Nézd meg LINDA 25 új hírdetőnket. WOW!!!!!!!!
Ha tényleg olyan élőben is, akkor ...
Van szép arc, mellméret (kebel)baráti, alak is közelít a 10-hez...
Már csak egy jó barátnő feeling kell és új királynőt avathatunka már meglévő 1-2 lány mellé.
Nézd meg LINDA 25 új hírdetőnket. WOW!!!!!!!!
Ha tényleg olyan élőben is, akkor ...
Van szép arc, mellméret (kebel)baráti, alak is közelít a 10-hez...
Már csak egy jó barátnő feeling kell és új királynőt avathatunka már meglévő 1-2 lány mellé.
Aliz 19 - el terhes szex? Ez kicsit meredek.
Én is így jártam... Kedvem is elment az egésztől...
Anita 24 majd rájön, hogy vagy alkalmatlan a pályára vagy változtat a hozzáállásán (de aki így kezd be, az alkatilag ilyen pr*m*t*v és csak erőlködne a kedvességgel is - ami nem megy nem kell erőltetni)
Lili 26 nálam már a telefonban leszerepelt, mondtam is neki ez nem stílus. Egyetlen (!) kérdést tettem fel neki a ledarált listája után - és már ahhoz sem volt türelme, hogy arra kedvesen válaszoljon. Hívd fel, döntsd el Magad, de merj kérdezni is.
Köszi Durmoll az infot.
Hy.
Igazi mélytorkos csajt kersesek.Valakinek tipp?
Szerintem a LILI nem flegma lány egyáltalán!nekem pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban mind az együttlét mind a kommunikáció rendben volt!
Másrészről igényes, és nem kamuképekkel hírdet.Lehet, hogy rossz napja volt!
Köszi Pusher.Én inkább rád hallgatok,nekünk is lehet rossz napunk.Én nem itélek előre a képei pedig megbabonáztak.Köszi
Kukta, nem mondtam, hogy hallgass rám. Nem ítéltem előre, elmondtam a tapasztalatom. Ez volt a konklúzió: "Hívd fel, döntsd el Magad, de merj kérdezni is"
Igazad van Durrmoll hissz én kértem véleménnyt.Azért ne haragudj.Üdv
linda 25, valaki volt?
Nézz vissza néhány lapot vagy keress rá itt a Debrecen fórumon belül a kulcsszavakhoz beírva, Linda 25-ről 2x írtam már.
Hali!
Rég nem voltam a böszörményi heninél, de most azt hallottam cickót csináltatott. Igaz? Ha így van tuti megyek megint.
Isteni MILF.
JJP
Tud valaki INSTAND információval szolgálni Szerena 38ról? :)
Privibe is jöhet, köszi
davidovo · Újonc · Srácok tudtok e ajánlani természetes dús "pamuttal" rendelkező hölgyeket??
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
Én sajnos nem tudok......
Bár tudnék. Csak az a baj, hogy a mediterrán típus már kiment a divatból... :(
én megnövesztem neked, ha szeretnéd :)
Sziasztok!
Az apróban masszázst hirdet egy fiatal lány, akinek az itteni és a "társoldal"-on lévő képei alapján Ryta kolléganője lehet. Valaki járt már esetleg nála, és megosztaná a benyomásait? Esetleg azt is, hogy a gyakorlatban miket vállal, mivel Rytáról is lehetett olvasni, több mindent is, mint ami a hirdetésében szerepel.
Előre is köszönöm,
Üdv, quency
haban · Tag · Szia Vivike. Én szeretném ha megnövesztenéd, voltam már nállad elégedetségem lázsd hozzászóllásom az oldaladhoz. Egyre nehezebb találni természetes szőrzettel rendelkezőt pedig az már kuriózum és bizony van rá igény. Bár a szőke és ritka szőrzet már nem annyira látványos, sőtt.....
Nándi · Őstag · Az apróban hirdető Edinak a milf kategóriából azt hiszem olyan amilyenre vágysz! Régebben volt a hirdetése mellékleteként olyan kép amin látszott:D