***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
nikol velem is eljátszotta 1 szer
nikol velem is eljátszotta 1 szer
ariel az tiszta gáz... Nettike arányában véve nem rossz csajszi
jenifer 19 ....kinek mi a véleménye???? :) elég ha a fotorol is véleményeztek :)
Sajna én is kérdezgetem itt az embereket, de úgy tűnik Szoboszlón minden megszűnt, vagy legalábbis fiatalabb korosztály nincs csak viki 43 meg egy kétes hirdető. Kár mert mostanában elég gyakran járok arrafelé és néha megállnék. :D
Biztos vannak, csak megkellene őket találni :)
Ariel miért gáz? Ő a másik kiszemeltem, csak azért kérdezem. Jöhet privátban is a válasz, ha gondolod?
Szia!
Szerintem Ariel egyáltalán nem gáz, és rendszeresen látogatom őt, teljes barátnő feeling, és korábban sem nagyon írt róla senki negatívat, igaz mellben nem túl erős de a hozzáállása kárpótol.
Miért a csajok nem nézik? dehogynem, de úgy látom te se fiú vagy...
giovanni66 · Újonc · Melyik csaj élvez el hangosan? Engem nagyon felizgat ha hangoskodik közben.
Szép napot mindenkinek.
Egy nagy kérésem lenne... soha egyetlen egyszer nem voltam még így leányzónál. Nem szeretnék elsőre csalódni, épp ezért tudnátok ajánlani egy igazi, barátnős feelingel megáldott, kedves szép leányzót?
Az esélyesek Ariel (24) Aliz (22) és Csilla (30).
Tudnátok esetleg valami infót róluk?
Elöre is köszönöm :)
Kedves Nő társaim!
Gondoltam megosztom veletek /már mint aki még nem tudja,vagy nem tapasztalta,vagy nem látott még /,hogy milyen egy szexuálisan begyógyszerezett pasi..Mint pl *** moderálva ***, *** moderálva ***..Ezt azért fontos hogy tudja mindenki, mert nem jó az ha minket sz*lgált*tókat hülyére vesznek..A vendég megérkezik, leöltözik, és míg megy a fürdőbe, te látod hogy úgy áll a bráner,hogy az csak na..Nem baj..Ez még lehet az izgalomtól is..Majd a következő az az lesz, hogy jöhet egy kis cumi, na attól meg egyenesen olyan lesz, hogy majd el törik..Majd jön a meglepestés, mert te azt hiszed hogy olyan ügyes vagy, hogy nem soká elélvezteted a parasztot, közben meg nem..Bárhogyan is ügyeskedsz..Na egyszer egy csoda folytán valahogy nagy nehezen elélvez..A hoppá csak most jön, mert a bigaró nem akar lelankadni..Na dehogy ezt ne vegye észre az ember fia, inkább gyorsan hasra fekszik, hogy masszírozd már meg kicsit,mert akkor legalább nem látod az ágaskodó szerszámát..Masszír tovább, majd mikor már szét masszíroztad magad, akkor megfordul..Mit látsz???Egy ágaskodó falloszt..Megint most gondolkodsz,hogy vajon mit lehetne tenni, mert már az előbb is mindent beleadtál, mégsem lett jó..Most is szopogatod szépen, a végén már csúnyán, majd póz váltogatások előlről, hátulról, oldalról,mindenki elfáradt, de semmi..Eltelt majdnem másfél óra, majd megkérdi a vendég tőled, hogy hogyan tovább????, mert ő így bizony haza nem megy...Mindegy..Valami iszonyat nehezen, de összejött..Több mint másfél óra alatt..az elszámolás megtörtént,az ágyra tette le a pénzt, amire első ránézésre úgy tünt hogy rendben van..Hát nem volt rendben, mert máskor fele ennyi időért és energiáért ugyanannyit fizetett most mint szokott...én a 3szoros árért sem csináltam volna végig ezt a tortúrát..Ezt azért írom le,hogy a lányok tanuljanak belőle,és remélem a pasi magára ismer ebből a monológból, és szégyenli most magát..De szerintem ez nem egyedi eset amit leírtam,csak ez a téma nem volt még így kihegyezve..Úgyhogy kedves uraim, a kedves szolgáltatót csak egyszer lehet becsapni, többet nem hiszem..Ezekből lesz a lányok telójában az az eltett név, hogy "VIAGRÁS JÓSKA,fel ne vedd"..És soha többet nem kell fel venni a telót..Köszönöm hogy meghallgattatok..Szép Napot!
zandras · Tag ·
Drága Julcsika!!!!! Sajnos ez a szakma ezzel jár..... Volt annó az antivilágban egy kiöregedett profi lány a kocsisoron, idézem "Ha dugsz dumálhatsz ha nem dugsz ne tartsd fel a sort"
zandras · Tag · Amiért beléptem....
zandras · Tag · Ma meglátogattam Melit. Egy kis beszámoló... A belvárostól nem mesze rendel, erre a célra berendezett tiszta normális lakásban. A hölgy adataiból és a fotóiból látható nem egy vékony alkat,de nekem nagyon bejött. Az arca nagyon szép, és azok a szemek..... Kaptam egy remek masszázst ami alatt ismerkedtünk egymással. Kis kölcsönsös nf után misziben fojtattuk...ahol a látványtól hamar végem is lett. Végig nagyon kedves volt, remélem ez igy is marad!!!!!
Likelem :D
Ha kivan f*z*tve akkor az utolso percig el kell fogadnod hogy áll....
Fütyülős · Őstag · Na már az is baj, hogy jól megb@sszäk a k*rv@t! :)
"Hát mi folyik itt Gyöngyösön?"
pöcörő · Kvázi-tag · Nekem ez a mondat szúrta egy kicsit a tekintetemet:
"...jön a meglepetés, mert te azt hiszed, hogy olyan ügyes vagy, hogy nemsoká elélvezteted a parasztot, közben meg nem....."
Ebből tisztán látszik a hölgy hozáállása a munkájához. Neki a vendég csak egy paraszt, akit minél hamarabb próbál elélveztetni (kvázi kidobni).
Azt hiszem innentől kezdve: no comment!
Abba talán bele sem gondolt, hogy a tisztelt vendég átlagos esetben mondjuk 2 napi teljes bérét hagyja ott nála egyetlen órácskáért.
Nem értem miért olyan oltári nagy probléma, hogy ezért a pénzért jelen esetben ki kell tölteni a teljes időt szopással/dugással/stb.?
Van egy mondás, ami talán erre a szitura is illik kicsit: Aki kurvának megy.......
Anita Bellini *r*iról írni nekem vki? Ha itt nm lehet akkor privátban kérem.
Üdv!
Képzeljétek ki tért vissza kis városunkba?
Úgy látom, hogy a Luca(40).
Megyek is meglátogatom. Le ne maradjak róla...