Szuzy19 nél mik ezek a 2008 as képek? Ha róla készült akkor a képen 13? :)
Szuzy19 nél mik ezek a 2008 as képek? Ha róla készült akkor a képen 13? :)
Vagy a 30 körüliek közül is jöhet akár valaki (Maya 29 feeling, ő nagyon bejött, de az eddigi legjobb partnereim is 26-27 évesek voltak, csak ők már nem rendelnek).
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Bettina, Linda)
Igazad van Jázmin32 egy oltári nagy kamu korábban már én is kifordultam tőle. Annyiban hasonlít a képekre hogy ő is nő.
A Szilvi28-as kritikádat nem teljesen értem. Igaz hogy már régen voltam nála de akkor tökre úgy nézett ki mint a képeken. Bár nem kértem hogy álljon rá a mérlegre :) de egy igényes, vonzó, természetes, nőies nő volt. Meghízott vagy hogy érted hogy "kissé vastagabb"?
Nincs jelenleg Kedra 19 kire gondolsz?
Haliho, szeretnem a segitsegeteket kerni. Mar jo ideje keresek egy igenyesebb lanyparost, akik csinosak, jol neznek ki, es tenyleg tudjak, mi kell egy ferfinak, kepesek csapatmunkat vegezni igenyesen. A rozsak mennyisege nem szamit, ha mar lud, legyen kover, de akkor szinvonalat kerek cserebe. Remelem lesz olyan makktars, akinek van pozitiv tapasztalata ezen a teren, es nem "onreklamot fogok kapni. Elore is koszonom!
U.I.: Bocsi az ekezetek miatt.
Akarom mondani "onreklem".
Ahh, nem tudok mar irni se, keso van, nezzetek el nekem XD
Szerintem olyan mint a kepeken. Amugy meg egy No nem egy targy es nem is egy vonal, hogy vastagsaga legyen.
Jázmin 32 fotógarancia :)
Persze írtam is hogy Szilvi28 nagyon ott van , csak számomra úgy tűnt.
Kendra19 pedig tényleg nincs fent épp , de telefonban nagyon cuki hangja volt.
Bogika 23 nem ajánlatos!!! Privbe kérdezhetsz!
Üdv !
Már nekem is felkeltette az érdeklődésemet mert kellemes fotói vannak :)
Milyen a kényeztetés a végén ? Valami komolyabb (szex is) vagy csak kézi akció ?
Ha úgy érzed, hogy nem publikus a válaszod jöhetne privátban is.
Speciel megkérdezném tőle elsőkézből de nincs hirdetése:( remélhtőleg nem tünt végleg el.
Haha mekkora szar :D
Szomorú volt a Lázár?
Buktam? Mekkorát? Miről beszélsz? Kevesebb paranoia ember
Jo pihenest! :)
Viki 29-ről van itt fenn beszámoló, nem túl pozitív hangulatú - én csak akkor mennék hozzá,ha 180 fokos fordulatot vett azóta. Van ilyen Saulusból Paulus?
Az én tapasztalataim Ninettkénél 100%-ban, Barbi 23-nál kicsit eltérnek.
Ninettke 27: Csinos, de ez az egetlen pozitívum, amit írhatok róla. Merev lárvaarc. Érkezéskor a telefonhoz képet egy-két újabb ukász, mit nem szabad. Utána a kezdés után fokozatosan kizökkent az újabb ezt sem, meg azt sem lehet-ekkel. Abszolút robotszerűen teszi, amit tesz, az örömokozás legkisebb érzékelhető szándéka nélkül. Bármilyen kedvesen is próbáltam dédelgetni, azt is tartózkodóan fogadta, jó esetben tűrte, ha tűrte (de máshol alapnak számító érintéseket sem). Megjegyzem kolleginájánál, Lindánál semmi gondom/gondunk egymással nem volt. Nálam 1/5, kerülöm.
Barbi 23: Összességében sokkal jobb mint Ninettke, de a (futószalag)munka rutinját, az ihletettség teljes hiányát nála is érzem. Csók nincs, puszi van. De ő legalább kedves (és a popsija púcsítva tényleg beszippantó),érinteni is többféleképpen lehet, egy-két kisebb kérést is kiakadás nélkül teljesít, és ha volt is már nagyobb élményem, nála már meggondolom a visszatérést. Sok mindenen tudna javítani. Én mint vendég, megtisztelve érezném magam, ha nem fürdőruha (na jó, bikini) lenne a ruha alatt -az már hab lenne a tortán, ha lenne némi választási lehetőség néhány rafkós fehérnemű darab, combfix között). Pozitívum a dögös magassarkú cipője, kérésre fenn marad. A logisztika sem rocket science - ha előző nap egyeztetek, nem azt kell mondani,hogy holnapra a neved úgyis elfelejtem, hanem felírni. Sőt az időpontot is, mert hiába jelentkeztem be, másnap ez részéről feledés homályába veszett, és csak a szerencsén múlt, hogy egy óra csúszással tudtunk találkozni. Ezek olyan apróságok, amelyeken könnyű javítani, és amiken javítva a vendég megbecsülve érezné magát. 3/4 per 5.
Barbinál én is jártam még akkor amikor csak az apróban hirdetett néha. Akkor még a csókot hagyta, legalábbis nekem igen. Amúgy én is egy erős 6-7 pontot adnék neki 10-ből. Picit műies amit csinál ill. az egész lány nekem picit műnek tűnt. Próbált kedves lenni de érződött rajta, hogy csak egy újabb kuncsaft vagyok a sok közül.
Ebben egyébként az azonos nevű de fiatalabb Barbi21 a rekorder. Ő anyira sótlan, hogy már süt róla az, hogy semmi kedve az egészhez. Komolyan mintha egy robot lenne aki teszi amit kell nulla beleéléssel vagy bármivel.
Őt amúgy láttam ruhában az utcán is. A boltban is úgy vásárolt (ahol én is) mintha egy gép lenne. Lehet valójában egy szexrobot, csak nem programoztak bele érzelmeket :D
pöcörő · Kvázi-tag · Ahogy látom a beírásaidat, neked fontos, hogy ne "lávaarc" legyen a csaj. Mivel Viki szerintem vetekszik Barbi21-el ilyen tekintetben, így ha jót akarsz magadnak akkor kerüld el. Nem beszélve a többiről.
Én voltam nála 2 vagy 3 alkalommal, de mosoly nem hagyta el az arcát, illetve beszélni is csak akkor hallod, ha kérdezel valamit. A közvetlenség csírája is hiányzik belőle. Már-már én éreztem magam kellemetlenül, hogy meglátogattam ilyen masszázs jellegű kéréseimmel, amit elvileg ő sz*lg*lt*t. Süt róla a "muszály ezt csinálnom" feeling.
Egyébként a nővel aklatilag és arcilag semmi bajom nem lenne, de nem sikerült egymásra hangolódnunk. Ha másnak igen, akkor valószínűleg bennem van a hiba vagy nagyon nem voltam neki szimpi.
Más részről a végkifejlet tekintetében sem sikerült kimozdulnunk a "megsimogatom a farkad a végén amíg el nem spriccelsz" síkjáról, ami lehet szintén csak nekem szólt és másnak tovább is elmegy. Fr*nciáról már álmodni sem mertem nála. Mint írtam próbálkoztam többször is....hátha, de nem.
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb másfél éve voltam a gyergyó utca elején egy nőnél... fekete haja volt akkor, hosszú... esetleg nem tudjátok merre lehet vagy rendel e még... ha igen milyen néven van fent ?