Hello!
Egy - két infot kérhetnék szabina 38, illetve gomboc-ról milyenek a "technikáik" illetve "hány szál rózsával kell érkeznem"
Hello!
Egy - két infot kérhetnék szabina 38, illetve gomboc-ról milyenek a "technikáik" illetve "hány szál rózsával kell érkeznem"
Sziasztok valaki tud valami infót Lizi 39-ről, hogy rendel e még?! Mert jó lenne nekem ha igen!
Üdv Mindenkinek. Érdeklödni szeretnék,hogy minap a Debreceni munkám során össze futottam Leticiával,aki annak idején itt hirdette magát. Létezik,hogy újra elérhető lenne?? Nagyon szép és szex lány,még mindig. Esetleg,ha nem képpel hírdet,hol tudom megtalálni?? Köszönöm segítséget előre is.
Csak masszázs. Amúgy jó (volt) :-)).
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni egy-két lány felől, hogy kinek mi a tapasztalata róla! :)
Dalma(19), Csilla(23), Felysa(19)
Remélem valaki tud egy kis információt nyújtani róluk! :)
Sziasztok.Valaki tudna nekem valami infot: -Dalma(19)
-Meli(25)
-Bia(24)
-Aliz(22)
De ha tudd valaki ajánlani egy hölgyet akkor azt is megköszönöm-
Jó csaj, kifacsar :D
A többit pedig szépen felhívod és megkérdezed... ;)
Szia. Igen,Leticia 29 volt. A belvárosban láttam. Sajna többet én sem tudok. Azért kérdeztem,hogy Kivel és hol dolgozhat??
Niki (41)· debreceni szexpartner · Újonc · Köszönöm Sergio! :-) Aranyos vagy! :-) Puszi...
Niki (41)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia Tamás!
Még nem reagáltam soha senki fórum beírására, de most úgy gondoltam megteszem, mert ez már kicsit sok volt. Először is,,azt leszögezném, nem én küldtem modira a kérdéseid. Nos,,ami miatt mégis reagálok, az a következő! Elvárod a teljes diszkréciót, úgy gondolom. Ehhez képest, te a címhez épp csak az emelet, s ajtó számot nem írtad ki. A diszkréció oda vissza kell működjön, vagy nem így gondolod? Ha kiváncsi vagy rám, nyugodtan látogass meg, s ha nem jövök be neked, nincs ki visszatartson. :-) Azt gondolom,a beszámolók szubjektívek. Mindenkinek másra van igénye, mert mindenki a saját igényei szerint választ, s esetleg tér vissza. S nem számit a korosztály legyen az 20-as, 30-as vagy idősebb.A lényeg, hogy jól érezze magát ott ahova ellátogatott. Nem vagyunk egyformák szerencsére. De ez így van jól.
Nálam nincs tarifa, csak lehetőségek, s diszkréten, egyedül fogadlak. Nem értem, hogy ilyen kérdéseket miért nem privátban kell megkérdezni, tőlem, vagy esetleg attól a partneremtől, aki járt már nálam. Várom hívásod! :-)
Niki
degye75 · Lelkes újonc · Látjátok, hogy ír? Hogy fogalmaz?
Imádom ezt a lányt... :-)
mondtam,hogy jó csaj.. :D
fel is hívom hamarosan.. :D
Kedves Niki!!
Szeretnék elnézést kérni a bunkó hozzászólásomért. Nem akartalak sem téged sem másokat megbántani illetve nem akartam neked és senkinek sem rosszat, vagy kellemetlenséget okozni. A hozzászólást én magam kűldtem moderálásra, mert rájöttem, hogy ezt így nem lehet itt. Csak már késő volt.
Az, hogy ezután te ilyen kedvesen írtál nekem, és várod a hívásom az a Te nagyvonalúságodnak köszönhető!!
Élni fogok a lehetőséggel és fel foglak keresni.
Mégegyszer elnézést kérek!
Köszönöm!
Tamas
Sziasztok!
Aliz19, Gaboca19 Suzi19 rol kellene nemi info.
Alizt hivtam, kedvesnek tunt, es azt mondta ok 3an egyutt dolgoznak.
Nagyon hasonloak a lanyok, veletlen nem egy es ugyanaz a leany?
Ha nem, egy Gaboca Aliz 3as eleg durva lehet:)
Aki volt naluk, kerem irjon, mert szeretnek egy nagyot "bulizni" es rajuk gondoltam.
Tarifa turheto, es Aliznal van popsi!! :) Alitolag...
A masik kiszemelt Izabella, rola is johetne friss info..
Koszonom
Fütyülős · Őstag · Egy Love Story van kialakulóban! A végén még megszületik az első Vidékilány bébi! (csak poén) :)
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Alexa29 és Liza19 hova lett?
El lehet őket még érni vagy vissza fognak térni?
Jöhet priviben is. :)
Üdv.minap meglátogattam Lotti 18.at.Első egyeztetés könnyen ment.Megbeszélt időre ott is voltam. Ekkor jött a hideg zuhany. Hívom hogy itt vagyok. ere Ő mondja van egy kis gond.Kérdem mi? Hát várnnom kellene legalább agy fél- 3-negyed órát mert nincs szoba. Szóval mondtam neki hogy, vidé. jöttem és kivan számolva az időm. Azt mondja nem tud mit csinálni. sajnálja. Modta hát jó és mérgesen elmentem. De nem ez a történet vége.Mikór meg nyugodtam felhívtam másnapi időpontra.Ekkor be is jutottam hozzá.Mitmondjak megérte vissza hívni. Az ajtót egy bomba nő nyitotta ki. A képek meg se közelítik a valóságot.***moderálva*** minden benne .Smaci ntf, minden volt rendesen. Mondjuk láttam rajt,hogy nam igazán füllik hozzá a foga de igyekezett.De bomba teste kárpoltolt.Mihent tudok újra meglátogatom.5-ből4.5 -es merem ajánlani üdv.
Nikol (19). Csalfa, csak akkor próbálkozzatok, ha van időtök az időkidobást megkockáztatni. Megtévesztett az átlagnál intelligensebb hangjával/beszédstílusával, minden részletet kedvesen csevegve tisztáztunk, árak, ráér 1 óra múlva, menjek az adott címre, ott majd hívjam. Hívom többszö,r és nem veszi fel. Arcátlan a leányzó.
sajnos mar nincs, a szamon egy Csilla nevu leanyzo jelentkezett, tole tudom...
Sziasztok!
Szandy(18)-ról tudtok mondani valamit?
Üdv.:Kovacs