Köszönöm a moderálást!
Fütyülős · Őstag · Köszönöm a moderálást!
Jól választottál! Továbbra is szemezgess a kínálatból van még jó pár leányzó aki hasonlóan Barbyhoz érdemes a látogatásra. Sok sikert hozzá! :D
Üdvözlünk a fórumon!
Köszönjük a hozzászólást.
Mindenképpen figyelni kell a nevekre. Az általad írt Barby(23) valóban jó választás. Viszont van egy hölgyemény aki időnként Barby néha Barbi és korban is össze vissza van kiírva. Voltak már ők ketten azonos névvel itt.
A másik Barbi(21) néven van most éppen. Ő nagyon nem ajánlott, sőt az egész szakmában sincs semmi keresnivalója. Vigyázzatok nehogy összekeverjétek a két lányt!
Köszönöm a figyelmeztetést. Sokat 'kutakodtam', informálódtam már itt a fórumon, így erre figyeltem. Valamint a hozzászólókból is sokmindent le lehetett szűrni. Így meg sem lepődtem azon, hogy a hozzászólásomat moderálásra küldték. Azon már sokkal inkább, hogy még Redpoint hozzászólását is kifogásolta valaki... Szánalmas...
Fütyülős · Őstag · Üdv.
Egyik ismerősöm legénybúcsújára keresek arra alkalmas leánykát. A válaszokat privát üzenetben várom.
Természetesen csak olyan jöhet számításba akinek a paramétereit a buli előtt leellenőrzi egy MT! :)
Köszönöm!
Mennyi kiadást írtál? Mert kimoderálták....
Hmm, pedig a "pócm*n*dzser" meg a takarító az nem igazán protekciós *llás. A mai világban csak az nem talál m*nkát aki nem is akar igazán. Lehet, hogy nem akad rá álmai melójára azonnal de ha nem átall a létra fokain egyesével lépkedni akkor előbb utóbb elér valahová. Persze siránkozni mindig lehet, de nem vezet sehova. 50 évesen is lehet számtalan melót találni ahol kimondottan előny ha az ember már nem az a heves vérmérsékletű hanem nyugodt. Keresni kell és nem biztos, hogy azonnal meglesz ez tény. Sőt az is tény, hogy sokszor megalázó m*nkát kell végezni. Onnan tovább kell menni és kersgélni tovább. A lényeg, hogy ne legyél tartósan ***moderálva*** nélkül. Ez a sz*kma egy g*nnyes és buktatókkal teli amiben sok lánynak bele sem lenne szabad fognia. Főleg az idősebb korosztálynak kell nagyon meggondolnia minek teszi ki magát. Nem is tudom mit vártál amikor elkezdtél itt hirdetni? Ez ezzel jár, ha nem bírod akkor valóban jobb ha abbahagyod, de ha már egy vendég nyűglődésén így kibuksz akkor lehet nem neked való ez a pálya. Ha meg úgy gondolod neked való akkor sz*rd le mit véleményeznek rólad és cserélj nevet meg csinálj új fotókat aztán új lányként pakold fel magad :) Ahogy az itt hirdetők 90%-a teszi :)
Álljon meg a menet. Nanáról egy hozzászólásom született ami miatt szét is szedtek. Megjegyzem utána az érintett írogatott nekem privátba meg fel is akart venni ismerősnek. Mivel én nem viszonoztam a kezdeményezést letiltott aztán meg mindig lehordott amikor csak hozzászóltam vmihez. Az az bizonyos hozzászólás teljesen tárgyilagos volt és az én szemszögemből volt bemutatva a dolog. Nem ferdítettem el semmit azt írtam le amit akkor gondoltam, ráadásul a végén kiemeltem, hogy ha nem zavar vkit a kor akkor jó választás lehet. Semmi durvát nem írtam! Nem muszáj elfogadni vagy elhinni de más is ír negatívabb véleményt és még sem bukik ki mindenki rajta lépten nyomon. Nektek lányoknak ezt a fórumot nem is kellene olvasni. Azért van a hirdetők egymás közt rész amit mi amúgy nem is látunk amúgy, hogy ott beszéljetek ki minket. Itt mi beszélünk ki titeket. Ha jót írunk nem jellemző a köszönöm sem, de ha rosszat azonnal megy a kampány, hogy az adott hirdető meg legyen védve 100 féle helyről. Jönnek a feministák meg a nem is hirdetők, hogy megvédjék a másikat akiről azt se tudják kiféle, vagy a másik akinek kapóra jön és még jobban lejáratja a saját előnye miatt. Ne haragudj de nem tudlak sajnálni. Egy szem hozzászólás miatt kibuktál és ugyanazt a nagy feneket kerítetted a dolognak mint egyesek, aztán most csodálkozol, hogy parázs vita lett belőle. Semmi szükség nem lenne erre. Ha csak nem az önreklám....
Szívesen adnék 6822 nyálkot, de legalább a felét kimoderálnák. Szóval a baj nem hiányzik.
Tanulság: Olyan lányhoz kell járni, akinél a pozitív beszámoló természetes, ezáltal el is hagyható! Vagy... van esze, talán utal arra, hogy elviseli, ha nem visszhangzik tőle az internet, vagy személyesen kéri a kritikát, rászánja azt a 5-10 percet (a maga idejéből).
Kedves Önérzetes Leányok!
Ez a fórum tényleg a mi marhaságainkra jött létre!
Ha elnézitek, hogy böfögünk a sörtől, fingunk a babtól, anyázunk a közlekedésben, akkor a véleményünk is van annyira szent. Nem aljasságból születnek a nem kedvező vélemények, sőt, sokszor erősen szubjektívek, amire egy igazi nő legyint.
A férfiállat a tényeket szereti. Nem az érzelgős hülyepicsaságot, hanem a megfogható, értelmezhető információkat. A mi agyunk így működik. Ha azt írja, hogy kicsi a melle a lánynak, akkor nem azt írja, hogy ronda, csenevész, hanem egy viszonyrendszerben elhelyezi. Aki ezen megsértődik, az másmilyen világba való.
Egy példa volt a sok közül.
Nyugodtan reflektáljatok a MT beírására, kizárólag konkrét állapotra, történésre alapozva!
Meg kell köszönni a beszámolót, mert bekerültetek a köztudatba!
Ám a nem kellemes dolgokra úgy érdemes reagálni, hogy "legközelebb remélhetőleg megtaláljátok a közös hangot". Önm..ne...ment, semmi egyéb.
Továbbá szintén sebészi pontossággal rá kell világtani a találkozó negatív, de valós pontjaira!
Mondjuk el lehet árulni, hogy nem igazán volt szimpi nem kellemes lehellet. A bozontból kukucskáló őslakók. Az alkudozás, a bunkó követelőzés. Az elhanyagolt fizikai állapotból (erőnlét hiánya, tónustalanság) eredő kellemetlenségek. A bávatag passzivitás. Rengeteg egyéb dolog, ami konkrét és nevesíthető. De csak az lehet a kifogás tárgya, általánosító érzelmi kirohanás nem!
Innentől támadhatatlan az álláspontotok, a többieknek meg lesz egy támpont, amihez alkalmazkodhatnak, amikor veletek kívánnak vétkezni.
Debrecennek rengeteg hírdetője van, mégis csak az a néhány perlekedik itt oktalanul.
Tudjátok... amíg l...r van, légy is lesz.
Pontosan, a valamire való szolgáltató nem fröcsögi tele ezt a fórumot sem a saját ajnározásával sem másik pocskondiázásával. Ő a helyszínen odateszi magát és nincs szükség semmilyen kampányra, hogy tudjuk jó a szakmában :)
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · marcus80!
kaptál 1 lájkot ;)
Hopsz! Na látod ebben igazad van! Rutintalan fórumozó vagyok. Gondoltam, hogy a pozíciókat, időtartamot nem kell megosztani, mert az majd úgyis embere válogatja... Ki hogy szereti... Gondoltam olyan infókat osztok meg, ami másoknak is hasznos lehet, mint elérhetőség, találkozási hely. *rat direkt nem írtam, egyrészt úgyis kimoderálnák, másrészt pedig szerintem 'piaci helyzetben' nem is lenne etikus nyilvánosságra hozni, a konkurenciához semmi köze hozzá. Fel kell hívni, elmondja. Aki erre is sóher, az sajnálni fogja a p*nzt a találkozásra is...
Igazából nem tudom, mit kellett volna még leírni, de ha megosztod velem mire vagytok kíváncsiak, akkor legközelebb pótolom a hiányosságokat.
Peace out!
Megöregedni pofon egyszerű.Csak jó sokáig kell hozzá élni.
humm · Kvázi-tag · Nem akarok beleszólni ebbe a vitába, de sajnos állásügyben nincs igazad. Magyarországon, pláne a Dunának ezen az oldalán már egy "pócm*n*dzseri" vagy takarítói állás is protekciós, főleg ha valaki már elmúlt 30. Napszámba elszegődni paradicsomot szedni, már az sem könnyű, előre le vannak osztva a brigádok hónapokkal szezon előtt, ha nincs ismerősöd nagyon nehéz melót szerezni. Van aki keményen lobbizik az önkormányzatnál hogy bejuthasson közmunkára füvet nyírni - ez sem könnyű hacsak nem etn1kum valaki.
A többihez nem szólok hozzá.
Hogymá tezsvír?
Én nem érteni burkina-fasóiul, csak mádzsárúl.
;-)
Anettáról még mindíg senkinek semmi???!!!
TibetiSzerzetes · Tag · ...másik oldalról vélemény...
Én folyamatosan nem találok megfelelő munkaerőt. Pedig legalább annyit kellene, hogy egy normális raktárkészlet felmérés. Eddigi legjobb 16% tévedéssell csinálta meg (ebben volt minden: kihagyás, pluszban több súly, vagy csak lusta volt megemelni a zsákot, és tippelt) ... Aki meg jól csinálná, annak meg munkája van, vagy túlképzettségénél fogva nem akármilyen munkát vállal el. (mielőtt itt jönnétek, egy kicsit messze vagyok Debrecenhez).
Ugyanakkor a mai állásközvetítési rendszer sem megfelelő (munkaügyi központból könyvelő állásra festő szakmunkást küldenek ki. Hirdetés esetén még hónapokig jönnek az oda nem illő önéletrajzokkal...).
Sokszor a változás is nehéz. Az első lépés mindig nehéz. Tudok olyan területet nem egyet Magyarországon, ahol szinte befektetés nélkül igen jól meg lehetne élni csak a természtetből (mondjuk az itteni sz.lgáltatást is lehetne ilyen természtbeninek mondani:) ). Hiába áldoztam rá időt, pénzt, és energiát, hogy felhívjam az ottaniak figyelmét. Semmi. Senki nem hajlandó még keresztbe tenni két hajszálat sem. Persze a hivatalban nap, mint nap találkozom a sok segélykérőkkel. Pedig régi igazság, hogy nem halat kell adni, hanem megtanítani horgászni.Elég nehéz, ha valaki nem akar tanulni.
Ezek a leosztások csak egyes helyeken megy, mennek. Én például nem találok elég embert gyógynövénygyüjtésre még 2500Ft-os bejelentett órabérért sem. De aki összegyüjti még felvásárlási árat is fizetnék, de hiába magyaqrázom ezt, ehhez úgynevezett "vállalkozói gondolkozás" kell. ahol felfogja valaki, hogy nem óránkét el vagyok, hanem ha 1kg-t gyüjtök, akkor keveset, ha 100kg-t gyüjtök, akkor meg 100szor annyit kapok.
Akárki akármit mond, az én meglátásom szerint Magyatrország még mindig sokkal jobban a lehetőség hazája, mint nyugat. Ott el lehet menni alkalmazottnak, kap az ember egy bért és kész. Ha vállalkozni akar, akkor meg ahhoz nagyon sok pénzre van szükség. Nálunk még mindig viszonylag kevés befektetéssel nagyon jó lehetőségek vannak. Na persze dolgozni kell érte...
üdv és derűs napokat
Fütyülős · Őstag · Én megyek neked gyógynövényt szedni. Hol lehet jelentkezni?
Köszönöm :-)