Központ, Dobozi lakótelep környékén nem tudtok lányokat?
Központ, Dobozi lakótelep környékén nem tudtok lányokat?
Nézzétek meg a ***moderálva*** oldalon található csilla hirdetését, egyezik az itt hirdető csilla(30) al. Úgy néz ki szép kis szilikon melleket csináltatott :)
Kedves Gréti(35)! Még sohase találkoztunk személyesen. Néhány hete megbeszéltünk egy időpontot ám később nem vetted fel a telefont és azóta fekete-listán vagyok nálad a készüléked folyamatosan foglaltat jelez ha hívlak. Nagyon szeretnék megismerkedni veled mert szép vagy de jelenleg nem szeretnék új telefont venni. A teljes számom nem írom ki de ebből felismerheted: 0630532... Kérlek jelezz valamit vissza. Köszi.
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Orvosoltam a problémát :-) tévedés történt bocsi!
Hello! Kira 20 nevezetű hölgyről van valakinek infója?
Szerintem elég ha annyit mondok neked, hogy engem kifacsart mint a citromot! Tökre úgy éreztem magam mintha évek óta ismerném... :)
Szia Kun!
Köszönöm a válaszodat, sokat segitettél. Az érdekes arcút arra szokták mondani aki csunyácska, remélem ő nem az? Az összeget moderálták ezért valahogy máshogy is leírhatnád hátha azt nem fogják.
-Nem vagyok kezdő. Csak még nem fizettem ilyenért.
Köszönöm a válaszodat.
Sziasztok,
Szeretném a véleményeteket kikérni, 3 csajról?
Kitty(22), Szandy(18), Niki(30)
Várom a tapasztalatokat, akár Privátban is. :)
Üdv Don
Sziasztok!
Még egy kérdés Niky (30)-al kapcsolatban. Most akkor 30 vagy 40? Mert szerintem nagyon nem mindegy.Mert a képek alapján inkább 30-as. És továbbra is érdekelne, hogy mebe "fájna"?
Köszi!
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
Nagyon szépen köszönöm!!! :-) Neked is szép napot kívánok!
TibetiSzerzetes · Tag · Kedves tamasnagy!
Mint, ahogy privát üzenetben is küldtem - amit szerintem nem olvastál el -, inkább fel kellene hívni a hölgyet és feltenni a kérdéseket. Nem fogja leharapni a fejed egyik sem, ha csak arra kérdezel rá, hogy mit, és mennyi. Persze nem ilyen tapló stílusban. Lehet azzal kezdeni, hogy csak érdeklődsz.
üdv és derűs napokat
Gréti (35) is Great! Grátias, Gréti... (Balázs)
Tudnátok javasolni szolgáltatott a vénkert-ujkert környékén.
Csak úgy puszta kíváncsiságból.. valakinek vélemény Amira(30)-ról? Igazi nehézbombázónak tűnik, vagyis inkább ragadozónak :)
Mindenesetre eszméletlen szexi ez a sok tetkó, legalábbis nekem nagyon bejön :)
Üdv, marcus80. Nekem is ez volt a fotók alapján a benyomásom. De életben, túlsújos hölgy fogadott. És ha ez nem elég , nagyon gyenge a mutatvány!!!!Még jó hogy csak látogatóban van itt..:))))) De a bőrszíne sem, a szolitól lett olyan barna....! De sok sikert, hátha nálad, ez bejön?!
xxx69casting · Kvázi-tag · Milf kat.-ban Luca jobb. Persze mindenki mást szeret.
Tisztelt Gróf úr! Véleményem szerint, mindenkinek más az ideál :))) És arról hogy, mi nem jött be az adott hölgynél,és miért nem írtam róla, én inkább a pozitív élményeimről szoktam néha írni. Láttam ezt a kérdést, és válaszoltam egy pár mondatban, ha már senki nem írt rá! Attól hogy a hölgyekről ki mit ír, még nem kell biztosra venni. Mert lehet hogy jó élményben lesz része, másik eset. nem!!! :)))) Én azért elmondhatom hogy rossz élményem nem volt, csak jobban meg kellett volna néznem a fotókat....! Ahogy ezt írtam is, az utolsó m ondatomban, én is olvastam rossz tapasztalatokat, sajnos sokat! De volt akinél kellemesen csalódtam!
Azokhoz nem kell a "sorok közt olvasni" akikről Te írsz; ők olyan ostobák, hogy maguk alatt vágják a fát. Viszont kicsit is pökhendi stílus után sem érdekel már a porszívó száj és csinos popsi - nem vagyok rászorulva és csak a test nekem nem elég. Lilike nálam leszerepelt, mondtam is neki ez nem stílus. Egyetlen kérdést tettem fel neki a ledarált listája után - és már ahhoz sem volt türelme, hogy arra kedvesen válaszoljon.
Kedves férfitársak!
Ti nem sokaljátok azt a p*nzt amit elkérnek a lányok?
Zavar az is, hogy egy lepukkant ötvenes annyit kér mint egy húszéves.
Lehúzásról nem tudok miit mondani, mert olyanban nem volt még részem. Annyi is lenne a l*tyónak...
Hűha de nagy legény valaki!! :-)) "annak annyi is lenne.." Miért ki vagy te, valami isten? Ááá dehogy, egy kis nevetséges pici,puha kuki vagy :-)))))