Nem mindegy, mert ha nem privátban, akkor Rajtad kívül más is okosabb lesz a kínálattal kapcsolatban. Pont ezért van a fórum, pont ez a nem felesleges kommunikáció.
Nem mindegy, mert ha nem privátban, akkor Rajtad kívül más is okosabb lesz a kínálattal kapcsolatban. Pont ezért van a fórum, pont ez a nem felesleges kommunikáció.
Szia.
Akkor, ha lehetséges, esetleg, ne fogd vissza magad és amennyiben időd engedi, írj róluk néhány sort légy szíves. De tényleg.
Csá'.
Sziasztok.
Kb. két hete vasárnap délelőtt hívtam hét hölgyet az akkori időpontban elérhetők közül. Csak egyikőjük vette fel - Petra 29 - aki nagyon normális volt a telefonálás közben is.
Vki magyarázza el nekem tudatlannak, h. miért fontos a hívószám-kijelzéses hívás/hívásfogadás. Ha jól emléxem, tavaly írtak erről és azt is hogy egyre több hölgy csak így lesz elérhető és tényleg.....
Előre is kösz.
Csá.
Szia, Emilyről és Anitabelliniről légy szíves beszámolni. Aliz 22-nél voltam, Malompark ***moderálva***, de eljöttem, sokkal gyengébb a megjelenése, mint amit a képei sugallnak. Egyrészt biztos nem 169 cm, max 159, ez nem is lenne baj, mert én az alacsony lányokat szeretem, ebben nem tudom miért kell lódítani - a magassággal nem nyer több ügyfelet. Az arca nem tetszett, de ez nyilván szubjektív. Olyan lányokra nem költök, akik után nem fordulnék meg az utcán, és őt észre sem venném. Ami pozítívum, hogy amikor mondtam, hogy nem az esetem, akkor is kedves maradt, nem ment át durciba.
kiara és nóri
kiara és nóri
Valószínűleg a lányok többsége így védettebnek érzi magát bűncselekmény ellen. Ugyanakkor ez tényleg felesleges, mert ha bármi történne, a rendőrség konnyedén kideríti a hívó kilétét (vagy legalábbis a számát).
Nyilván ki lehet még zárni néhány ismételten zaklató vagy negatív előzmények után jelentkező vendéget, bár ha nagyon akarja, kicseréli a sim-et és kész. Szóval egyetértek, én szeretném, ha fogadnának a lányok számkijelzés nélküli hívásokat; egy elfogadható köztes megldás lenne, hogy tájékoztatást még adnak számkjelzés nélkül, időpontegyeztetéshez meg "számos" hívás kell kell. Egyfajta rejtett nyomás is van a dologban -ha kijelzássel hívod a lányt, időpontot egyeztettek, majd nem mégy, a lány (vagy edzője) bármikor zaklathat, ami visszatartó erő, hogy ne menj. Szerencsére ez ritka, de elvileg nem lejhet kizárni. MIndenesetre szerintem azok a lányok (minden más "egyformasága" esetén), akik fogadnak számkijelzés nélkül is hívásokat, a vendég nagyobb mértékű diszkréciójának biztosítéka miatt több vendéget tudnak fogadni. Van akinek ez jól jönne, van akinek meg így is van bőven vendége.
Vikk · Újonc · Sziasztok! Debrecenben hova érdemes masszázsra menni? Régebben jártam párszor Elviránál (a tantra, lingam masszázsa nagyon bejött + dekoratív és meztelenül teszi a dolgát), de Őt már nem tudom elérni, ill. hirdetése is lekerült. Valami hasonlót keresek Debrecenben vagy a környékén. Javaslat?
Előre is köszi!
Időpont egyeztetés miatt kell inkabb a szám,hogy ha csak szórakozik valaki,meg igy legalabb be lehet azonosítani nagyjaból ki kicsoda,vagy ha bármi gond van vele,olyan néven mentem el,amit legközelebb fel se veszek már stb.meg utana lehet nézni feketelistan,volt e másik lanynál problema vele.
valamelyik nap pont egy olyan hivott,aki már egyszer bejelentkezett és nem jött el,mondtam neki h nem tud jönni,mert már átvágtál,erre mondja, hogy ez céges telefon..ja mondom ,persze..
Szerintem olyan már nagyon kevés van,hogy bántani akarnának egy lanyt,vagy ilyesmi.
Emily (23): a képeknek köze sincs ahhoz, amit személyesen látsz. Talán a göndör hajjal ő van a képeken, a fehér fehérneműs képek alapján egy érett nőt várnál, de nem. Olyan kis pici, vékony lány, hogy inkább sajnáltam. Ettől még lehet jó, de nem nekem...
Szia Elvira!
De jó végre rólad, hírt hallani. Már nagyon aggódtam érted, hogy baj történhetett. Örülök, hogy jól vagy. Remélem elérhetlek akkor pár hét múlva.
sziatok valaki volt már Melinda 20-nál vagy csak ennyire nem jó a csaj ???????
Üdv Mindenkinek!
Ti hogy vagytok a tetkókkal? Nem tudom de nekem egy pár lány már így képről is gusztustalan. Tele firkálva azzal a sok tetkóval, aminek maga sem tudja a jelentéssét vagy mondani valóját. Vannak itt olyan lányok akikből alig látszik valami, mert mindent eltakar a sok undorító firkálmány. Egyesek úgy néznek ki mint a kifestőkönyv. Az egyszerű tetkókkal semmi baj, de amikor az egész már odafajul hogy egy nagy paca az egészazt nem tudom értékelni és undorító. Azért az ezeket a tetkókat készítőket is megnézném. Ennyi tetkós ember mellett mennyi a bevallott jövedelmük.
Pár éven belül az orvosoknak és a sírásóknak lesz jó dolguk. Ezeket nem lehet büntetlenül csinálni. Ezeknek a tetkóknak meg lesz az "áruk".
Kíváncsi vagyok nektek mi a véleményetek ezekről a dolgokról.
Párként látogattuk meg Andrea23 nevű hölgyet nemrégiben.
Nos...feledhetetlen élmény volt.
Már a telefonban is nagyon kedves, ami szinte felüdítő volt a sok egykedvű, goromba lány után. Személyesen pedig...csakis jókat tudunk írni róla: imádja a szexet...nagyon készséges, velem is (én a pár női tagja vagyok), s a párommal is. A képei közel sincsenek a valósághoz...értem ezt úgy, hogy sokkal de sokkal jobb c saj élőben, mint a képek sugallják....:)))
Voltunk már más lányoknál is Debrecenben, de összehasonlíthatatlanul kellemesebb volt Andreával. Alig várjuk, hogyismét talákozzunk! Köszi Andrea!!!
Te tiszta beteg vagy tesó! :))))
Hi, SImonffy tca elején tudtok szolgáltatóról?
Szia. Február 13-i hozzászólásban írtam róla. De ha rákeresel a nevére, akkor is megtalálod.
Üdv.
Bocsi nem nóri hanem Nóra!!!!!
Szia! Persze mindenkinek meg van a saját véleménye. Éppen erre lette volna kíváncsi hogy kinek mi a véleménye a tetkókról. Az is igaz, hogy annak kell hogy tetszen aki viseli. Nem tudom hogy valaki a háta közepére vagy a seggére készített tetkóból mit lát. Én nem a készíttetők pénzéről írtam hanem a készítőkéről. Lehet nem jól írtam, de a tetkó készítőkről akartam írni. Az utolsó megjegyzésem, hogy itt csak ismeretlenül a feltett képek alapján tudsz megítélni egy lányt. Elsőre csak ez a lehetőséged van. Utána ha beszélsz vele vagy ha találkoztok természetesen több szempont is előkerül. Nekem is volt már olyan esetem amikor a lányról csoda képek voltak feltéve és amikor felhívtam és megszólalt azt mondtam hogy bocs de ez nem kell. Volt olyan is amikor elmentem hozzá és megláttam őt és a lakást akkor visszafordultam.
Elsőre csak az itt feltett képek állnak rendelkezésre. Sajnos a debreceni felhozatal nagyon felhígult. Sok a lenyúlós lány. A lenyúlást itt úgy értem hogymire odamégy hozzá addigra a szolgáltatás felét extrában akarja adni.
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Leslie!
Gondolom eddig rossz helyen keresgéltél, de azért szerintem ne általánosítsunk, hogy minden debreceni csaj rossz. :)
Ez így ebben a formában szerintem nem állja meg a helyét.bocsi, hogy beleszóltam, csak nem tudtma megállni, hogy ne tegyem meg.
Szép Estét Mindenkinek!
Csáó