és melyik szalonról van szó amúgy?
és melyik szalonról van szó amúgy?
A mikepércsi úti Jázminról..Ahol csak függönyök voltak,ott olaj nélkül keményen dögönyöztek, és mindenki hallott mindent..Mármint a jajgatásomat,mert itt ott fájt..De ott nincs happy..:)
A jázminban van külön terem az olajosra? Ez újdonság :)
Szóval ha olajost kérek akkor elvisznek egy külön terembe ahol bővített program is van? :)
humm · Kvázi-tag · és a Lucával mi van? Tervbe volt véve nálam, de közben eltűnt a hirdetése, a számot meg nem mentettem el.
Ha külön szólsz hogy olajos masszázst kérsz,akkor mindig hátra visznek,és ott masszíroznak, mert masszázs előtt, és után is zuhanyozni kell..A pultnál kezdéskor nem mondod hogy kérsz végkifejlettet, hanem a lánytól kérdezed meg mikor a masszázzsal ott jár már..De mindig kérdezz rá az árra,mert egy csöppnyi gyönyörért horibilis *rakat is kérhetnek, meg legtöbbje kér is..francia nincs,azt nem vállalnak,csak egy kis kézi levezetés..szerintem annyit meg nem ér...
sziasztok
viki 43-ról hajdúszoboszlón rendel, van valakinek valami infoja?
Ld róla a véleményem és a diskurzust egy-két héttel ezelőtt. Volt ellenvélemény is, Te döntesz. Az is lehet, hogy egy managerasszonnyal beszéltem, és akkor a tel hozzáállás nem mérvadó. De ha ő szokta fevennil, akkor én nem megyek hozzá.
szilard · Újonc · Kb egy éve voltam nála, akkor Debrecenben rendelt, írtam is róla bejegyzést: kora ötvenes, kb 150 centi magas, kedves, közvetlen hölgy. Mellei, feneke formásak, puncija finom, jól lehet dugni punciba és popsiba is, franciája közepesnél kicsit jobb. Egyetlen apró dolog zavart, hogy némi alkoholpárlatot éreztem a lehelletén, mondjuk már szinte este volt. Ettől függetlenül korrekt, jól kefélhető mama, a debreceni lakás tiszta volt. Aki szereti az idősebb korosztályt, a kerekded formákat, ajánlom. De ha Debrecenben járok, inkább Conyt választom, nálam ő a nyerő, hamarosan írok róla is egy rövid értékelést.
Apropó, Zsanett (35) nevű hölgyeményről tudtok irni valamit? Előre is köszi, Szilárd
látom sikerült a lényeget megérteni. Fenyegetőzésnek veszed egy lehetséges alternatívát? te tudod...
Egyébként az intelligenciáról és a tisztességről próbáltam írni. Tényleg nem ment át neked. De ha neked így jó akkor f*z*ss bátran hamis, hazug "hölgyeknek"
Oka van annak, hogy ezt a nick nevet használom. Egyébként te sem panaszkodhatsz azzal az y-nal ott a zsóti végén. Buzis? Nem kicsit, nagyon. De nem ez a lényeg.
Ha meg el akarsz küldeni valahova szemtől szembe megteheted.
Per tisztelet... Nem az a gondom hogy valaki k..va. Olyan kell hogy legyen, de ha már az, akkor ne legyen lehúzós, simlis és rabló. Azt nem szeretem. Mondjuk velem nem csinálta még senki.
De te tudod, ha neked bejön, hogy f*zetsz ***moderálva*** valakinek akiben csalódtál, akkor sok sikert....
Üdv!
Alíz 22-ről van valakinek valami tapasztalata?
Jöhet privátban is.
Köszi
Jaja, tökre igazad van! Aztán még élvezkedni is akarnak :S
Múltkor én is nagy csalódáson estem át, mert a lány, akinél voltam, kderült, hogy nem is viszonozza a szerelmemet.
Üdv !
Ha a szimatom nem csal, akkora felrakott képek alapján Sziszike (20) és Vandácska (19) ugyanaz a hölgyike. Vagy tévednék ?
Jó ez így neki, ennyivel is több vendége lesz ??? Járt már nála valaki ?
Tudna valaki valami infot mondani Ryta 30-éves hirdetöröl-
aki debrecenbe hirdette magát most meg berettyoujfaluban
valami infót irjatok már aki volt nálla.
köszi
Sziasztok,
Aliz (22)rol tud valaki valamit?
Az en eddigi debreceni tapasztalataim csereben:
Szilvy(28): Nagyon kedves, nagyon jol ereztem magam nala, a kinezet eolyan mint a kepeken.
Niki(30): Rola nagyon sokat olvastam mar, es muszaly volt meglatogatnom. Tenleg nagyon tudja a dolgat, franciaja isteni, szuper kedves, viszont valamiert nem az en tipusom, szoval egyszeri alkalom volt, talan mert a teste nemigazan jott be, jobban szeretem a fiatal holgyeket...
Volt egy Pem nevu csaj akirol pozitiv es negativ hozzaszolasok is voltak, mivel tetszettek a kepei ugy dontottem hogy megkockaztatom, es kellemeset csalodtam mert nagyon jol ereztem magam nala. A testalkata is nagyon vonzo, a mellei pedig pont jok...
Szoval kerelek irjatok ha tudtok valamit az Aliz(22)rol, kepek alapjan vonzonak tunik.
Koszi
Üdv mindenkinek!Szeretnék egy kis infót kérni tőlletek a Niky27 néven hirdető lányról.(hosszú fekete hajú)Ő csak masszázst vállal.Milyen szolgáltató,volt már nálla valaki?
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok!
Dia (28) - ról senkinek sincs tapasztalata?
Szép napot!
Amira (30):
Most Miskolcon hirdet, én még a cívisvárosban találkoztam vele, állítólag még visszatér. A képek egy kicsit becsapósak, mert annak ellenére, hogy őt ábrázolják, a valóságban gyengébb a vizuális élmény. Olyan körte alakú a csaj, vagy nem is tudom, nem kimondottan csinos, de azért túlsúlyosnak sem mondanám, minden esetre a képek után egyértelmű a csalódás. A hölgy felmenői között dánok vannak, de kedves, mosolyog, tiszta lepedőt húz az ágyra. A lakás egyébként ismerős lehet azoknak, akik pl. anno Zsuzsi 21-nél már jártak. Az utcát valaki korábban találóan az ismert magyar foci játékvezetővel magyarázta. Alapból gumis cumi és action, további "erőket" bevetve NF, csók, ide-oda spricc a menü. A műsor semmi különöset nem tartalmaz, BF nekem nem volt, lenyomtuk a menetet, kész, pont.
Részemről éppen nem bántam meg, de nem mentem el a számát.
Olyan mint egy 43 éves
szilard · Újonc · Uraim, egy rövid beszámoló Cony-ról: felhívtam, elsőre nem válaszolt de visszacsöngetett, türelmesen elmagyarázta a szolgáltatásait és a lakcímet. Könnyű megtalálni, parkolni is a tömbház előtt, bejutás szintén könnyű. Ajtó nyílik és ugyanaz a kellemes hölgy nyit ajtót akit a fotóról megkívántam, mosolygós, kedves, laza. A lakás tiszta, egyedül vagyunk, a fürdő úgyszintén ragyog, többfajta tusfürdő, tiszta törülköző vár, a szobában pedig a csodálatos hölgy. Gyorsan megbeszéljük hogy mindent kérek ami csak belefér, levetkőzik, kicsit fogyott a képek elkészitése óta de a bőre puha, illatos, ápolt. Simogat, simogatom, nyalogat, nyalogatom a fincsi punciját, óvszer, megtámadom elölről, hátulról, aztán popsit is kérek, hatalmasat élvezek a cuki fenekébe. Szünet, üdítővel kínál, beszélgetünk különböző témákról, utazásról, munkáról, értelmes hölgy akivel kellemesen el lehetne még beszélgetni órákat ha nem kívánnám annyira ... a következő menetben szenvedélyesen magába húz, majd finom franciával fejezi be. Beszélgetés, f*z*tés, az előre megbeszélthez képest kevesebbet kér, na ilyen se gyakran fordul elő. Maximálisan kihasználtuk az egy órát, remegő térdekkel szállok be a liftbe és legközelebb is jövök, kedves Cony.