Csak nem Mesi Miskolcról??
Csá.
Csak nem Mesi Miskolcról??
Csá.
lilja · Újonc · Valaki tudna esetleg véleményt mondani az alábbi lányok valamelykéröl?
Lara 22
Dalma 21
Réka 22
Barby 23
Aliz 22
Jázmin 21
zandras · Tag · Nem de Öt is nagyon várjuk.....................
Sziasztok!
Van olyan lány pár akit ajánlani tudtok? Fiatalok érdekelnek.
Sziasztok kollégák!
A minap meglátogattam Orsi (24)-et. Nagyon közvetlen cserfes lány. De amiért odamentem az nem volt 100%-os. Hideg kézzel kezdte el állítani a Jancsit, aztán gumi, mert az NF az nincs benne az alapban. Óvszeres franciát azt kaptam előjátéknak, és nem is csinálja rosszul 10/8. Aztán kis lovaglás, majd kis szemből. A fejét végig oldalra fordítva, a beleélés teljes hiányával. A teste szép, mármint ha valaki a vékony picike ciciket szereti. De visszajárósa nem leszek.
SZASZTOK . SZERETNÉK REGI 18 ROL VALAMI INFOT TUD VALAKI KÜLDENI
Irina (21)· debreceni szexpartner · Újonc · Sziasztok. Lányok ma érdekes dologra lettem figyelmes. Rólam tudni kell hogy soha nem dolgoztam sehol Debrecenenen kívül,erre a mai nap viszont a Tisztelt VL Szerkesztőség figyelmembe ajánlotta a következő linket ***moderálva*** ahol tényleg fennt vagyok. Hosszadalmas telefonos beszélgetés során sem tudtunk megeggyezni mivel nem hajlandóak leszedni a képeim,az ő str*gójuk lopta el a képem és ők dolgoznak vele. Magyarázat küldjek nekik személyi igazolványt és akkor lehet hogy le fogják szedni. Szóval nem tudom hogy mit képzelnek egyes emberek magukról.
HELLO MINDENKI NEK SEGITSETEK MÁR NEKEM MIT JELENT: NFVSZ,KF
nfvsz: natúr francia végig sz*jba
kf: kölcsönös fr*ncia
de sanszos, hogy kimoderálják :)
Gondolom csak Meli Cica lehet.....
Csá.
Tisztelt Musus05!
Nem azzal van a gond, ha valaki több helyen is hirdet. A problémát az okozza, hogy hogyan tud egyszerre két egymástól távol lévő városban is lenni :(
A kétes jelölőt Öntől eltávolítottuk.
Feleségemmel keresnénk mindenre nyitott lányt köszi.
Üdv!
Bár a múltkor nem jött össze a találkozó, tovább próbálkoztam és most sikerült bejutnom Linda 21 hez. Telefonban korrekt tájékoztatás majd sikerült megfelelő időpontot találnunk. T*ciban rendel, bejutás normál, a képek fedik a valóságot nagyon csinos a lány , és nekem arcra is bejön, még egy gyors program egyeztetés majd irány a tus, ami átlagos célnak megfelelő, nagyméretű törcsi. Szoba a célnak megfelel bár az ágy lehetne egy kicsivel jobb. Nagyon készséges kedves, nekem barátnős feeling volt, csókkal indítottunk, majd francia ami egész jó csak néha kicsit kézimunkázik közben amiben nem ügyes, csak rángatta, így kértem h inkább szájjal csinálja tovább:) aktus többféle pózban, jól rámozog nem csak odatartja magát, hátulról nagyon formás, isteni a feneke , finom illatos bőr, részemről ajánlott a lány, én biztosan felkeresem még.
minerva · Újonc · Szimpatikus vagy nekem a képek alapján! :)
Tévedsz ez már nem ***moderálva***,hanem ***moderálva*** ezzel l*v*m magam.Vágod???(metroman)....(kukta nem vagy tíltva.D
A közösségi oldalam az meg rám tartozik.és azt csinálok amit akarok.Nem tiltottam le mindenkit.NANA
Sziasztok! Valaki tudna nekem segiteni hogy ki vallal videki latogatast?
Privatban is johet, hirdetotol is.
Udv. Es szep estet mindenkinek.
Ismét a körünkben üdvözölhetjük Melicicát !Aki tudja hogy ő egy régi tagja a vl-nek és persze a legjobbak közé tartozik . ISTEN HOZOTT ÚJRA KEDVES MELINDA .
Sinclair · Tag · sajnos igy van ... ezt is figyelembe kene venni
Dalmi!
Meséssé tetted a napomat! Isten tartson meg téged nekünk jó sokáig! Uraim! Megbecsülni ezt az égi csodát!