UI.: Mellow55, Amit Barby 23 -ról írtam, az mutatja, hogy összetett képet próbálok adni. Ha Ninettkének akárcsak olyan hozzáállása lenne mint Barby 23 -nak (aminél pedig volt részem sokkal "lelkesebbekben", jobbakban is - igen, ilyen is van!!! és én az ilyenek megtalálására törekszem - és miért ne törekedhetne más is, akinek erre van igénye - és ebben néha támpontot adnak a Fórum beszámolói), már akkor visszajárnék hozzá. Továbbá Barbynál működött az, hogy nem volt tabu minden apró érintés, és ő korrekten végigvitte a találkát (ld. kommentem ezen részletét: "... ezen kívül néhány sokak számára lényeges dolgot nem válllal, de ezt előre tudod, és közben e keretek közt maradva hagyja,hogy csináld, illetve csinálja azt amit vállal, kicsit még oda is teszi magát időnként..." Számtalan lehetőség van a két véglet között, nemcsak a csajozásban, hanem ebben a műfajban is, és bárki bármit is mond, sokan ezen a spektrumon skálázunk. Hogy miért, az meg végképp nem tartozik senkire. UI:2: Culasse, Ninettkéhez sok sikert, de tényleg!