sziasztok tudtok ajánlani olyan csajt aki vállal popót?
sziasztok tudtok ajánlani olyan csajt aki vállal popót?
Én jártam Merci22-nél.
A jól bevált telefonszámokat nem vették fel a hölgyek, így tévedtem rá a szimpatikus képekkel hirdető új lányra, Mercire.
Telefonos egyeztetés: Nagyállomás környéke. A telefonba eggyel nagyobb házszámot mond, aztán mikor odaérsz a ház elé, és felhívod, eggyel kevesebb házszámot mond, és hogy az előbb mondott házszám mellett van a cél. Ebben csak az a gáz, hogy a páros és a páratlan házszámok vannak egymás mellett, az eggyel kisebb, az a *** moderálva *** van, úgyhogy séta át a másik oldalra, ismét házszám keresgélés. Ismét hívás, akkor azt mondja, hogy elromlott a kaputelefon, és a barátnője 2 perc múlva le fog menni. 3 perc dekkolás múlva türelem elfogy, ismét telefon, akor azt mondja, hogy már útban van a barátnője. 1 perc múlva valóban meg is érkezik. Lépcsőn fel a 4. emeletre, lihegés.
Az ajtón belül egy lány fogadott fehérneműben (eddig jó), akit próbáltam alakra és arcra beazonosítani a hirdetésben szereplő lánnyal, de sehogysem sikerült (ez már nem annyira jó). Kicsit vaskosabb a leányzó, de nem sokkal, arcra sem ugyanaz, a haja is más, hiányoznak azok a melírozott hullámos fürtök, viszont csinosnak mondható, arcra helyes, formás fenék, jó cicik, ezért úgy döntöttem, hogy maradok, ennyi tortúra után jó lesz az. Átlagosnak mondható ajándékot rendeztük. Natúr francia nincs alapból, ezért nem is kértem. Nem invitált a fürdőszobába, de indulás előtt zuhanyoztam, ezért erre nem is kérdeztem rá. Vegyvédelmiben indult a francia, közben megkérdeztem, hogy mindenhol lehet-e simogatni, azt mondta, hogy igen, kivéve a puncit. Menet közben aztán pontosította, hogy a mellet ugyan lehet, de a bimbót azt nem, mert az idegesíti :(. Pedig nagyon jó cicijei vannak, formás, nem gravitáló, hegyes bimbókkal. Az akcióhoz készülődve hanyatt fektettem. A punci borotvált, azonban nem frissen, kissé borostásnak mondható. Ekkor kissé szétnyílt az a rés, ahol a behatoló támadást terveztem indítani, és szokatlan dologra lettem figyelmes. A barlang belül citromsárga színű volt. Rákérdeztem, hogy mi ez a sárga? Azt mondta, hogy olyan gyógy izé. Ettől a behatoló támadási kedvem alábbhagyott, és inkább egy franciás befejezést kértem. A végkifejlet után kikísért a fürdőszobába, hogy ott távolítsuk el a vegyvédelmi felszerelést. Nem volt zuhanyzási lehetőség! Azt mondta a leányzó, hogy éppen festés van. A kád félig volt koszos függönyökkel, csak a mosdókagyló volt használható. Hevenyészett tisztálkodás után gyors öltözés és távozás.
Próbáltam reális képet festeni az átélt élményeimről, amely azonban elkerülhetetlenül keresztülmegy egy saját szubjektív szűrőn, de remélem, hogy hasznos információ tartalom hámozható ki belőle.
Segítene valaki? Voltam januárban egy aranyos kis szőkénél,a Melange kávézó melleti házban,csak elfelejtettem nevét.Tudja valaki? köszi
Helló!
Mártit (apróban lévő 50-es) én már hívtam...volt "szerencsém" hozzá. "Házhozszállítást" kértem, pontosan érkezett a megadott helyre...mikor megláttam megillyedtem. Elég csúnya az arca. És ,olyan falusi tésasszony kinézete van. Kedves volt, nf: meglepően jó, kellemes. Aktus folyamán, nála is elszakadt a g*mi, (gondolom kenés hiánya állt fel) erre megillyedtem és inkább haza küldtem. Tisza volt ugyan, de..ilyenkor döbben rá az ember ,hogy bajt is csinálhat magának az ilyen találkákkal. Ha jól tudom, most a Fényesbe rendel.
Ha 26-27 éves volt, átlagnál jobb állapotú, modern lakásban (legfölül), akkor valszeg Lili volt az.
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Ha valaki járt már erotikus masszázson Debrecenben és megosztaná velem tapasztalatait szívesen venném a hozzászólását.
Masszázson vagy amúgy ? Mert masszázson Ryta és Alaxa rendelt ott.
Biztos én vagyok túlérzékeny, mégis megkérdem: muszáj volt így?
Tényleg olyan fontos megalázni, sértegetni valakit? Nem lehetett volna finomabban megfogalmazni azt, hogy nem jött be külsőre? Kötelező volt leírni, hogy "megillyedtem"? (Megjegyzem, ilyen helyesírású szó NEM létezik...)
Nem lehet kultúráltabban fogalmazni, és elengedhetetlen epés, gúnyos megjegyzéseket tenni valakiről? (Gondolok itt Gróf úrra is...)
Biztos észrevetted már, hogy az arc nélküli hirdetések elég lutrik - vagy bejön a hirdető, vagy nem. Aláírom, fontos a tájékoztatás, az értékelés. De az, hogy még így utólag, ebben a stílusban, közvetetten belerúgunk valakibe, az - szerintem - mindennek a teteje. Még mindig nem sikerült adaptálni azt a tényt, hogy az itt hirdető lányok és nők érző emberi lények? Ha esetleg erre a kérdésre nemmel válaszol valaki, talán nem is érdemes ilyen kalandokat keresnie...
A bányarém akkor is felküldi a szenet a bányából ha csipkerózsika jelmezét veszi is fel!
Szia!
Valóban kérdezted, mire én természetesen nem fogok nemleges választ adni. 1: Én hívtalak fel, nem te erőltetted magad. Amit megrendelek azt meg is eszem. Általában.2: Valóban iagzad van neked is és bremának is, hogy talán fogalmazhattam volna kicsit normálisabban. 3:Azért olyan egetverő rosszaságot nem írtam, hogy a kenyered vegyem el. Szó se róla, nem szólok bele, de a könnyebbik úton haladsz. Kedves, jó hozzá állású, tiszta nő vagy.És még a technikád is kifogástalan. Akció közben is figyelmes, odaadó voltál. A külcsínnel sincs semmi baj, egyszerűen nem tetszik az arcod. Ennyi. :-) De hát nyilván nem 20-on éves vagy már. Apropó, Gróf K. anniyra nincs jó dolgom, mint gondolod....van erről egy teóriám is.De ezt inkább nem osztom meg.
Ha már itt járunk, írnék beszámolót a '.[pont]' névvel apróban hirdető (***moderálva*** elérhetőségű) hölgyről is.
Telefonban is kedves, erősen rekedt hangú színésznő. Az illetmény nagyon baráti, akárhogy is nézem. Szerintem egyedül fogad, bár lehet a tv azért ment a másik szobában, hogy ne legyek biztos abban, hogy egyedül van-e. Ott a pont, én is így csinálnám. Azt írja magáról ,hogy jókedvű...sajnos ez nem így van, 2x voltam nála, mindkétszer ugyanazt a kálváriát mesélte el, ami hosszas és valóban rosszkedvre "derít" bárminemű érző lényt. Nyafog, ez se jó, az se jó. Ezt ne így, azt ne úgy. Profi hirdetőnek tekintető, a viselkedését illetően. Ha hagyod magad ,ahogy én hagytam, nem sok jó vár. Szinte könyörögni kell, hogy maradjon a lámpa felkapcsolva. Alakra amúgy csini, nekem tetszik. Bőre szép, szolárium barna. Popsija a legjobb, csak sajnos az is tabu. Megpuszilni is alig engedi. Grimaszolgat, furcsán tesz aktus közben. Unott. Bár lehet teszek még egy próbát. ;-)
Egy 'közvélemény' kutatás: Ez csak engem zavar, vagy másokat is?
Ma kicsapta a biztosítékot, a (szintén) apróba hirdető Andi, jelenleg 3 képpel gazdagítja a hirdetők sorát. Jó húsos csaj, a pozitív értelembe, ma majdnem fel is hívtam, de a 3. kép...
Lányok,asszonyok: miért nem lehet a sarkatokat, ápolni? Visszataszító. Nyilván, nem csak az apróban hirdetők közt vannak ilyenek. Tata létemre én is odafigyelek erre (is).
Fele-fele arányban van „igazatok”, szerintem nem rossz arány. Ettől még nem dőlt dugába a karriered. Tata majd matat itt-ott az tuti, neked meg lesznek új vendégek. Az élet ilyen.
A könnyebb út azt jelenti, hogy lehetnél a teszkóba pócm*n*dzs*r akár, ott nem mondhatod, hogy fujj konzerv, nem rakod fel, itt ha olyanod van, fel sem veszed a telefont. Itt egy óráért több, mint egy napi ottani ***moderálva*** kapsz és nem kell fáradnod ***moderálva*** anomáliák megoldásával.
Elnézést kérk, de nem kívánok parttalan vitába bocsátkozni.
Az első bekezdés volt az én véleményem, a második magyarázat – amivel nagyjából egyetértek. De vitázni nem kívánok róla, az én véleményem, én sz...tam, én babusgatom. Más legfeljebb elkerüli.
Képzeld magad virágkertésznek, nagyságrendben azonos a ber*h*zás, a j*vedelmezőség is, a konkurencia főként... mennyivel szebben hangzik!
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Ember az emberhez úgy viszonyul, hogy ha a másikon észrevesz valamit, ami nem felel meg neki – egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy mélyebben megfigyeli a másikat, hanem olyasvalamit vesz észre, ami számára felülről, felszínes észrevétel alapján nem tetszik –, akkor elkezd lekezelően ítélkezni, de anélkül, hogy érdeklődést alakítana ki iránta: kifogásol, elítél. Az emberiség jövőbeni fejlődése szempontjából a legnagyobb mértékben antiszociális – talán paradoxul hangzik, de mégis igaz –, ha valakinek olyan tulajdonságai vannak, hogy közvetlen szimpátiával vagy antipátiával közelít a másik emberhez. :) A hirdetésed nyugodtan tedd vissza, mert nem kell a negatív emberekkel foglalkozni, persze véleménye lehet.. de vajon ő kívülről egy Van Damme? :) Mindig azok bírálnak, akik magukkal nincsenek megelégedve.. számukra tükör vagy.. Ne add fel! :) Mina
Ez ám az intellektuális erotika!
Szerintem vedd fel a repertoárodba, meglátod, egymást t*p*ssák majd a sok görvélyk*ros bölcsész, meg *nf*rmatikus!
:DDDD
Tisztelt Hirdetőink / Látogatóink!
Kérjük, hogy a diskurzust a Csevegés fórumban folytassák, ez a Debreceni fórum.
Köszönjük
Szerintem Off-oljuk a témát. Nem gondoltam ,hogy a 2. hozzászólásom, ilyen mértékű oda-vissza "vitatárgy" lesz. Olvastam én már itt valóban cinikus, lekezelő, megalázó hozzászólást is, valahogy annak mégsem volt ilyen visszhangja. Talán többet nem is írok semmit. Utoljára hozom fel, ne vedd ilyen komolyan a sorokat Márti. Az írásaidból is látszik, hogy értelmes, érző és kedves ember vagy. Szerintem is tedd vissza a hirdetésed. Szép napot mindenkinek. OFF.
Üdv Tisztelt Makktársak!
A mai napon én is sikeresen makktárssá avatta magam, ennek az élményét osztanám meg veletek:
Előre jelzem, hogy összehasonlítási alap nélküli ömlengés fog következni! :-)
Ez volt az első alkalom, hogy ilyen szolgáltatást vettem igénybe, ezért alapos kutatómunka (hirdetési oldalak és fórum bömgészése) előzte meg a választást. Így jutott a döntés Barby(23)-ra. Kicsit aggódtam a korábban olvasott eléhetetlenségi problémákra, szerencsére elsőre sikeresen elértem telefonon, valamint a találkozó napján is. Időpont, hely egyeztetés problémamentes volt, a megadott helyen, időben várt. Lejön elém és felkísér a lépcsőn a helyszínre. Mint írtam korábban is nincs összehasonlítási alapon a hellyel kapcsolatban, szerintem a célnak tökéletesen megfelel.
És hogy milyen a leányzó maga? A képeken Ő szerepel, arcra és testre is bejött, nagyon csinos, kellemes kinéztű Nő. Tényleg cserfes, beszédes, ami kellett is a feszülség oldására. Zuhany után rábíztam magam kis francia oda és vissza és az általa és általam is leginkább preferált pozícióban repített a csúcs felé. Részletekbe nem mennék bele, amit kértem, azt mindent lehetett, persze nekem semmi perverzióm nincs, így könnyű... .-) Az élmény nagyon kellemes volt a kezdeti stressz ellenére is. Kis csevegés és búcsúzuhany után lekísért és elbúcsúztunk. Remélem még fogok találkozni Barbyval! :-)
u.i. Igen, ez az első hozzászólásom a fórumban és biztos azt fogják mondani, hogy kerítő vagy manager vagyok, erre teszek magasról. Én tudom milyen volt az élmény és Barby tudja. És ennyi elég...
Aki nem hiszi járjon utána... :-)
Peace out!
Tisztelt Moderátorok!
Én betartottam a szabályzatot.
Tik olvastátok már?
...az egy dolog, hogy volt egy szubjektív kérésetek...