Jajj hagyd mert rámfogják, hogy a managered vagyok és azért védesz :)
ui. kár, hogy eltűntél :(
Jajj hagyd mert rámfogják, hogy a managered vagyok és azért védesz :)
ui. kár, hogy eltűntél :(
Forumtarsak valakinek tapasztalat a kovetkezo lanyokrol
Ninettke (27)
Ariel (24)
Az általam leírt hölgyek mindegyike masszázst is vállal, ki profibb ki kevésbé. Kinek van masszázs ágya kinek nincs. Mint írtam felhívod megkérdezed aki szimpatikus. Eltérő ízléseink lehetnek, nem biztos, hogy neked bejön aki nekem is. Anikó vállal mást is kérdésedre válaszolva. Milla sajna visszament most nyíregyre de ő egy kimagasló masszőr. Niki és Szilvi elsősorban szexpartner de nem fognak kirakni ha masszázst kérsz.
zandras · Tag · Szia Meli!!!! Mi van veled??? Velem nem is komunikálsz???
Vendég nyikkani mer másik szobából (szomszéd lakásból) jönnek a biztonságiak! Nem semmi! Nyugtasatok meg, hogy azért nem ez az általános.
Meli leszel még elérhető, válasz jöhet privin:)
zandras · Tag · Ha megtekinthetö lessz a hirdetésed akkor válaszolok....
zandras · Tag · Összemoshatjuk a masszázs és szexpartner hirdetöket???????, Csak nehogy ebböl is probléma legyen........
haban · Tag · Szia! Ninettke27- el kapcsolatosan olvasd el az oldalán hozzászólt 11-látogató véleményét, személyes tapasztalatom egyikkel sincs bár tervbe van, de tudom ajánlani Vivike22 nemfogsz benne csalódni. Dönts saját belátásod szerint.
Eleve nagyon vékony a határ a kettő között. Van olyan hirdető jelenleg is aki szexpartnerként hirdet de max kézimunka van a masszázson kívül, de olyan is van aki masszázst hirdet de a helyszínen meg akár két férfi is betolhatja neki. Szóval a lányok összemosták már eleve ezt.
Ugye nem kell nagyon példálózni, van olyan akit állítólag megdöngettek a helyszínen az itt elhangzottak alapján de nem mindenkinek hagyja magát. Ha épp olyan kedve van akkor konzekvensen tagadja a szexnek még csak a lehetőségét is. Szándékosan nem mondok nevet.
Úgyhogy ha a lányok ezt ilyen módon kezelik akkor szerintem nincs értelme nagyon kettéválasztani ezt. Persze mindig van olyan masszőr aki élesen elválasztja a kettőt és meg is sértődik ha szexpartnernek nézik. Csak hát ez így káosz :)
Arielt tudom ajánlani, erős barátnő feeling van nála és nagyon ott van a szeren. Ha nem vagy nagycici mániás akkor bátran ajánlom. A reggeli órákban hívd mert később már nehéz elérni.
zandras · Tag · Ave Káosz és aztán kezdödik a lehúzás stb.......Sajna a lányok adatlapján nincs feltüntetve a menü, pedig menyivel egyszerübb lenne az életünk, és a telefonba sem mondják meg a konkrétumokat (TISZTELET a kivételnek) .......
zandras · Tag · Ezért tartom Myát jó lánynak elmondja a tutit és útánna nincs "ezt nem szeretem" vedd ki az újadat vedd ki a számból a nyelved stb.... Konkrétan: aktuson kivül szinte minden mehet....... Ja és a Mya szereti...söt megköveteli hogy rendesen rendbe rakd (diszkréten rávezet hogy hol és hogy jó neki) Ezek után nem fog elmaradni a hálája.....De ez maradjon köztünk.....Melinda nekem is nagyon bejött (bejön) sajna nem tudom látom-e még....Megyek hivogatom a lányokat remélem valaki csak bejön........
Ariel (24) - nél tényleg nincs nyafogás hogy ezt meg azt nem lehet, odateszi magát, nem bánod meg ha elmész hozzá. Ninettkéhez még nem volt sajnos szerencsém de a lista elején van :)
Melinda nálam it ott van a toppon. Nem tudom én sem látjuk e még..
Helló mindenki!
Hezitáltam picit, hogy hozzászóljak-e, de aztán úgy döntöttem miért ne?:)
Először is Mya max Debiben ismeretlen olvastam róla 37 beszit, mindegyik pozitív volt, sőt a legtöbb nemcsak simán pozitív! Ráadásul nem olyanok írtak róla, akik akkor regeltek be. Tehát ha úgy adódna bár személyesen nem ismerem simán elmennék hozzá, nem úgy mint Debiben sokakhoz (tisztelet a kivételnek, de abból nincs túl sok úgy általában vidéken)!
Aztán a több rózsaszálról. Ezt gyakran alkalmazzák, de csak olyanoknak kifizetődő, akik nagyon jó sz*lgáltatást nyújtanak, mert különben a kutya se menne hozzájuk. Én is voltam visszajárós ilyen hölgynél Pesten (sajna már abbahagyta:( ), de pont hogy örültem ennek, mert bizony szűrőnek tökéletes, és sokkal könyebben be tudtam hozzá jutni, mint előtte. Ráadásul elsősorban az alkudozók kiszűrésére szolgál, mert ugye léteznek efféle vendégek (vidéken még talán többen is, mint Pesten). Amúgy pedig máshonnan vett példával élve, ha én mondjuk 10szeres áron adok egy kocsit, az másnak miért is fáj? Ha nem tudom eladni az én problémám, ha megveszik én jártam jól.
Végezetül pedig a hölgy utolsó megjegyzése nem feltétlenül str*gókra vonatkozott! Ez máshogyan is megoldható...
Üdv
ilko
Pesten minden drágább, több a lakbért, drágább a kaja meg úgy az élet ahogy van. De nálunk ugye olcsóbb, tehát nem fizetsz annyit semmiért mint ott. Ergó belefér, hogy olcsóbbak a dolgok. Nincs azzal baj, hogy Ő drágán adja magát de a telefonban elhangzottak és az ellenszolgáltatás nincs összhangban. Persze, hogy itt olcsóbban megússza a dolgokat és ha ugyanaz a bevétele mint Pesten volt akkor itt több marad neki. Azért az elgondolkoztató, hogy egy pesti megszokott vendégkört miért dobott el azzal, hogy idejött? Pont vidékre ahol eleve más az *razás ugye. Én nem bántottam csak megjegyeztem, hogy szerintem az én véleményem szerint sokat kér el és már nem éri meg, erre ő támadt nekem elég érdekes már már fenyegetésbe forduló módon. Ezek után végképp nem vagyok rá kíváncsi. Mástól megkapom ugyanazt a kedvességet és odaadást *lcs*bban. Lehet nincs csinos pofikája meg csak egy zuhanykabin van a házban de a hozzáállás kárpótol. Pont a csilivi fullextrás dr*ga szolgáltatók akik szerintem rossz irányba viszik ezt az egészet. Mert hát csak a körülményekre gondolva is adódik, hogy a p*nz erősen motiváló tényező. A többi meg színészet semmi más. Persze sajnos a többség az anyagiaktól függetlenül színészkedik. Kevés az aki nem egy szükséges rossznak nézi a vendégeket.
Itt egy példa arra milyen is szerintem a jó szolgáltató.
Melinél volt, hogy 3 órát ottvoltam, úgy mentem mindig, hogy az utsó vendége legyek. Beszélgettünk volt, hogy rendelt vacsit közbe és meginviált, jól átmasszírozott aztán egy kellemeset szerelmeskedtünk. Az egész végén letettem az ellenszolgáltatást az asztalra, meg sem nézte mennyit raktam oda mindig csak azt mondta biztos rendben van. Olyan volt mintha a szeretőmmel lennék nem egy f*zett szolgáltatást vennék igénybe. Hozzáteszem az alap 1 óra volt mindig megbeszélve papíron, de ezt jócskán túllőttük mindig :) Ő is ráért én is akkor miért ne. Vissza is jártam hozzá és többet is hagytam ott mint kért. Úgy éreztem még így is, hogy én tartoztam neki.
Ugye már nem foghatjátok rám, hogy managere vagyok mert már nem érhető el :)
Senki hasonlóval nem találkoztam előtte/utána sem.
Egyébként boldog karit mindenkinek! :)
Üdv. Mindenkinek!
Megszakítom kicsit az eszmecserét egy-két látogatás eredményével hátha hasznát veszitek!
Bogi 20 volt Zafira: Lakás gyenge Liba-kert10/5.A képek valósak élőben talán jobbnak mutatkozik, aranyos dús ajkú NF korát meghazuttoló 10/8
aktus nagyon rendben olyan masszázst kap a farkad bent hogy... gyorslövőknek nem ajánlott 10/9.Ajánlott
Zoé30:Lakás szar,átutazó kupi.10/4 Lány számomra rettenet kép elavult -10kg a csaj, indián mell jakuza hímzések l* előre és ezzel csak pucéran szembesülsz, NFR +4 a csókkal nem kértem,
száraz hüvely kiégett Nő.10/2 Nem ajánlott!
Regi 18: Már írták a lány valódi a mostani képek tükrözik a valóságot szinte hibátlan a kiscsaj.10/10 NF rendben kedves a szerszámhoz.10/7
Az aktus talán valóban túljátszott de nem zavaróan 10/7
A logistika nállam működött de vele beszéltem.
Egészségetekre!