Sziasztok!
Megoldotta a másik oldal adminisztrátora! :)
Szerintem 1 hétre mindenképpen betervezek egy debreceni kulturális továbbképzést magamnak! :)))))
Sziasztok!
Megoldotta a másik oldal adminisztrátora! :)
Szerintem 1 hétre mindenképpen betervezek egy debreceni kulturális továbbképzést magamnak! :)))))
Szevasz Geróf! Mostanában téénleg ritkábban írtál, de ne aggóggy, a törzstagok soem mennek ki a divatból! Valami jó teszt mostanában? Figyu, a színvonal nem valami erős, alig van 1-2 igazán csinos lány. Azokat már kb. ismerem, de semmi új. Tudod hányszor jár úgy az embör, hogy jó képek után nagy csalódás fogaggya? És a mi a gáz, még a 18-22 évesek között is. Mondhatod nekem, hogy leharcolt plasztik profik nem kellenek, persze, az eredeti playmate-nél nincs jobb, de úgy látom, hogy most még egy-két győri versenyző is felüdülés lenne (pl. Regina, Klaudia, stb, de Sopronban is van egy-két felső kategóriás alak) szóval elszipkázták az igazán szép lányokat (Regi!), de nem jött helyettük új, eza szitu. Nacsá!
besza*r*k, hogy mindent moderálnak... az előző kommentemben a moderált szó egy 2004-ben megnyitott sport létesítmény amiben nyáron is űzhetőek a téli sportok. most épül mögé még egy bővítés gyanánt.
A nemrég megjelent Kinga 22 engem is érdekelne.Nem hiszem el hogy február 12-óta senki sem látogatta volna meg.Ha valaki volt már nálla legyen szives irjon egy beszámolót.
Az nagyon jó lenne! Nagyon csinos vagy!
Sziasztok!
Krisztina 35-nél járt már valaki?
Jól jönne egy kis infó akár privátban is előre is köszi.
Gyere, várunk! Egy vendéged már mindenképpen lenne...! :-)
Én sokszor próbálkoztam már hívni, de soha nem sikerült. Állítólag a szombat délután a nyerő időpont nála. Én hétköznap próbálkoztam, du.4-5 felé az sikertelen volt. Ez még tavaly volt
Hi!
Biztos hogy ugyanarról a lányról beszélünk?
Mert én ezeket a képeket még nem láttam, szerintem új lány.
Írd már meg légyszi privátban hogy milyen néven rendelt tavaly és merre.
Akire te gondolsz az krisztina(33) volt, és biztos nem így nézett ki. Szerintem ez a lány nem ugyanaz mint aki ő volt.
Amira 18-al nagyon vigyázzatok és a barátnőjével is! (Szöszikehh 18).
Amirával akarsz találkozni megkapod a másik lányt.
Elmondja az *rakat a leányzó és mire kif*z*ted az egy órából csak fél óra lesz, mivel úgy dolgozik.... Minden *xtra. A környezetet inkább nem is említem.
Csak azért írtam mert ne essetek az én hibámba. Voltam már egy pár lánynál, azok eddig nagyon jók voltak.
Kinga 27-ről van valami infó?
Eddig nem néztem a forumot, mert igazából nem nagyon érdekelt, de mostmár átgondolom.
"Voltam már egy pár lánynál, azok eddig nagyon jók voltak."
Na. akkor irj róluk is !
Ott a pont!
:D És hírtelen felidulásodban regeltél az oldalra!
Sziasztok! Jöttem egy kis beszámolóval. Yvett 20: Helyszín városunk fényesebbik része, persze ne ott szállj ki ahol kell. A képek túl jól sikerültek.B.szobat nem részletezném. A lány igyekszik meg kedves meg minden. De a képek nem fedik a valóságot nagyon nem (legalábbis nem erre számitottam) és ezt nem tudta feledtettni sem az nf sem pedig az ***moderálva***.
Inkább örülnél neki....
Mostani hirdetők közül náluk voltam:
Lara 22
Nelly 18
Anitabellini 18
Emily 23
Petra 29
Aliz 22
Jelenleg ennyi jut az eszembe, nem fogom most mindegyikről leírást adni.
Egyik nf-csinálja jól, a másiknak meg az @ktusa a tökéletes.
Kinek mi, de velük sose volt gond!
Szerintem egy fórum nem arra kell, hogy mindenki leírja hogy melyik a legjobb, mert ez ízlések és pofonok!
Azt írják le, hogy melyik a rossz!
Én elfogadom, hogy ha nem a képen lévő lány nyit ajtót, de télen legyen meleg, és amit mondok neki azt megcsinálja, teljes odaadással! Nálam ennyi a titok.
Ezzel megint lett a fórumba egyel több haszontalan hozzászólás....
Ájem szorri, én kérek elnézést. Úgy van ahogy mondjátok. Bocsessz
Lehet , hogy azok a vendégek már ***moderálva*** :D
Sinclair · Tag · nem olyan biztos az, nagyon jo Kinga 22,amit megdumalsz vele telon azt kapod,pihe puha csajszi,tiszta,erti a szakmajat
Ha nem lennének ilyen kamufotóelfogadók, mint Te, akkor nem rabolná ennyi lány ilyesmivel az időmet.