menj el hozzá,ne sajnáld a p*nzt,és megtudod hogy milyen,ahelyett,hogy itt kérdezősködj,menj el hozzá,és győzödj meg személyesen róla.
menj el hozzá,ne sajnáld a p*nzt,és megtudod hogy milyen,ahelyett,hogy itt kérdezősködj,menj el hozzá,és győzödj meg személyesen róla.
menj el hozzá,ahelyett,hogy kérdezősködsz róla,győzödj meg személyesen a hölgyről..
marcus tényleg ezeket a szavakat és jelzőket használta hölgyel kapcsolatban ?
Úgyérted veled kapcsolatban? :)
Attól mert nincs fent a hirdetésed még tudom ki vagy Nana!
Ugye nem lesz újabb csörte?
Húú de kemény vagy..... :DDDDDD imreeeeeeeeee
Nézd...
(Bocsi, kicsit csámcsogok közben)
Van egy nagy adag igazság abban, hogy ez az ácsingózunk óvatosan, oszt majd lesz valahogy mentalitás nem is korrekt, meg nem is célszerű.
Egyrészt biztosan vagy annyira nagy fiú, hogy tudsz óvatosan sz...ni a más véleményére. Másrészt ha konkrét tények megismerésére apellálsz, akkor gondolom arra kérdezel.
De így?
Képzeld, ha én nem sz...nék bárki véleményére, akkor megkóstolhattam volna életem egyik legízletesebb csemegéjét?
A tavaly augusztusi látogatásom előtt született róla 2 rossz, 2 jó, pont aznap egy semleges vélemény, illetve volt egy kavarás a hírdetése körül.
5 hónap múlva meg én is megírtam a sajátomat, mert annyi idétlenkedő gyíkarc volt már, mondom nem igaz...
Azóta persze írtak még további 5-6 csak jó véleményt, de nekem akkor ennyim volt.
Tudod, mit csináltam?
Egyszerűen, AKARTAM, hogy jó buli legyen, függetlenül a véleményektől.
Felhívtam, és a teljes nevemen mutatkoztam be. Mert nekem olyanom is van, nem szégyellnivaló, nincs komplexusom egy olyan másik emberrel szemben, akivel intim közelségbe akarok kerülni, akinek a lelkéből akarok egy darabot. Meg általában, senkivel szemben nincs komplexusom...
Nem is érdekelt, hogy mi van az ajánlatában, a rend kedvéért mondattam el vele a szokásos litániát, inkább arra voltam kiváncsi, lehet-e rendesen tusolni, mert kicsit csapzott voltam.
...mentem a négyesen, bekattantam, lehúzódtam, kimobilneteztem, felhívtam, megfordultam...
Leszartam mennyibe fáj a dolog, én őt kiválasztottam, őt akartam.
Inkább azon stresszeltem, mit szól majd, hogy olyan szőrös a képem, mint a vályogvető ci....nak.
Úgy álltam hozzá, hogy a laóvét azért adtam, hogy leülhessek az ágya szélére. A többi rám volt bízva. Nem a teszkóban voltam öntudatos vásárló, hanem egy felkészült szerencsejátékos.
Állj hozzá te is így, elvégre nem más elvárásainak akarsz megfelelni, hanem elsősorban a magadénak úgy, hogy megfeleltél egy kedves másik emberének is, akiben jó érzéseket keltettél!
Tudni kell jó képpel lesz@rni a más véleményét!
Persze csak tanácsként írtam mindezt, elég jól viselem, ha az enyémet is le...ják.
subfiu · Újonc · Sziasztok!
Az apró hírdetések között hírdet több néven, több e-mail címen és több telefonszámon egy molett alkatú domina. Tud valaki róla valamit? Csak egy fenék van a képen és a domina, petra, neveket használta legutóbb.
Köszönöm!
Sziasztok!
Timike 19-ről és Klaudya 18-ról van valakinek információja, tapasztalata? Köszi!
TibetiSzerzetes · Tag · ...sejtem, hogy csak viccelődés... Vác-Gödöllő vonaltól észak-keletre 50km belül... írtam, hogy egy kicsit odébb :)
A természet mindenhol ad, csak észre kell venni...
üdv és derűs napokat
dr Bigyó · Tag · Szia Szerzetes,
én már lájkoltalak. De ahhoz ismerni kell a gyógynövényeket, mert még galócát szednek helyette. :D
Okosakat írsz, de hiába.
Csók
Bigyó doki
DeepBlowjob · Újonc · Sziasztok
Új vagyok még itt és szeretném megkérdezni tudtok e ajánlani olyan lányt aki úgy m*ly torkozik mint a filmekben látni??
Köszönöm válaszotokat.
TibetiSzerzetes · Tag · ...ha így gondolkozna az emberek többsége, valószínűleg boldogabb lennének...
üdv és derűs napokat
Balesetböl adódan sok gyógytornában volt részem. Most más fajta tornára vágyok . Nóra21-röl küldenétek egy-két beszámolót. jöhet privátba is .Köstönöm !
Most érkeztem Debrecenbe ! Du-ra keresnék egy bevállalós fiatal csinos leányzót . Fontos lenne a gyors info ! nagyon köszönöm !
DeepBlowjob · Újonc · Köszönöm a segítséget!!! :(
Megfogadtam, hogy nem írok, mert azt hiszed, kioktatás – pedig nem, csak személyes vélemény.
Amióta a vendégnek nem kötelező orvosit felmutatni a lánynál, nem hiszem, hogy szívesen bevesznek rekeszizomig bármit.
Mert a száját kiöblíti Corsodillal, de a nyelőcsövét mivel?
Beveszi tövig, elmegy a híre, autána minden r*tek azzal fogja zaklatni, hogy demárnekem kell.
Ha valaki volt olyan szerencsés, hogy szimpi volt és megkapta, az ülni fog a titkon, az hétszentség.
Meg azt sem írtad, melyik filmre gondoltál, mert a Szomszédok egyik részében sem láttam ilyet, a Három kismalacban meg kicsit horror módon m*lytorkozik a farkas.
Szóval a lerágott csont: Telefonra fel! És legyél szimpi...
Naoszttemeg tanátá a fogadra való fehérnépet?
Mer tese írtad, hogy neked mi a bevállalós, mennyi a fiatal, mitől csinos és már láttam szakállas leányzót is, szal félve, de akár magamra is gondoltam, hátha jó lennék, mert azt sem írtad, hol keresel, csak hova érkeztél.
Ha ezt a három kérdést (a negyedik erősen opciós ugyi) telefonban felteszed a hívott félnek, talán jutottál volna ötről-hatra.
Persze legyen talányos egy olyan válasz, hogy az "Ön sz*mlaegyenlege...."!
Szia kukta!
Én voltam Nóra21-nél. Meg is osztom a véleményemet részletesebben (elöljáróban elárulom, hogy pozitív), ha lesz egy kis időm írni.
Te tavaly november óta a következő lányokról kértél infót: Lola20, Bogi 40, Lili 26, Andika19.
Beszámolót viszont egyet sem írtál. Azóta már biztosan gyűjtöttél tapasztalatokat. Kíváncsi lennék rá, és nem privátba, mert a többiek is azért olvassák ezt a fórumot, mert tájékozódni szeretnének (kivéve egy-két tagot). Szóval jöhet egy beszámoló, én is megírom a sajátomat Nóráról, ha lesz időm, függetlenül attól, hogy te írsz-e beszámolót, vagy sem, de jó lenne.
Hozzá(Nóra21) én is ma akrtam menni, de bejött egykis meló, így nem értem oda a szük nyitvatartási időbe :(