Sziasztok!
Tudtok olyan szolgáltatót, aki fogad párt is?
Köszi előre is!
Sziasztok!
Tudtok olyan szolgáltatót, aki fogad párt is?
Köszi előre is!
Fütyülős · Őstag · Micsoda érdekfeszítő hozzászólások!
Bocs! :(
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Üdv. Gróf! :) Nem tudom, hogy ki miért akar bárkinek ártani, s talán nagyon jól teszem, hogy nem ártom magam bele semmibe, minek is? De meg kell jegyeznem, hogy szeretlek olvasni.. :)) Téves elképzelés, hogy bárkit becsmérelnél, vagy leírnál.. tudok a sorok mögött olvasni, a véleményedet osztom általában.. Őszinte lánynak tartom magam és megmondom valakinek, ha igazán becsben tartom, az idő most volt éppen rá alkalmas... Köszönöm, üdv. Jázmin (Mina) :)))
:D "Most érkeztem városotokba" kezdés helyett javasolnám a visszatértem hozzátok kifejezés használatát! És nem lenne haszontalan az sem ha az anno itt használt névvel (nevekkel!!!!) térne vissza a versenyző!! Vagy ez "néhány" látogatóban kellemetlen érzéseket ébreszthetne? Kérdésem költői.
degye75 · Lelkes újonc · Jázmin (Mina) (30)-nál járt már valaki, és megosztana velünk valami infót?
Üdv! :-)
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Egy vagyok a sok milliárd közül, ki ma él a Földön.
Nem több, s nem kevesebb senkinél.
Járom az Élet rögös útját, mint bárki más.
Elbukok, felállok, eltévedek, visszatalálok.
Ha fáj : sírok. Ha örülök : nevetek.
Dolgozok, küzdök, álmodok, vágyok, szeretek.
Nincs álarcom, sosem volt. Helyette :
"Kigombolt inggel , meztelen lélekkel, rohanok a nyílzáporba."
Élek : Boldogan, néha összetörve, de mindig remélve.
Adok : mosolyt, vigaszt, bátorítást, szeretetet...
.... ha kell, tetőt, vizet, kenyeret.
Sokszor félek, de hamar bátorrá válok.
Erőt merítek egy szál virágból, egy csillogó szempárból,
nap fényéből, esőből, csillagokon túli világból.
Aki bánt, annak megbocsájtok.
Aki szeret, mindig örömmel látom.
Ez vagyok én, kedves Gróf! :-)
Mina
Csá Nelly18 érintene irjatok köszi!
***Tisztelt Hirdetők! Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
*** moderálva ***
pöcörő · Kvázi-tag · Légyszi pihend ki magad!
Nehogy már itt versdélutánok legyenek...
Ez a fórum más okból lett kitalálva.
Nacsá!
Hi, Rita 19-ről valakinek frissebb infója? Privátba is jöhet.
tx
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Üdv. pöci :)
Azért mert az embernek vannak kedves hozzászólásai, még nem kell falnak menni... megértettem.. tehát itt szerinted mindenki érzéketlen... Semmi gond, nem haragszom :) Pá pöci :))
Mer jobb lenne, ha egyszerűen leírná, hogy húzzaf..omba k..cs..g nemvagynormális?
Ha a moderátor helyt adott, akkor másnak kuss van.
Sikerült beregisztrálnom harmadjára is, talán mostmár sikerül megjegyezni az email címet és jelszót :D
Jártam én is Lolánál anno igaz nem most volt még tavaly nyáron talán valamikor, el is gondolkodtatott amit írtatok hogy ugyanarról a nőről beszélünk-e vagy sem, de biztos vagyok benne hogy igen.
Nem akarom leírni ennek az ellenkezőjét, még ha velem úgy is történt, viszont érdekes lányt ismertem meg a személyében, engem anno gyertya láng mellett fogadott, és megkérdezte huzzuk-e ki az ülőgarniturát vagy jó lent előtte is, ezt csak azért írom hogy stimmelnek-e a dolgok egy emberről beszélünk-e. Persze ez lehetett másnál máshogyan is.
Egy szó mint száz, a lány csinos, nekem teltebbnek tűnt mint a képeken de gondolom ez már szinte normális. Érződik rajta hogy nem debreceni születésű és el is mondta hogy utazik folyton pestre meg vissza. A stílusán is érződik persze, de vagy azért voltam rá jó hatással mert én pont az ellenkezője vagyok neki, vagy pedig mert simán jó napja volt.
Nekem viszont annyira nem, ennek ellenére mindent megtett hogy nekem jó legyen, tényleg fura ezt leírni azok után amiket leírtatok, de akkor azt hiszem én egyedi eset voltam nála.
Egy órára fizettem be, összeségében nem bántam meg, a mutatvány is összejött végül nagynehezen, és még csak egy mondat sem hagyta el a száját hogy mit nem szabad, vagy hogy nem jó.
A végén még beszélgettünk egy jót az én külföldi életemről, illetve az ő életéről nagyvonalakban, még ittam egy keveset majd távoztam.
Nem cáfolni akarom amit leírtatok, sőt el is hiszem hogy így történt vagy hasonlóan... Biztosan számít ki hogyan áll a dolgokhoz és emberekhez, "mentségemre" szóljon akkor még elég kevés lánynál voltam talán emiatt is volt más az egész.
Ha azt hinnétek nyomni akarom szegényt, eszemben sincs, elég sok beszámolóval tudok szolgálni a nyilvánosság számára, és tényleg a 3. regem már, voltam bubuka18, meg bubuka123 is ha jól emlékszem :D Aki nem hiszi járjon utána ;)
pöcörő · Kvázi-tag · Dalmi(21): Kicsit husibb, mint az ideálom, de kedves arc és alapvetően elfogadható test. Aranyos és próbál is megfelelni az ügyfélnek, de véleményem szerint egyetlen porcikája sem akarja ezt az egészet és ezt érződik is végig a találka alatt. Pusztán megélhetésből csinálhatja, ami nem is lenne baj, ha el tudná velem hitetni az ellenkezőjét. Neki most nem sikerült, így én a jövőben hanyagolom, pedig egy ügyfélközpontú hozáállás esetén visszajárósa lennék.
A "mostérkeztem városotokba" Petra(30) gyakorlatilag már megfordult itt többször korábban, a név lehet változott a legutóbbihoz képest, de a szolgáltatás színvonala sajnos nem. A korábbihoz hasonlóan nála is eszembe jutott az elém lökött mozdulatlan akácfa hasáb feeling.
Lizi(40): nekem ő egy kellemes meglepetés volt. Sokadik volt a listámban, mert az előtte lévőek vagy nem értek rá vagy fel sem vették a telót. Minden mindegy alapon elmentem hozzá üríteni és kifejezetten pozitív érzésekkel, feltöltődve távoztam. Mindent megcsinált amit kértem, mindent úgy ahogy kértem. Semmi nyafogás, sőt, még egy kis extrát is kaptam, amit nem is akartam, de jól esett. Köszi!
Újabb megerősítés számomra, hogy az idősebb hölgyek sokkal stabilabb színvonalat képviselnek, mint a tizen/huszonévesek ha el tudunk tekinteni a zsenge selymes bőr és a fiatal pofika látványától.
Réka(23): évszakról elnevezett utca, klasszikus panel szoba abból is a mini verzió. Épp egy ágy és egy szekrény fér be. A lány arca szép, bár én nem szeretem a rövid hajú lányokat és szerintem rajta is sokat dobnának a hosszú fürtök. A szája igéző, de sajna a francia nekem nem jött be, mert túl erősen csinálta. A hozáállás teljesen gépies, a teste kicsit husi, de nagyon jól áll neki. Nekem ez a része bejött. Az érzés végig az volt bennem, hogy minél előbb élveznem és távpznom kell - legalábbis ezt sugallta a szótlanságával és a gépies mozdulataival.
Egy érzéki franciával, hosszú hajjal és jóval több kedvességgel királynő lehetne itt debrecenben.
Betti(20)-nak meg dobjunk már össze egy Chemotox-ra valót, mert látom sebes és teljesen szerte szét van kapargatva a szúnyogcsípéses lába. (Legalábbis merem remélni, hogy erről vanb szó és nem valami bőrbaj...)
Petrával "jött"Kecskemétről! :D
Üdv!
Vannak itt néhányan, akik ki tudja milyen okból, de szeretnek messzemenő következtetéseket levonni és aztán notóriusan lehúzni másokat. Az okát ne keresd, mert nem érdemes! Szerintem a szimpátián nagyon sok múlik az első alkalommal és ettől nagyban függ, milyen érzésekkel fogsz távozni a légyottról. Attól, hogy valaki nem vállal bizonyos dolgokat, mondjuk a saját és a vendégeinek az egészségét védendő, az még nem jelenti azt, hogy nem jó amit csinál. Csak úgy kell hozzáállnod neked is, mint egy jó partnernek. Saját tapasztalatból merem állítani, hogy ha sikerül a Hölggyel kellően egymásra hangolódni, nem bánod meg a látogatást, olyat kaphatsz, mint kevés másik helyen. Normális keretek között mindent megcsinál, amit bárki más is. Ha a szájába szeretnéd befejezni, akkor viszont ne ide vágyakozz, mert az nem esélyes nála. A fenntlévő hírdetők közül szerintem igazán jó választás. Persze ez csak az én véleményem.
Ja igen. A nagytiszteletű "megmondóemberek" véleményével illik csínnyán bánni. Jobb a saját tapasztalás hidd el! Csak egyszerűbb azt írni egy nőről, hogy nem jó, mint esetleg bevallani magunknak, hogy bennünk is lehet néha hiba. De tőlük ilyet ne várj, ez a képesség nem a sajátjuk.:) Pedig milyen kár...
humm · Kvázi-tag · Akkor már helyesebb a "visszajött" kifejezés.
Most nem az összeesküvésről vagy a Hölgyről szeretnék értekezni, inkább csak rávilágítanék, hogy meddig bírsz elmenni az általánosításokkal és mikre ragadtatod magad.
Nekem fúrcsa, hogy erre az "50-es p*hap*csök" kifejezésre senki nem kapta fel a fejét. Sem a vendéglátók soraiból, sem pedig a látogatók köréből. Neked mindenki puhapöcs, aki 50 felett van? Én azt nem merném leírni így.
Kíváncsi lennék, hogy az említett 50-esek mekkora büdzsével járulnak hozzá a "szerelem napszámosainak" a bevételéhez. Úgy gondolom nem kevéssel. És a szexuális együttlétnek vannak más dimenziói is, mint amit te el tudsz képzelni most. És ha valakinek kell már egy kis segítség ahhoz, hogy jól érezze magát (és nem a p*tencianövelőkre gondolok), egy hangulat, egy kellően intim környezet egy kis odafigyelés és egy kis empátia, akkor olyan nőket és helyeket keres ahol képesek ezeket megadni. De ez csak ott lehetséges, ahol erre már érett és kellően tapasztalt a vendéglátó. Vannak ilyen Hölgyek a palettán, többek között az általad említett és válogatott kritikákkal felagatott is. Bár még én messze vagyok az említett kortól, de szeretném azt hinni, hogy nem mindenki gondolkodik így mint te, és van hely a nap alatt az "50-es p*hap*csöknek". Reméljük neked nem lesz ilyen problémád soha, és ha eléred azt a kort, némi élettapasztalattal felvérteződve talán tartózkodsz az ilyen jellegű általánosító megfogalmazásoktól. Én személy szerint már annak is nagyon örülnék, ha az ifjúi hév közepette, midőn másokat minősítesz gondolkodnál is kicsit és nem k*pk*dnél mindenkire aki épp nem olyan mint te magad. Sok sikert hozzá!
Megint voltam a Csilla30-nal,ugyanolyan jo bombazo.mint volt,de a baratnoje,Virag se elhanyagolando!
Hello. Voltam múlthét kedden Enikő23nál . Teljesmértékben megvoltam vele elégedve. Klassz a csaj. Tovább látogatom ezt a korosztály meglátjuk ki lesz a befutó. XD Anonymcsödör.