Úgy látom az irígység keze megint betette a lábát... :-)
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Úgy látom az irígység keze megint betette a lábát... :-)
TibetiSzerzetes · Tag · Kedves Gréti32!
Sajnálom, hogy ha úgy látod, hogy ez negíatívan érint téged, és moderálásra küldted a beszámolót.
Újra kiemelném:
- nem azt írtam, hogy rossz volt. Igények másabbak. Ez olyan, hogy hiába viszek neked fehér rózsát, ha te pirosat szereted, akkor nem fogsz annyira örülni, de attól örülsz neki, és jól esik. Én mást szeretek, mint amit te tudsz. Ennyi.
- interneten máshol jókat írnak rólad, írtam. Ezt nem linkelném be, mert úgy is kimoderálják, de a gugli a barátod, mindenki rá tud keresni. Ott több ember is ettől jóval jobbat írt rólad és jókat alapvetően. Ha valaki ezek után nem keresi meg, magára vessen. Több vélemény alapján jobban lehet dönteni - én véleményem 8-val szemben.
- kiemeltem, hogy biztonságos téged meglátogatni. Mindenki fél, főleg a kezdők, hogy olyanhoz lyukadnak ki, ahol durvább esetben a végén férfi várja, vagy lehúzzák, vagy biztonsági cég segíti a lehúzást. Hát ebbe te nem tartozol bele. Sajnos a mai világban elsőkörben ezt kell nézni.
- a mi találkozásunk nem volt szerencsés, és nem azt írtam, hogy a te hibád. Én sem voltam ott 100%-ban. És ez egy kölcsönös tevékenység, aminél két emberen múlik, és nem egy emberen, és ha nem jött volna le, itt szintén kiemelném, hogy ez miattam is alakult így. Egyszerűen nem találtuk meg az összhangot.De engedtessék meg, hogy ez is leírásra kerüljön, nem írhatom, hogy minden tökéletes volt, ha nem volt az.Nekem nem volt az. De ahogy céloztam rá, lehetséges, hogy másnak pont te jössz be.
De hát körülbelül 7 milliárd ember él a földön, és annyiféle ember is van, annyiféle igénnyel. Mindenkinek nem felelhetünk meg. Mi egymás felé nem voltunk szerencsések. Ennyi.
Egészen biztosan én sem felelek meg mindenki igényének. Volt már ilyen. De ahogy az itt hírdető lányoktól nem várható el, hogy mindenki igényének teljesen jó megfeleljen, megengedtessék, hogy mi férfiak sem vagyunk tökéletesek - még akkor is, ha egyes férfiak azt gondolják magukról - .
És hogy biztos legyél benne, hogy jártam nálad - nem egy irigyed vagyok - :
Ajtón belépve szembe fürdőajtó (fürdőszobán belül: szemben kád, bal oldalt a wc, majd mosdókagyló), tőle bal oldalra egy kis szoba van, ami zárva volt éppen. Jobbra egy folyosón lehet a konyhába menni, és az alkalom a jobbra található kb. 4,5m x 3,5m nagyságú nagyszobában volt. Belépve a szobába bal oldalt található a franciaágy, ajtóval szemben üveges ajtókkal is rendelkező szekrénysor - inkább zárt, mint nyitott polcokkal), nagyjából középtájt, kissé jobbra található benne a vegyvédelmi felszerelés mellmagasságban. Jobb oldali falnál egy tükrős asztal - na így hirtelen a tükörben nem vagyok biztos -, ezen laptop, és talán a router is azon volt. Ágy és szekrény között kb. 1m hely. Ágyhoz képest bal oldalt erkélyajtó és erkélyablak. Július vége felé voltam, nem Debrecenből, és csak emiatt mentem arra felé egy szomszéd nagyvárosból, amin csodálkoztál is.
Ugye ennyire sok adatot nem lehet csak úgy véletlenül eltalálni?
Szép napokat kivánok mindenkinek!
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Köszönöm ezt a rengeteg energiát amit rám forditasz :-) Számomra megtisztelő!Így megerősitetted bennem ,hogy annyira azért nem rosszak azok a képek amiket tegnap tettem fel.. szó nélkül nem maradt.. :-)
UI: A beszidet nem küldtem modira vagy elhiszed vagy nem.
Szép napot! :-)
TibetiSzerzetes · Tag · Kedves Gréti32!
Elhiszem. Beleestem abba a hibába, hogy hittem a látszatnak. Első ránézésre az ember azt gondolná, hogy mivel nem tetszésedet nyilvánítottad ki, ezért moderáltatód is.
Az új képek mellesleg sokkal jobbak, mint a régiek. :) - saját férfi szememmel nézve, szerintem az új képek mellett a régieket akár lehetne is törölni. Nálam jobban bejönnek.
Kivánok neked olyan vendégeket, akik hozzád illenek. Én nem voltam az.
Szép napokat kivánok mindenkinek!
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Egyébként én is azt hinném forditva,h én küldtem el..:-))) nem is lepődtem meg h szóvá tetted :-) Ilyenkor jönne jól ha nyilvánossá lenne ez téve ( sztem) kíváncsi lennék ki volt ennyire figyelmes velem szemben :-) Szép napot:-)
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Minap jártam Csilla23-nál. Nahát biztos nem megyek hozzá soha többet egyrészt közel sem úgy néz ki mint fényképen másrészt igér fűt fát telefonban és mire oda érsz már extrának számít, ha egy órát kérsz már 40 percnél azt mondja lejárt az idő szóval egyáltalán nem ajánlott kategória. Franciázni nem tud és olyan tág hogy harangozol benne.
Fütyülős · Őstag · Pamparam!
Ez kb. annyit ér mint az oldalkon keresztül folyó ki-mit-hol-mennyiért-miért!?
Jah, meg a "van valakinek valamilyen infója erről-arról"!? Nézd vissza a hsz-eket!
Sziasztok!
Lili 26-ról van valakinek infoja? Meglátogatta már valaki?
Üdv!
Egy friss élményemet szeretném megosztani veletek. régóta szemezettem már Conyval és most ő is sorra került. telós egyeztetés egyszerű volt közlékeny kedves telóban is korrektül elmondja milyen lehetőségek vannak, majd időpont fixálás és egyszerű bejutás. A hölgy egyedül rendel ami nálam jó pontnak számít, a lakás kulturált tiszta minden rendben van vele. Még egy gyors program egyeztetés majd zuhi, több tusi és megfelelő méretű törcsi van, utána nem is sokat variáltunk hamar nekemesett kissé vadabb típus nem az a szende szüzike, nekem arcra is bejött testre talán kicsit véknyabb vagy csak a képek csalósak picit, a melle jó nem nagyon gravitált, sokkal fiatalabbakkal is találkoztam már akiknek jobban lógott, kis egymásrahangolódás után francia szerintemelég jól csinálja, majd action amit többféle pózban is lehet vele, nem nyafog nem ellenez semmit kellően odateszi magát, kitöltöttük a 30 percet teljesen, nem néziegeti az órát, utána üditővel kínál és még kis beszéégetés,elszámolás utólagosan. Ha valaki egy igazi dögös MILF nőcit szeretne annak ajánlom, lehet h még visszatérek hozzá:)
A telo alaoján nem mentem. Ha valaha elmentem bárhova a telos benyomás ellenére, mindig megbántam, így már nagy biztonsággal előszűrök. A ledarált lista*rután, ha még kérdeztem valamit, pökhendi volt, plusz még le is drágámozott - ami biztos jel egy idegen nőnél arra, hogy nem lesz jó a hozzádállása.
Bonita (22) többszörös személyiség, legalább Lina (22)-ről kétségkívül megállapítható, hogy az is ő. Ez már egy alapállás arra, hogy nem biztos, hogy a vendég visszamegy hozzá.
Én még hónapokkal ezelőtt voltam nála, akkor a polírudvarban volt. Tényleg nagyon csinos, mint a képeken. Amit kapsz, azon viszont érződik, hogy muszályból csinálja. Nem mondom, hogy rossz, de nem is jó. Teljesen feledhető. Nem igazán irányítható a franciskában, szerinte úgy jó, ahogy ő csinálja. Pakolni lehet, elviseli. Adri (18)-ból csak egy van, ő viszont csúcs!
Kössssz
Viszont ahogy nézem a most megjelent Reni, és az általad említett Adri egy helyen rendel, vagy lehet hogy csak egy helyen fotózkodtak.
Szia Klaudia! Úgy döntöttem, hogy meglátogatlak :D Írd meg a részleteket privátban, és megbeszéljük.
Ha te ilyen komolyan szűrsz telefon alapján akkor, tudhatnád hogy sok kedves hölgy telefonon keresztül nem Drágámnak.....!!!! Hanem, elég csúnya kifejezessel szólít meg, vagy elküld melegebb éghajlatra!! És merem ajánlani mindenkinek aki szereti az igazi szoros puncit, az igazi finom szájat ami, olyan mint a porszívó, és igenis ő odaadó, és nagyon szép testű hölgyike!!!! Sok sikert Lilike
Sziasztok!
Én még új vagyok a témában, nem is nagyon olvasgattam a véleményeket mielőtt belekezdtem volna az első kalandomba.
Megosztom veletek a kis történetem, hogy legyen miből tanulnotok a hibámból.
Rég voltam lánnyal, gondoltam keresek egy lányt, felhívtam egyet, képeken elég szimpatikus volt, megbeszéltük, hogy ő jön hozzám, mondta nem akar fogadni, nem volt túl vidám, de rábeszéltem hogy jöjjön el.
Mikor ajtót nyitottam nem ért csalódás, kellemes küsejű lány volt, de látszott rajta hogy olyan fura, karikás is volt a szeme, fáradtnak tünt, megkínáltam kér e valamit mondta nem, akkor lássunk neki.
Azt mondta hogy nem lehetne e kihagyni az orált. mondom nem.
erre neki lát nagy duzzogva, de nem csinálta valami jól le kellett nyomnom a fejét is hogy rendesen csinálja ha már belekezdett, erre abbahagyta és mondta tartsunk szünetet ki kell mennie a mosdóba, amint ezt kimondta hirtelen sugárban hányt egyet, még az orrán is jött, durva volt, csak az a baj hogy a szőnyegemre sikerült előadnia a mutatványát, egyből le is lankadtam.
Kérdeztem tőle na ez meg mi volt? erre azt mondta elkapott valamit.
De kérdem én betegen mi a ffrancért vállal munkát? vagy nem tudta volna megoldani másképp?
kikísértem aztán természetesen nem fizettem a semmiért, épp ezért nem is írom le a nevét, meg semmilyen adatot, csak megosztom, hogy nézzetek szét jobban, és a lányok se vállaljanak már munkát betegen, ennyire nem fontos a pénz hogy mások egészségét is kockára tegyétek.
Az még a jobbik eset, ha csak meg van fázva. Vajon hány nemibeteg lány "dolgozik" úgy, hogy összevissza fertőz vele mindenkit? Ja, és a kondom nem 100%-os védelem, mielőtt valaki még ezt írná. NF-nél meg szintén nagyon sokan gumi nélkül csinálják, és ki tudja, hogy milyen partnerei voltak aznap előtted. Szerintem ez is elgondolkodtató...
Te egy zseni vagy, egy géniusz :))
Petra (30)· szombathelyi szexpartner · Újonc · Pont tegnap küldtem el egyet,mert nemi betegen idejött.Már bocs, hogy közbeszólók!
Úgyhogy el tudom képzelni, hogy sok pasit nem is érdekel hogy beteg,fertözi jobbra-balra a lányokat.
Na most a csaj vagy észre veszi vagy nem,úgyhogy nem csak a lányok a hibasak!
Sziasztok!
Most jelentkeztem be az oldalra. Rengeteg élménybeszámolót olvastam. Ezek és a képek alapján Niki(30) fogott meg a legjobban. Nagyon sok pozitív élményt olvastam vele kapcsolatba, negatívot csak 1-et. Az azt írja, hogy inkább 40 mint 30 éves. Erősen gondolkozom rajta, hogy meglátogatom. Mivel még nem voltam "így" senkinél, lenne egy pár kérdésem:
-jó ő (Niki30) egy ilyen szempontból "kezdőnek"?
-***moderálva***? (tudom,hogy ez igény függő de egy kb adat kellene?)
-szép arca van?
-megbízható? (közben nem fog senki megjelenni)
-hogy fogad? (milyen öltözékben vagy ezt is lehet előre kérni?)
-eléggé szeretem ha egy nőnek szép lába van illetve ha szexy cipő van rajta közben, ezt is lehet kérni?
-mennyi időtartamot lehet kéni 30-60-90-120......stb perc?
Várom a válaszaitokat!
Köszönöm!!!
Amit én tudok:
-szerintem kezdőnek is jólehet
-ha jól emlékszem ***moderálva*** attól függően hogy félvagyegészidő
-arcra nem csúnya, de mondják rá h érdekes
-abszolút megbízható egyedül van
-engem köntösbe fogadott
-nemvok lábimádó, így passz
-félegész