Nehany viszgalati eredmeny a kozelmultbol:
- Rita(19). Gyonyoru szep lany, kicsit talan vekonyabb, mint a kepeken, de nekem nagyon tetszett :) Picit visszafogott kezdes utan nagyon jol sikerult a latogatas, a vegen pedig a masszazs alatt nekem az jott le, hogy ertelmes, intelligens a lany. Valaki irta itt, h p*psit csak modjaval vallal, ehhez kepest velem nagyon jol birta, sot igazsag szerint elotte o kerdezgette, hogy "na, mehet mar?". Szoval nekem nagyon bejott...
- Lili (27). Elore kell bocsatanom, hogy elmondasa szerint faradt, leharcolt volt... Maga a lany vekonyabb a kepeken lathatonal, kicsit torekenynek tunt. A sz*lg*lt*tas paros resze eleg gyengecskere sikerult, igazabol eleg hamar unni kezdtem az egeszet, semmi toltet nem volt benne. Amugy tiszta, szinvonalas hely, de nekem a baby csalodas volt :(.
- Linda (21). Rola mar irtam korabban, o a kedvencem, nagyon aranyos lany (a hangja nagyon szexi a telefonban, mar attol mindig begerjedek), es mindig mashogy sikerul a latogatas. Nem reszletezem, de mindig igazi kielegultseg-erzessel tavozom tole, nem csak kiegyenlitem a nyomast...