Sziasztok!
Tud valaki ajánlani Debrecenből roma lányt ? Természetesen csak olyat akinél voltatok is.
Privátban is irhattok. Előre is köszönöm
lacee · Újonc · Sziasztok!
Tud valaki ajánlani Debrecenből roma lányt ? Természetesen csak olyat akinél voltatok is.
Privátban is irhattok. Előre is köszönöm
Sziasztok írnátok nekem debreceni lányt aki vállal popót és egyedül rendel?
Barby23 és Zsuzsa23-ról,legyetek szivesek egy kis biztato beszámolót küldeni.Jöhet privátba is.Köszönöm.
Andika19-ről egy beszámolót szivesen elfogadnék ,mielőtt meglátogatnám Privátba is jöhet.
Rengeteg infot találhatsz pro és contra Barby23-ról, csak be kell írni a nevét itt jobboldalt a kulcszó keresőbe. A többi lánynál is ott érdemes előbb kutakodni, mielőtt kérdezősködtök, kedves fórumtagok. Ugyanis legtöbbünk, aki már írt, nem fogja még egyszer ugyanazt leírni.
sziasztok tudna valaki segiteni nekem ma este megyek debrecenbe tudna valaki ajanlani egy fiatal lanyt aki egyedűl dolgozik?? este 9-10 óra fele. ha igen irjátok már meg ki az? egy tapasztalatlan pasi
szevasztok aki tud valamit Lizi(40)- ről az írjon legyen kedves!
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Félreértésen kívül más nem történt ;)
Greti32, p*pot vallalsz? privatba vallaszolj!
Hali!
Nem csak ő, van még pár hirdető akit semilyen formában semilyen időpontban nem sikerült még elérnem.
Valaki elmondhatná hogy az ilyen hirdetéseknek mi az értelme..
Hello Sinclair!
Jó a megfigyelésed , hívtam a Nelly Kelly számát,tényleg felveszik, és minek? Ezek szórakoznak velünk? És most néztem, hogy a Kyara nevet már meg is változtatta. Na ezt már nem értem, de ő tudja. Tudsz valaki 20 év körüli szőke ügyes leányzót? Előre is köszi.
Nándi · Őstag · Netán nem ártana ha figyelembe vennéd az időszakot amikor elérhető:)
Sinclair · Tag · ez pontosan igy van,nincs eldugva a jobboldali kis kereso ablakocska,tessek batran hasznalni,sok hasznos infot kaphat onnan az ember
Azt nem tudja valaki, hogy Lia, Barbi és Amira melyik városból érkezett hozzánk?
Barbinak a nem műtermi képét már láttam fent, vagy székesfehérvár vagy győr/sopron volt a helyszín. Valahonnan a dunántúlról az tuti.
Már nem vagy tíltva és bocsi véletlen volt.NANA
Hódmezővásárhely a "*** moderálva ***" oldalt nézegesd
Fütyülős · Őstag · Akkor miért nem privátban kérdezted? :)
Fütyülős · Őstag · Tapasztalat jöhet velük kapcsolatban. Kissé gyanúsak a képeik! :/
Sinclair · Tag · persze julcsi 25 = maya20 al :)
jazmin 19 meg eleg gyanus szerintem hogy nori 18 lesz :)