***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!*** (Anitabellini)
Szisztok ! Arcos lindánál voltam a fr*nciája nem rossz de a fototi sokkal jobbak mint ő maga. Csalodtam :(
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!*** (Anitabellini)
Szisztok ! Arcos lindánál voltam a fr*nciája nem rossz de a fototi sokkal jobbak mint ő maga. Csalodtam :(
Sziasztok!Eddig csak figyelő voltam a forumon viszont megosztanám 1-2 tapasztalatomat!
Linda 24 fotoi tényleg jobbak a valoságnál.Viszont fr*nciával,hozzáállással nem volt gond.Lakás célnak megfelelö átlagos panel!
Zsanett22,Nely24:
Ugyanaz a személy.Januárban voltam nála kb.Aligvártam végezzek.Amig nem ***moderálva*** addig viszonylag kedves volt.Aztán találkoztam egy másik mt-vel aki a másik szobába igyekezett a kolléganöhöz.Ezt még elis néztem,pedig már itt lépnem kelett volna.Majd gyors mosdás ***moderálva*** eggyeztetése és action.Fr*ncia unott,f.darab volt végig.Viszont ami kiverte a mércét az egyértelmüen a kis palotapincsi volt ami action közbe a szobában le-fel szaladgált majd az ágyszélén vinnyogott a csaj pedig még beszélt is hozzá nah itt fogtam magam és viharszerüen végeztem és eljöttem.Utolag viccesnek tünik pedig nem volt az.Egyáltalán nem ajánlott kategoria.
Sziasztok!! Szeretnék érdeklödni Anita24 iránt.. tud valaki rola valamit??? köszönöm
Sziasztok!
Linda (24) -ről tudtok valamit? A képek valósak?
Hello!
Valósak de retusált műtermiek.
A következő lányokrol tud vki valamit?
Barby 23
Bonita 22
Pamela 20
Hello. Linda 24-ről vki vmi infó? :D volt már nála vki? képek alapján nem semmi a csaj
Sziasztok
Sziaszto,jövöhéten megyek a Városotokba,s kinéztem 3 lányt
Lara
Gehorgina
Gaboca
Ha valaki tud segiteni valami infoval a lányokrol azt meg köszöném.
Sziasztok!
Olyan lányt keresnék debrecenben akinek szőrös.
Tudtok ilyet?
Szia! Megkellenetanulni írni!!! (Meg kellene tanulni írni !!!) Mielőtt írsz valamit küld el egy nyelvtanárnak. SZÉGYEN ez a tudatlanság !!!
A Tisztelt Szerkesztőség ezekre is odafigyelhetne. Az egész fórum tele van írástudatlanok hozzászólásával !!! MAGYAROK vagyunk és nem tudunk magyarul !!!
Sinclair · Tag · barcsak ez lenne itt a legnagyobb problema az oldalon...
Jóhogynemmám elküldöd szerencsétlentVágópityuhoz korrepetálni.Kiböngészted megértetted amit irniakart oszt pont.
pöcörő · Kvázi-tag · Sajna nem csak ez a gond velük!
Lia konkrétan semmit nem enged, de ez csak menet közben derül ki:
"-A mellbimbómhoz ne érj, mert érzékeny."
"-A puncimba ne nyúlj"
"-A kölcsönös franciát nem szeretem, majd én kényeztetlek."
+ műnyögések és szemmel látható unott arc.
Ezek a saját tapasztalataim voltak és az is lehet, hogy velem volt a baj....
Én akkor voltam nála, amikor megjelentek itt Debrecenben, szerintem az elsők között, remélem időközben változtatott a stílusán.
Egyébként a képekhez képest lényegesen terebélyesebb az alsó részeken, már-már túlságosan is, de ezzel nem is lenne semmi probléma, ha a hozzáállása nem ilyen lenne. Sejntem miért kell olyan sűrűn tanyát bontaniuk.
18-án már mennek is tovább ahogy az adatlapjukon írják...
Sinclair · Tag · turneznak egyet a csajok :)
Sziasztok! Átdobná valaki Lizi számát? Thx!
Megvan.
Nem régen léptem be az oldalra,még senkivel sem létesitettem kapcsolatott. Valaki máris ki tiltott ! Hogyan működik ez?
Nándi · Őstag · Egy minden részletre kiterjedő beszámoló!...... :) Köszönöm szépen Melinda!
Sziasztok ! Megbízható masszázst keresek Debrecenben, 35 feletti hölgy személyében. Jövöhéten .Ajánlani tudtok ???
Köszi. JAMES22