Sziasztok! Ezen a megújult chaten azok is elérhetők akik nem lépnek be a chatbe csak bejelentkeznek?
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Ezen a megújult chaten azok is elérhetők akik nem lépnek be a chatbe csak bejelentkeznek?
Szia!
Belép= bejelentkezés.
A chaten azok elérhetőek akiket bent látsz! A többit vagy privát üzenetben vagy telefonon. :)
Hajni (30 éves): valaki valamit tud róla? :)
Köszi hogy szoltál legközelebb figyelek.És sajna én sem ismertem meg,nem maradt időm.
Azért most kissé bánom, hogy nem vagyok szombathelyi... :)
:o ;)
Te micsinálsz itt, banya? :D
Csak tátom a számat! :D ....no meg kacsintok. Hát nem látod? :P
A banya, a képek alapján, teljes mértékben helytelen.. de tényleg, mit keresel a debrecen oldalon ??..
Kedves "Sorstársak" :))
Tegnap voltam Bogi 30- nál (Debrecen). Ajánlom mindenkinek..finom, iilatos, a franciskája ámulatba ejtő, a lovaglótekhnika meg méginkább:)).
És van kivel beszélgetni is. Igazi barátnő feeling !
Üdv !
Bogi és Vali ugyanaz a hölgyemény ? Nagyon sok az egyezés ! Talán Ő is átverés és kettős hirdetése van ?
Valaki tudja az igazságot ? vagy csak " Mulder ügynök " :))
Szia, Orfeusz !
Visszanéztem a fotókat, meg fel is hívtam a Valit...tudod, a kíváncsiság:) Lehet, hogy nagyban igazad van, eddig nem figyeltem fel rá, valószínüleg ugyanaz a csaj. Legalábbis a hangja is ezt árulta el. Viszont ebben az esetben is jó a hölgyemény- bár én eddig csak Boginak ismertem :)
Járja az országot. Banya ám, mert tavaly volt 90 éves, most meg letagad...
Akko igaz-e, banyaaaaaa? :DDD
Gabóca
pozitívumok: szép arcú, csinos, korrekt
negatívumok: nem ő kezeli a telefont, egykedvű, hallgatag, egyáltalán nem BF
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Üdv!
Kérd őket párban és kiderül!
T.
Mya de jól néz ki!
Üdv.
A Bogi és Vali két külön hölgyemény.
Én személy szerint voltam velük pároson, minden rendben volt.
Bogi nagyon odaadó, igazi BF.
Bizony jól néz ki,még így női szemmel is!!!Nem az az igénytelen, szakadt göncben ékeskedő sarki lotyó..Én örülök neki hogy színvonalas szolgáltató is van,még akkor is ha magam ellen beszélek..Nézzétek meg jól..A lányok 80%-ának még egy rendes házijellegű géppel lelőtt képe sincs../Agyon pixelezett telós kép../A másik???Mindenkin az a szakadt különböző színű gönc van, ami jobb lenne ha nem is lenne rajta, annyira szaggatott..Ja, fehérnemű??Egyik másiknak még anyi esze sincs hogy egy új kínai olcsó fehérneműt vegyen..Nem J.press-re gondoltam, lehet kínai,olcsó de legalább új lenne..Na és sorolhatnám..De lehet van aki erre izgul fel...
Na ja, kereslet - kínálat törvénye sajna amíg erre van kerslet addig ilyen is lesz. Hálistennek azért vannak átlag fölötti lányok is bár kevesen.
Ezúton is köszönet nekik :)