Csak szeretnéd barátocskám..;) Eszem ágába sincs mentegőzni,pont Neked? :DUgyanmár....;) Inkább menj pihenni..;)
Csak szeretnéd barátocskám..;) Eszem ágába sincs mentegőzni,pont Neked? :DUgyanmár....;) Inkább menj pihenni..;)
Barby témában:
Szerintem a most fent lévő képek közül a 13-as adja vissza legobban a valóságot, de ez nem jelent semmit. Ugyanis ez mással is előfordul, hogy nem pont úgy nézett ki valóságban mint a képeken. Gondoljatok csak a sok műtermi képekre. Nekem a külsejével csupán annyi észervételem lenne, hogy abból a szem kifestésből nem kellene annyi. De ha Neked Barby így jó, akkor legyen... Viszont a lépcsőn való felsétálást hátulról nézni mindenképpen nagy élmény. A környezetre meg szerintem végképp nem lehet panasz, nyugalom a házban, és tiszta minden.
Grrrrrrrrrrrrrrrrrr, a képeket és a szövegeket értelmezve...nekem nem adja..hasra azért gyúrhat..:)))
Hello !
Info valakinek Nelly 19 ről Shell kút mögött? Vagy tényleg igaz a hír ami a városban járja? Valaki irja már meg mert nem akarom elhinni...privátba is irhatjátok köszi
Érdekelne még Orsi18 vagy ez a korosztály.
Sinclair · Tag · nekem azt irta hogy szimpatia alapjan csok.szoval akkor megsincs,vagy nem volt szimpatia?
Palika28 · Újonc · Én is voltam már nála, én csak jókat tudok rólla mondani, igazán formás lány! És van csók, szimpátia eseten tanusíthatom, mert engem ugy lesmárolt, hogy csak na! Én nyugodt szívvel tudom ajánlani!!!
Az infót ugy gomdoltam hogy hova tünt mert nincs hirdetése. Nem is öt kapod ha elmégy akkor mi van?
Üdv Mindenkinek!
Az Anita (24) nevű leányzóról tud valaki valamit. A képek bomba jók, viszont ahogy a telefonban "egyetetett" az illúzió romboló volt, pedig szerintem a normális kommunikáció rajtam nem múlt.
Sziasztok! Db, Csapó-n vagy közeli környékén tudtok valakit? Nem értem miért nem lehet kiirni, hogy ki hol rendel? :) előre is köszi
Csapóhoz közeli út a fény..felé vezet:) ott hibátlan szolgáltatást kaptam Orsikától,akihez visszajárós leszek ugy tünik.nem fapofa mindenre vevő franciska jó. cicik nekem be jött próbáld ki.megéri
köszönöm, jelzem ha bejött az ajánlásod :)
Kiara vagy Kyara28 érdekel mer az utóbbinál hát én gyorsan kifordultam onnan.
Nándi · Őstag · Kedves kis csajszi,Nekem bejött a műsora:) Még bizt visszatérek!
Nándi · Őstag · Minden Kedves ismerős és ismeretlen Hölgynek Boldog Nőnapot!
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sok Boldog Nőnapot
Minden kedves itt hírdető kedves hölgynek BOLDOG NŐNAPOT!
Fütyülős · Őstag · BOLDOG NŐNAPOT!!! :)
Fütyülős · Őstag · Ja, és Boldog Zoltán napot is! ;)
Köszönjük :)
haban · Tag · Lányok, vonzóak és szépek vagytok és ott vagytok domborúak ahol kell SOK BOLDOG NŐNAPOT!!!