Hello, nyíregyen van...
Hello, nyíregyen van...
ezt biztos ide akartad? valahogy nem tudom összerakni :)
Fütyülős · Őstag · Igen, mivel tiszteletemet tettem a "Nagyfaluban", és ha már ott voltam megírtam. Elvégre ez is élmény! :)
Debrőben nem ment a bolt?? Nyíregyen mitől fog? Lentebb kellene adni "azárból"
Sziasztok! Még új vagyok és szeretnék érdeklődni,hogy tudnátok -e olyan lányt ajánlani aki igazi barátnő feiling és nem lehuzós,CSók nálla alapban benne van :) Várom válaszotok :) Köszike :)
Én is keresem. Aki tud valamit róla, írjon !
Üdv. mindenkinek! Szeretném felhívni a figyelmeteket egy bizonyos személyre, akire nagyon vigyázni kell, hisz nagyértékű csalás és sikkasztás büntényt követett el, a NAV és a debreceni RFk nyomoz az ügyében, a telefonjait lehallgatják, az sms-eit mentik és mindenkit megkeresnek, aki ezzel a személlyel kapcsolatba kerül, került a híváslistája alapján és a személyes találkozóit is figyelik, nyomonkövetik. CSAJOK! ...NAGYON VIGYÁZZATOK, MERT NAGYON NAGY BAJBA KERÜLTÖK, HA FOGADJÁTOK EZT A FÉRFIT!!! Előszeretettel kiviszi privibe a lányokat, először kényezteti, aztán bántalmazza őket és kényszeríti bizonyos dolgokra, mivel neki is vannak "lányai" csak nem Debrecenben, egy picit távolabbi nagyvárosban. Az elmúlt hetekben volt házkutatás nála, lefoglaltak dolgokat, hamarosan előzetesbe kerűl, de addig is éli és kihasználja az itteni lányokat. Nem szereti az óvszert, pedig hepatitis-sel fertőzött és más egyéb egészségügyi gondjai is vannak, ami abban nyílvánul meg, hogy állandóan köpköd és hányik, meg pukizik. Egy kis szemékyleírást adnék erről az emberről: a férfi a 30-as évei végén jár, elől kopaszodik, barna hajú és szemű,kb.: 110-120kg, 170-175cm magas, ha ideges akkor kicsit dadog, amúgy gyorsbeszédű, a bal lába rövidebb, biceg, gyomorgyűrűje van, az alkata nem igazán férfias, inkább nőies, alma formájú, szereti a drága ruhákat, mint a Camel, Tommy H,stb...... kereklámpás fekete Mercikombival, vagy lila Suzukival, vagy vajszínű Citroen Nemoval jár. 3097....4-es-as és 7045....3-as telefonnal rendelkezik,de van dobós telója is, s néha szám nélkül hív. Nem debreceni, hanem 16km távolságú városban lakik, a neve kezdőbetűi Zs, sokat hazudik, sajnáltatja magát, ugyanakkor hirtelen kedélyállapot változás lép fel nála és akkor agresszív, durva. Nos röviden ennyit erről a csalóról.
Sziasztok! Adrienn21-ről és Kitty21-ről tudnátok adni infót???? Nagyon fontos lenne! Előre is köszi :)
Elolvastam,köszönöm
Izabella (18) egy szép és kedves lány. Viszont a franciatudása nagyon gyenge, és az időt is szűken méri.
DEBRECENBEN VAN EZ A ZS. ÚR!!! ÉRDEMES ELOLVASNI ÉS TÁVOL TARTANI MAGUNKTÓL!!!!
Miért keresed ezt a kis flegma lehúzós libucit? Olvasd el azt a sok-sok véleményt, amit korábban kapott. Ha tényleg hirdető vagy, akkor sem érdemes bármit is kezdeni vele.
Amira Adriana párosról kinek van infója?priviben is jöhet
Képeken tényleg szép. Ami nem látszik az az, hogy combja vaskos, és rajta a bőr gyűrött, valamint a mellein is látszanak az erek. ***moderálva*** kiveri neked kézzel, amit magadnak megtehetsz ingyen, arról nem is beszélve, hogy a kézimunkát magának mindenki jobban tudja. Sok sikert hozzá, érezd jól magad nála. :) Hátha bejössz neki, és rád izgul, és majd nem érzed azt, hogy lehúztak.
Valahol megértem, hogy már több hirdetést is felad, hisz jócskán megcsappant az ügyfélköre annak okán, hogy nem nagyon megy neki ez a szakma. Szerencsére nincs elég sütnivalója ahhoz, hogy új képeket csináltasson az új hirdetéshez. :)
Hello! SOS franciára kit tudnátok ajánlani? :)
Hi!
na ez engem is érdekelne. A borsos árak összhangban vannak a szolgáltatás minőségével?
Meggondoltam magam inkább kihagyom Sziszike 20 at ami egyenlő Vivien 18 al inkább nézek mást olvastam a fórumot régebbről is és kivétel nélkül rossz vélemények voltak. Inkább nézek egy normálisat aki odaadó és normális :) És nem veszi észre magát ez a nő :D
Niki (41)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia Breitling!
Csatlakozom Elvira véleményéhez,, de annyit még hozzátennék,,nem ismerjük a partnert,, nem tudjuk, hogy esetleg 1, vagy 2 óra múlva lehet e még a kérdéses sms-re válaszolni. Ez is csupán a diszkréció fogalmába tartozhat, pl. nálam, hogy nem hívok vissza senkit. Sms-re is csak akkor válaszolok,ha azonnal tudok. Ìgy én azt javasolnám, ha szeretnéd azt a bizonyos masszőrt meglátogatni, hívd addig, mig fel nem veszi. Az is lehet hogy nincs lehetősége válaszolni.
üdv. Niki
Debrecenben ki a legjobb a popsi szexben ??
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Kedves Szasza05!
Nagyon szépen köszönöm az infót! Vigyázni fogok! :)
Szép napot! Üdv. Mina