutottál be! Tamara fehér színű fehérneműs képei engem is lázba hoztak és ugrottam rá, de a helyszínen derült ki, hogy ő a régi Bonita, meg fene tudja milyen néven volt még fent. Illedelmesen elköszöntem és eljöttem. Barna bőrű (igazi barna, ha érted mire gondolok...) és cseppet sem kellemes arcú leányzó ő, akiből a fotók olyan képet sejtetnek, hogy a helyszínen egyből kételkedsz, hogy ő van-e rajta. Igen ő, de a valóság sajnos nem ennyire csábító.
Akkor a Viktória 22 jó bringa vagy sem?!
Barbie 19-ről kérnék valami infót, és Barby 21-ről jöhet privátban is!!! Ha lehet minél előbb!!! Köszi előre is!!!!
Timberlake · Újonc · Én is megosztom röviden tapasztalataimat. A leírtak teljesen szubjektívak.
A külső mellett nagyon fontos számomra a kedvesség, és odaadás, ha ez nincs meg nézhet ki bárhogy nem fogom magam igazán jól érezni.
Szilvi29
Sokan dicsérték, én is beállok a sorba. Debrecen magasan legjobb lánya. A képei nem retusáltak, gyönyörű test,tetszetős arc selymes bör, kellemes haj, isteni kisugárzás, kozmikus cicik. Ráadásul nagyon intelligens. Lakás is nagyon rendben van, szoba eddigi legjobb amiben voltam. Szilvinél nincsenek hardcore dolgok,csak a szokásosak, de azt viszont odaadóan teszi. Nem szoktam franciát adni, de az ővé annyira szép nem lehet kihagyni. A szolgáltatásra semmi kivetni való nincs egyszóval tudom jellemezni kellemes. *** moderálva ***
Mivel nagy a jellentkezők száma tényleg nem könnyű találkozni vele, de megéri. Kérek mindenkit kedves, udvarias legyen vele, becsüljük meg.
Anna34
Normál külső,elfogadható arc, formás cicik a bimbó befele fordulva ami zavaró. Óriási pozitívuma élvezi a szexet, de nem az a megjátszósan hanem ténylegesen, ebben ő a legjobb. Akinek fontoss, hogy a partnere is élvezze tudom ajánlani.Aki hozzá fordul ne legyen rest kérni, bevállalós többnyire alapban. Franciája fogazos, amit nem szeretek. Kiválóan lehet vele beszélgetni, tájékozott, inteligens.
Rita19
*** moderálva ***. Szép láb, formás cicik, nagyon vékony alkat. Hiányzik a kedvesség, és odaadás, nem élvezte ha a bőréhez értem, a szexközben se nagyon volt jelen, arra ügyelt nehogy az izzadságom rá ne kerüljön. Mélytorkot kértem tőle ami nála plusszos, de csak normál franciát kaptam, amikor jeleztem neki azt mondta hogy ez mélytorok, hagytam nem akartam veszekedni. Szoba pici, csak egy aprócska kényelmetlen kanapé van. Fürdőszoba nagyon tiszta. *** moderálva ***
Liza23
Nagyon vékony alkat, normál arc, szép hosszú láb és formás fenék. Egyéniség igazi csajos dumája van, az újjaköré tekert. Szűk punci, de még épp jó, nem spórol az energiával belead apait anyait, franciája is ott van. Igazi vadmacska. Nem szeretem a vékony lányokat, de jó tulajdonságai felejtettik. Szoba tágas és tiszta, fürdő rendben. Imádom a csajt, fogom még hívni. ő erre született.
Dettike30
A képeken feszes, formás, dúskeblü csajt látok. Finoman fogalmazzak találkozásnál a korábbi jelzöket nem láttam, sarkonfordultam eljöttem.
Reni23
Anyám a csajnak annyira szexi hangja van legszívesebben telefonba megdugtam volna. Korábban írták, hogy félvér, végig nagyon sötét volt én nem tudtam megállapítani. Nagyon szép arc, szép lábak, arányos alkat, szexi hang, póthaja van ami müanyagos tappintása van nem tetszet, cicije szép alakú formás, csak bimbója szinte nincs. Nagyon odaadó érződöt fontos neki jól érezem magam, és ezt szeretetből adja. Szeret simogatni ami jól esik. Amenyire érzékies annyira rutintalan, franciáját alig érztem, fordított lovaglóban nem tudta hogy kell tartania magát, amikor én voltam felül valahogy nem tartotta jól a csípőjét nem volt folytonos az aktus. Szoba pici, akkor nagyon müszállas ágybeli volt fent folyton csúszkáltam rajta. Nagyon jó vele beszélgetni, kellemes jellem. Remélem mihamarabb beletanul mert nagyon igéretes. Időként még fogom hívni.
Bianka19
Ez a csaj mintha másik bolygón lenne. Csendes nem beszél, gyerekes, semmi érzelem, teljes rutintalanság. A külső átlagos, de itt nem számított mert jelleme tönkretette. Órára mentem mert alapba popo, mélytorok, amúgy fogalma sincs mi az a mélytorok, majdnem feljött neki a reggeli. Nem volt jó az ott lét, nem hívom többet.
Ancsika35
Nagyon jó telefonhang, melengető kisugárzás, formás dús cicik, normál formás arányos alkat, szép láb, és popo, arcán kezdödő ráncok. A retusált képek után mindig csalódás a személyes találkozás, pedig szép nő. Nagyon érződik a rutin keni vágja a témát. Viszont arra nagyon ügyel, hogy ne fáradjon ki, izadságom ne menjen rá. Többet figyelt magára mint rám. Beszélgetni nagyon jó vele. Többet nem hívom, de ez másnak ne vegye el a kedvét próbára mindenképp.
Linda
Időként van csak Debrecenben, de írnom kell róla mert olyat tud amit kevesek. Csaj alapvetően félvér, inkább alacsony, arcra sem szép, nem jó beszélgető partner, retusáltak a képei azokhoz képest pláne gyengébben mutat. A mellei állatok szilikonos, de nem olyan feszes mint a Szilvi29-nek, hanem neki megmaradt a természetes tapintása formája, első osztályú mellszex. Legjobb mélytorok amit valaha kaptam, és ebbe bele veszem a privát kapcsolataimat is. Felnöttfilmben sem csinálják jobban. Kényszeres francia is volt feje a párnán, keze maga mellett olyan intenzitással d*gtam torkon mitha a punciját d*gnám, és mindezt élvezttel teszi nyoma sincs kényszernek, pedig tövig toltam. Popóizgatás nyelvvel, a legtöbben ezt is úgy csinálják hogy kinyalják a fenekem, dő finoman csak az erogénzonát a nyelvhegyével, isteni volt. Nagyon nagy élmény volt vele lenni. Aki nem a szépségre, hanem kemény szexre vágyik tudom ajánlani. Ő is tudja átlag feletit nyújt, meg is kéri az ***moderálva***.
Judit(20) első képén a bal mellén az egy nagyra nőtt mérges pattanás jól látom? brrr.