csilla22-nel volt mar valaki?
csilla22-nel volt mar valaki?
Üdv.
Nemgér feltűnt Kelly 19 nevű formás kis lánykánál járt esetleg valaki?
pöcörő · Kvázi-tag · Akire te gondolsz, az nem az a Viki és akire valójában gondolsz az már nem is a Petőfi téren, hanem a Hadházi környékén dolgozik.
Az érdeklődés tárgya, azaz a Viki(29) a Fényesudvarban található meg.
Lakás teljesen megfelelő, tisztaság van, a lány is rendben van, a fényképeknek abszolút megfelel és korrekt módon masszíroz, bár nem kőprofi. Ennyi volt a pozitívum. A többi számomra negatív volt:
túl csendes és komor a hangulata, ami nekem kicsit lehangoló volt. Mikor én voltam max. kézi befejezést vállalt, de még a ruhát sem veszi le, csak max fehérneműig. A kézi befejezés pedig nála egy igazi szótlan/monoton farokverés. Nem várok érzelmeket vagy kitörő lelkesedést a szolgáltatóktól, de számomra elég nehéz úgy ráhangolódni bármire is, hogy a partner póker arccal néz maga elé.
Összességében nem lenne baj vele mint masszőr, csak nem kellene többet beválallnia (még ezt a kicsit sem!), akkor azt mondom, hogy OK. Ebben a formában azonban lehangoló, mert egyáltalán nem az erotika van a középpontban.
Sziasztok. Látogatóba megyek szép városotokba és gondoltam megkérdezem kit ajánlottok odaát. Anitabellini tényleg ő vagy kamu? Vagy tényleg kit ajánlottok, mindegy hogy fiatal, idős, vékony kövérebb csak jól érezzem magam nála.
degye75 · Lelkes újonc · Szia!
Niki (30) - én őt tudom ajánlani. Sok pozitív beszámoló van itt róla. Én is jártam nála, nagyon jó érzésekkel töltöttem el az időt nála.
Szép napot. :-)
Anitabellini tényleg ő, az utcán élőben is láttam már, hazai torrent oldalakon még filmjeit is megtalálhatod.
Sziasztok! Valami popo sex kedvelő csajt mondjatok már...:) köszi
subfiu · Újonc · Sziasztok!
Tud valaki ajánlani fiatal csinos Dominára nyitott lányt?
Köszönöm!
subfiu · Újonc · Esetleg róluk tudja valaki, hogy vállal-e dominát? Vagy van valami egyéb tapasztalat?
Köszönöm!
zandras · Tag · Üdv Rebeka20?????
haban · Tag · Enikő 23
Sziaszok, kik a leginkább ajánlottak manapság Debrecenben, 35 alatt, inkább vékonyabb kategóriában?
Ha jól látom, Alíz visszatért Hanna néven... már csak masszázst vállal?
Köszi,
Üdv
Szerintetek Caludia(21) valódi képei vannak fent? Mert ha igen akkor az a húbazzeg kategória, nem semmi teste van :)
Üdv! Azt meg tudná mondani valaki, hogy Niki(30)-nál az egy óra akár egy óráig tart több menettel, vagy csak az első eksön végéig tart? Tudom, őt is kérdezhetném, hívom is holnap, csak a tapasztalatok érdekelnek. Előre is köszi ;)
degye75 · Lelkes újonc · Szia!
Én úgy emlékszem, hogy nincs negálva a replay... ;-)
Köszöntem, ez jó hír :)
degye75 · Lelkes újonc · Nincs mit, "Mr. Gatling"... :-)
Mr. Gatling... hát na... remélem nem volt fennhéjázó a kérdés :-) , majd meglátjuk, lesz-e géppityu effektus ;-)
Szia :)
Kell neked ennél több ? :DDD
laller 31 - (1 hozzászólás) írta Szombat, 15:03
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Bujaságangyala(35) na ő egy igazi hentes két napig fájt utánna a fitymám és a masszás amit muszáj voltam átélni azóta is fáj a hátam, bár előtte sose fájt.
Amikor megbeszéltük ***moderálva*** mondot mire oda értem ***moderálva***lett. A képek jó pár évesek ami a képen feszes a valóságban már nem.
A bőnyálasfrancia neki azt jelenti, hogy majd félméterről köp, mint aki felakar húzni hogy eldöntsétek ki az erősebb.
Természetesen azt is csak ott közli hogy nincs gumi nélküli fr*ncia, és úgy veri a farkad mint egy gép.. Átlag -3 Csak nszadistáknak ajánlom.